Tai su kuo jis valgomas??
astaria, 05 Vas 2014 - 13:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
astaria, 05 Vas 2014 - 13:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Pirkau pragauti Rimi, nu kaip čia pasakius... nei skanus, nei neskanus, neaiškus dalykas. Bandžiau valgyt vieną, bandžiau ant batono, netinka.
mes valgom su pita, krekeriais, darzovem kaip "dip'a" ir t.t. man vienas labai skanus, bet mes darome namie

astaria, 05 Vas 2014 - 20:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
astaria, 05 Vas 2014 - 20:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Pirkau pragauti Rimi, nu kaip čia pasakius... nei skanus, nei neskanus, neaiškus dalykas. Bandžiau valgyt vieną, bandžiau ant batono, netinka.
Su darzovem, mesa, pitom, jei koki sumustini ar kebaba darot, vietoj majonezo/padazo.
Rashkyte, 05 Vas 2014 - 21:44, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Rashkyte, 05 Vas 2014 - 21:44, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
mes valgom su pita, krekeriais, darzovem kaip "dip'a" ir t.t. man vienas labai skanus, bet mes darome namie

Pagal koki recepta darot? Kiek dariau, vis kazko truputi truksta iki norimo skonio.
Masiania*, 06 Vas 2014 - 04:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Masiania*, 06 Vas 2014 - 04:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Pagal koki recepta darot? Kiek dariau, vis kazko truputi truksta iki norimo skonio.
pagal savo

avinzirniai, sezamu pasta, citrinos sultys, cesnakas, alyv. aliejus, prieskoniai ir tada jau prasideda ar tai : paprikos, sauleje dziovinti pomidorai, krapai, alyvuoges, avokadai, petrazoles ir t.t. grynai kaip priesh darant "uzplaukia" vis ragauju ir atitaikau pagal save

Rashkyte, 06 Vas 2014 - 16:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Rashkyte, 06 Vas 2014 - 16:51, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
pagal savo
![]()
avinzirniai, sezamu pasta, citrinos sultys, cesnakas, alyv. aliejus, prieskoniai ir tada jau prasideda ar tai : paprikos, sauleje dziovinti pomidorai, krapai, alyvuoges, avokadai, petrazoles ir t.t. grynai kaip priesh darant "uzplaukia" vis ragauju ir atitaikau pagal save

Panasus skonis i pirktini iseina? Man niekaip nepavyksta - panasu, skanu, bet vis kazko truksta. Arba gal per daug kabinejuos

Masiania*, 08 Vas 2014 - 10:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Masiania*, 08 Vas 2014 - 10:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Panasus skonis i pirktini iseina? Man niekaip nepavyksta - panasu, skanu, bet vis kazko truksta. Arba gal per daug kabinejuos

kad to humuso be galo daug rushiu yra, tai net nezinau.... man skaniausias tas, kur pagal savo skoni atitaikau

http://www.jogosmity...;ingredient=533
http://www.jogosmity...;ingredient=533
Be to galima įdėti priedų ir turėsite vis kitokio skonio humusą, pvz. orkaitėje keptą papriką, saulėje džiovinti pomidorai, burokėlis, moliūgas, orkaitėje keptas česnakas.
Gaminate pagal klasikinį receptą ir dedate pasirinktą priedą.

Tai labai skaniai gavosi! Viską suvalgėm, ir būtinai dar kartą darysiu