Įkraunama...
Įkraunama...

Kokius drabužius madinga rengtis šokant GO-GO ?!

Kažkaip LABAI abejoju ar kas Kupiškyje mokytų go-go. ;DDD Vilniuje - Kaune - Klaipėdoje - apstu, bet tik ne Kupišky. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 06 28, 22:52)

Pirmoj foto kitos po 2 liemeneles uzsidejusios lotuliukas.gif sakes..kiek esu macius tai lt panos irgi taip daro: deda liemenele paprasta,o ant virsaus dar maudymke lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif
Pamačiau ir man plaukai viso kūno pasistojo. doh.gif lotuliukas.gif
Esu šokusi Go-Go. Tačiau tokiais rūbais niekas mūsų nerengė. Pats šokimas man davė labai daug, kūno lankstumo, valdymo, judesio, stuburui buvo geriau. thumbup.gif

Bet čia ale tokios savamokslės su savais siūtais drabužiais atrodo klaikiai. doh.gif
Atsakyti
Siūlau nesimokyti šokti GoGO smile.gif
Rūbai tai joooo neblogi biggrin.gif
Atsakyti
as niekaip negaliu pamirst merginos, kuria maciau pries keleta metu sokant go-go atrakcionuose - nu taip graziai judejo, kad negalejom akiu atitraukt, tiesiog trauke kaip magnetas, noreciau pati taip moket blush2.gif manau viskas priklauso nuo pateikimo - ir apsirengti galima su fantazija, kaip ir sokti nebutinai vulgariai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truth: 13 liepos 2009 - 19:56
user posted image
geriau rinkciaus kazka panasaus, nei liemenele su triusikais ir kudlotus batus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar dar spėjau į atranką bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
mergaites ir as noriu pas jus i grupe,dar drauge pasiimsiu 4u.gif user posted imageuser posted image
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrike @ 2009 07 14, 14:28)
mergaites ir as noriu pas jus i grupe,dar drauge pasiimsiu 4u.gif user posted imageuser posted image
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Oh my GOD blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir su drauge norim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
ar priimsit? lotuliukas.gif
Atsakyti
manau nakti sios dvi paneles "lavonalupes" man sapnuosis doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti