Siandien Gustukas jau paropojo pats o tai jau kokia savaite ir lova buciavo,ir kilima veiduku are,bet nesigavo niekaip Siandien pagaliau didzioji diena,kai pavyko i prieki paropot kelis zingsnius
QUOTE(vilmal @ 2008 07 17, 22:00)
Siandien Gustukas jau paropojo pats o tai jau kokia savaite ir lova buciavo,ir kilima veiduku are,bet nesigavo niekaip Siandien pagaliau didzioji diena,kai pavyko i prieki paropot kelis zingsnius
Eina sau,kaip pas jus ten viskas sparčiai vyksta Šaunuoliai jūs
QUOTE(vilmal @ 2008 07 17, 23:00)
Kaip ne diena, taip naujiena O aš galvojau, kad maniškis toks vienas artojas
fainulka
QUOTE(vilmal @ 2008 07 17, 23:00)
Greit ,mamyte, nebepavysi
Na jus saunuoliai ten
sparciai Gustukas pramoksta nauju dalyku Mamytei sunku bus ir pavyti kleckiuka maza
sparciai Gustukas pramoksta nauju dalyku Mamytei sunku bus ir pavyti kleckiuka maza
QUOTE(vilmal @ 2008 07 17, 22:00)
kaiip šaunu
Kas diena vis naujiena! Na jus ir saunuoliai. Laikykities taip ir toliau!!!!!!!!!!! VALIO!!!!!!!!!!
kuo toliau,tuo linksmiau
saunuolis Gustukas
mama irgi
mano iki siolei nera ismiegojusi visa nakti,neskaitant,kad valgo n kartu,o jis koks saunuolis
laikykites taip ir toliau,mes su jumis,mes uz jus
saunuolis Gustukas
mama irgi
mano iki siolei nera ismiegojusi visa nakti,neskaitant,kad valgo n kartu,o jis koks saunuolis
laikykites taip ir toliau,mes su jumis,mes uz jus
Laba,
dekui visiems uz demesi
rytoj didzioji diena krikstysim Gustuka Ir mano vyrukui metukui jei tik butu sveikas,kaip viskas butu gerai
dekui visiems uz demesi
rytoj didzioji diena krikstysim Gustuka Ir mano vyrukui metukui jei tik butu sveikas,kaip viskas butu gerai
Gustukas turi dvylika dantuku
o mama tik siandien pastebejo
o mama tik siandien pastebejo
QUOTE(vilmal @ 2008 07 18, 18:25)
ach ta mama begede
dantuku neskaiciuoja
tik kitais rupesciais uzsiima