Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

huggies, kitu dar nebandem smile.gif nuo 3 iki 6 kg. tiko, paskui nuo 5 iki9 kg. tiko , dabar reikia pagal kg keisti tai ziuresim, ar huggies tiks smile.gif ar bus mums patogus
Atsakyti
Mes naudojam papmers geltona poka thumbup.gif O huggies pradzioj naudojom, bet man jos tokios storokos ir praleisdavo daznai schmoll.gif
Atsakyti
Nuo gimimo iki kokiu 6 men naudojau huggies ir neturejau jokiu nusiskundimu, bet po to pradejo labai berti blink.gif Tada pakeiciau i Pampers smile.gif Man jos labiau patinka, o ir berimas dingo smile.gif
Atsakyti
pirma menesi naudojom Pampers, poto pakeitm i Huggies, abeji tinka, tik kai uzdedi, pampers kazkokie mazesni nors pagal kilogramus kaip ir tie patys turetu but.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Mes išbandėm labai daug sauskelnių: ir huggies, ir pampers, happy, libero, kažkokius nežinomus, tačiau labiausiai patiko bambo, todėl juos naudojam ir iki šiol smile.gif
Atsakyti
...mes tik pampers naudojam, jau 6 mėn... bet sertvetėlės tai huggies geresnės...... 4u.gif
Atsakyti
mes irgi daug išbandėm. Jau atrodo lyg ir tinka..bet po kelių dienų paberia, tad geriausios mums pampers arba pampers sleep and play. Ir dydis atitinka, nes kitų nesuprasdavom, ar per didelės, ar per mažos. Tai pro šoną pavarydavo, tai atrodo didelės, bet nuspaudžia... likom prie pampers. Ir servetėles tik pampers, nuo kitų išberia.
Atsakyti
Naudojam tik pampers nors esam isbande nemazai kitu firmu sauskelniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzana: 04 rugpjūčio 2009 - 09:34
O mums "Pampers"firmos netiko,nes labai bere, paskui naudojau Huggies, bet taip pat pradejo raudonuot vietele auksciau sikniuko blush2.gif Tada panaudojau Bambo,tada susitvarke ir pradejau naudot jau istisai Libero,tai juos naudojam iki siol thumbup.gif
Atsakyti
mes esam dauguma is bande visi tinka neberia nei nuo vienu , bet labiausiai ptinka pampers , thumbup.gif
Atsakyti
mano mazgis irgi daug isbandes , tai geriausiai libero patiko, huggies, o dabar perkam pampers kelnaites berniukams , zinau kad dar libero yra kelnaiciu ,reiks tas pabandyt tik kadLenkijoj nerandam ju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aksome: 05 rugpjūčio 2009 - 16:29