Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

Džiugu, kad mažasis jau vaikštinėja, kantrybės jo atradimų etape ir kuo greitesnio ir geresnio rezultato iš užsienio 4u.gif
Atsakyti
laba,
dekui visiems uz linkejimus.
Gal kam bus idomu:
http://www.donoras.l...o...html?&psl=1
Atsakyti

unsure.gif kaip gaila kiek daug vaikuciu laukia ar tai insktuko ar kepenu unsure.gif yra ir daug kurie jau sulauke wub.gif ir ilgai gyvena wub.gif ir Gustukas sulauks wub.gif saunuolis musu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 12 08, 16:37)
ir Gustukas sulauks  wub.gif saunuolis musu  wub.gif

As manau, kad jam tikrai pavyks, jis taip vaikas kabinasi i gyvenima, turi jam pasisekt.
Atsakyti
Vilmute norejau pasiteirau pas kokia jus genetike lankotes Vilniuje? Kiek suprantu Vilniaus genetikos centre. As ten jau esu nuo 2000 metu. Bet mano liga visai kitokia negu Gustuko. As taip pat laukiu aysakymo is uzsienio del ligos lygio, bet taip ir nesulaukiau. Nes mano liga labai silpnina organizma, o labiausiai tai sirdi. Reiketu operuoti, bet Lietuvos medikai dar per silpni tokiai operacijai.

Labai jau grazus jusu angeliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzzia @ 2008 12 08, 23:01)
Vilmute norejau pasiteirau pas kokia jus genetike lankotes Vilniuje? Kiek suprantu Vilniaus genetikos centre. As ten jau  esu nuo 2000 metu. Bet mano liga visai kitokia negu Gustuko. As taip pat laukiu aysakymo is uzsienio del ligos lygio, bet taip ir nesulaukiau. Nes mano liga labai silpnina organizma, o labiausiai tai sirdi. Reiketu operuoti, bet Lietuvos medikai dar per silpni tokiai operacijai.

Labai jau grazus jusu angeliukas 4u.gif

Gydytoja Tumiene 4u.gif
kiek zinau,paprastai is JAV neimanoma sulaukt atsakymu doh.gif jeigu Europoj,reik bandyt patiems susisiekt g.gif
laikykis
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 12 08, 15:01)
laba,
Gal kam bus idomu:

Bet jau berniuko grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 12 08, 15:01)
laba,
Gal kam bus idomu:

žinoma įdomu... reikės paremti drinks_cheers.gif kiek šaunių akyčių su viltimi laukia wub.gif
Atsakyti
Kaip laikosi musu vyrukas? mastau.gif
Atsakyti
jo, kazkaiptai prapuole musu vyrukas. Kaip jus laikoties, pasiilgom jusu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
mes ka tik is ligonines... kazkas ketvirtadienio nakti pasidare Gustukui g.gif verke,nemiegojo,pakilo temperatura.Atsidurem Vilniuj. Parvaziavom su antibiotikais,bet vis tiek lieka neaiski bakterine infekcija... O taip tikejausi,kad siemet jau negulesim doh.gif belieka viltis,kad sias pora savaiciu isbusim namie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 12 16, 21:42)
Sveiki 4u.gif
mes ka tik is ligonines... kazkas ketvirtadienio nakti pasidare Gustukui g.gif verke,nemiegojo,pakilo temperatura.Atsidurem Vilniuj. Parvaziavom su antibiotikais,bet vis tiek lieka neaiski bakterine infekcija... O taip tikejausi,kad siemet jau negulesim doh.gif belieka viltis,kad sias pora savaiciu isbusim namie ax.gif

Na va doh.gif Dabar aišku, kur prapuolę buvot. O kaip dabar jaučiasi Gustas? Gal galit pasigirti keliais gramais ar centimetrais ax.gif
Tiesa, ar dalyvausit "Išsipildymo akcijoje"?
Atsakyti