Nezinau kuriam skyriuj maximoj jis,bet lygiai toks pat kaip izraeli,nedideliam indeli,ar ne 4lt kainuoja.Bet labai skanu,atisvalgiau,isbere,es alergiska as ten tom kruopom is ko padaryta
QUOTE(eglincia @ 2008 07 24, 15:00)
Nezinau kuriam skyriuj maximoj jis,bet lygiai toks pat kaip izraeli,nedideliam indeli,ar ne 4lt kainuoja.Bet labai skanu,atisvalgiau,isbere,es alergiska as ten tom kruopom is ko padaryta
O kurioj maximoj? Mindaugo? Papaskoks smulkiau dar
QUOTE(eglincia @ 2008 07 24, 14:00)
Prasom isduoti, kur humuso galima rasti, nesigauna man toks, kap pirktinis , o taip as jo noriu
Laukiu humuso iš Izrealio parkeliaujant, turėtų būti labai įdomu paragauti
Gaminau pati praeitą savaitgalį, nu laaabai skanus gavos..
QUOTE(eglincia @ 2008 07 24, 14:00)
nejau neišduosi paslapties ?
QUOTE(miskouoga @ 2008 08 08, 00:00)
Prasom isduoti, kur humuso galima rasti, nesigauna man toks, kap pirktinis , o taip as jo noriu
Neseniai pirkau Mindaugo maxsimos lydytų sūrių skyriuje
QUOTE(Muka @ 2008 07 10, 14:39)
Kuriam skyriuj tu jo radai nes po Izraelio irgi svaigstu dėl šito daikto
Vilniuje Akropolio Maximoje humusas buna kulinarijos skyriuje, ten kur sudeta susvertos salotos ir pan.
Kas kart nuvaziavus i Akropoli negaliu ramiai praeiti pro humusa. Pavasari vaziuosiu i Izraeli ir butinai issaiskinsiu, kaip ji reikia gaminti.
QUOTE(miskouoga @ 2008 12 23, 00:15)
Vilniuje Akropolio Maximoje humusas buna kulinarijos skyriuje, ten kur sudeta susvertos salotos ir pan.
Kas kart nuvaziavus i Akropoli negaliu ramiai praeiti pro humusa. Pavasari vaziuosiu i Izraeli ir butinai issaiskinsiu, kaip ji reikia gaminti.
Be tahini nepadarysi, todel rekomenduoju Osem firmos tahini nusipirkti
Mano vyras Humus darydamas dar i blenderi imeta kmynu, tada skonis panasesnis i izraelietiskaji gaunasi
O tahini ir be avinzirniu labai skanus. Priedai visi tie patys
Dievinu humusa!
Bandziau darytis pati, gaunasi skaniai (beje, tie zirniai, is kuriu gaminamas, vadinasi avinzirniai, angliskai - chick peas, ir ju yra bet kurioje parduotuveje didesneje pirkti.
Bet man neiseina taip pasidaryti, kaip Izraelyje buna
Nerandu Lietuvoj sezamu padazo. Kur rasti?
Bandziau deti sezamu seklu, bet ner tokio rezultato...
Bandziau darytis pati, gaunasi skaniai (beje, tie zirniai, is kuriu gaminamas, vadinasi avinzirniai, angliskai - chick peas, ir ju yra bet kurioje parduotuveje didesneje pirkti.
Bet man neiseina taip pasidaryti, kaip Izraelyje buna
Nerandu Lietuvoj sezamu padazo. Kur rasti?
Bandziau deti sezamu seklu, bet ner tokio rezultato...
QUOTE(curry @ 2008 06 28, 20:40)
cia yra ir kaip sezamu pasta pasigamint, visai nesunku . sezamus pakept, sumalt , ipilt aliejaus ir viskas. raso, kad laikosi iki 3men
http://mideastfood.a...ahinirecipe.htm
As labai megstu humusa Kol kas Anglijoje gyvenu tai neproblema nusipirkti. Grizusi i LT ilgesniam laikui labai jo pasiilgstu. Bet musu mieste neteko metyti jo.