Džiugu, kad mažasis jau vaikštinėja, kantrybės jo atradimų etape ir kuo greitesnio ir geresnio rezultato iš užsienio
kaip gaila kiek daug vaikuciu laukia ar tai insktuko ar kepenu yra ir daug kurie jau sulauke ir ilgai gyvena ir Gustukas sulauks saunuolis musu
QUOTE(Edeva @ 2008 12 08, 16:37)
ir Gustukas sulauks saunuolis musu
As manau, kad jam tikrai pavyks, jis taip vaikas kabinasi i gyvenima, turi jam pasisekt.
Vilmute norejau pasiteirau pas kokia jus genetike lankotes Vilniuje? Kiek suprantu Vilniaus genetikos centre. As ten jau esu nuo 2000 metu. Bet mano liga visai kitokia negu Gustuko. As taip pat laukiu aysakymo is uzsienio del ligos lygio, bet taip ir nesulaukiau. Nes mano liga labai silpnina organizma, o labiausiai tai sirdi. Reiketu operuoti, bet Lietuvos medikai dar per silpni tokiai operacijai.
Labai jau grazus jusu angeliukas
QUOTE(zyzzia @ 2008 12 08, 23:01)
Vilmute norejau pasiteirau pas kokia jus genetike lankotes Vilniuje? Kiek suprantu Vilniaus genetikos centre. As ten jau esu nuo 2000 metu. Bet mano liga visai kitokia negu Gustuko. As taip pat laukiu aysakymo is uzsienio del ligos lygio, bet taip ir nesulaukiau. Nes mano liga labai silpnina organizma, o labiausiai tai sirdi. Reiketu operuoti, bet Lietuvos medikai dar per silpni tokiai operacijai.
Gydytoja Tumiene
kiek zinau,paprastai is JAV neimanoma sulaukt atsakymu jeigu Europoj,reik bandyt patiems susisiekt
laikykis
QUOTE(vilmal @ 2008 12 08, 15:01)
Bet jau berniuko grozis
QUOTE(vilmal @ 2008 12 08, 15:01)
žinoma įdomu... reikės paremti kiek šaunių akyčių su viltimi laukia
Kaip laikosi musu vyrukas?
jo, kazkaiptai prapuole musu vyrukas. Kaip jus laikoties, pasiilgom jusu
Sveiki
mes ka tik is ligonines... kazkas ketvirtadienio nakti pasidare Gustukui verke,nemiegojo,pakilo temperatura.Atsidurem Vilniuj. Parvaziavom su antibiotikais,bet vis tiek lieka neaiski bakterine infekcija... O taip tikejausi,kad siemet jau negulesim belieka viltis,kad sias pora savaiciu isbusim namie
mes ka tik is ligonines... kazkas ketvirtadienio nakti pasidare Gustukui verke,nemiegojo,pakilo temperatura.Atsidurem Vilniuj. Parvaziavom su antibiotikais,bet vis tiek lieka neaiski bakterine infekcija... O taip tikejausi,kad siemet jau negulesim belieka viltis,kad sias pora savaiciu isbusim namie
QUOTE(vilmal @ 2008 12 16, 21:42)
Sveiki
Na va Dabar aišku, kur prapuolę buvot. O kaip dabar jaučiasi Gustas? Gal galit pasigirti keliais gramais ar centimetrais
Tiesa, ar dalyvausit "Išsipildymo akcijoje"?