Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

QUOTE(vilmal @ 2008 11 06, 14:34)
ir dar daugybe smulkmenu,kurios irodo,kad vaikinas nepasiduoda ir taip suteikia man jegu wub.gif

saunuolis saunuolis saunuolis!!!
tikiu, kad jis paneigs dauguma prognoziu!!!
Sekmes ir sveikateles!!!
O cia Gustukui, uz tai, kad leidosi nufotografuojamas!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikučiai 4u.gif
Tikrai,iš didžiosios raidės,jūs-patys ŠAUNIAUSI ŠAUNUOLIAI wub.gif wub.gif wub.gif
Bučkis nuo mūsų mažajam kovotojui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 11 06, 13:34)
turbut drinks_cheers.gif ir aplamai,nepaisant visu prognoziu ir spejimu,mano vaikinas pamazu pamazu juda i prieki..Daug kalba(zinoma,dar savo kalba),mokinasi vaiksciot,jau nori gert is puoduko,bando pats valgyt su saukstu,ypatingai domina televizorius(deja,vargses akytes neleidzia gerai jo matyt,todel stengiames nejunkt televizoriaus prie jo),isgirdes jam patinkancia muzika ploja katutes,nori sokt,kartais net pritaria lotuliukas.gif ir dar daugybe smulkmenu,kurios irodo,kad vaikinas nepasiduoda ir taip suteikia man jegu wub.gif
user posted image
user posted image

vilmal, ne pamažu, o visai normaliai thumbup.gif , nes pasiekimai panašūs kaip kitų bendraamžių bigsmile.gif
Atsakyti
Vilmute, Gustukas šaunuolis 4u.gif Greitai jau ir nebepagausi savo mažiuko smile.gif Didžiausi nuo mūsų linkėjimai ir oro_buckis.gif nuo Lieputės. Laikykitės oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 10 lapkričio 2008 - 16:34
Laba,
pasirodom savo nauja transporto priemone,nes pats vaiksciot vis dar bijo biggrin.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
O cia mano grazuole:
user posted image
user posted image

Broliai:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 11 11, 14:47)
Laba,
pasirodom savo nauja transporto priemone,nes pats vaiksciot vis dar bijo biggrin.gif

thumbup.gif
Papildyta:
Tikrai jusu mergyte labai labai grazi...
Ir apskritai, dziaugiuosi jusu saunia vieninga seimynele...
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Didžiausias palaikymo apkabinimas nuo mūsų... mes taip pat turime bėdų su inkstukais... bet ne apaie mus čia rašoma biggrin.gif tai tiesiog žiauriai jautri temelė inkstukai verysad.gif prisidedam šiek tiek prie paramos...stiprybės Jums dideliausios žinau, kad kitiems tai atrodo nepakeliama, bet vežam savo vežimą ir atrodo kad jis važiuoja, o kai šysposi vaikai jis iš viso lengvai rieda...gyvenimas kartais negailestingas.Laikykites 4u.gif
Atsakyti
kokie Jus saunuoliai thumbup.gif
Gustukas ne pamazu juda o visu greiciu mirksiukas.gif , greit mama jau nebepavys vaikinuko biggrin.gif
O jau vaikuciai visi grazuoliai wub.gif
Mergyte -uogyte, mama greit berniukus nuo kiemo tures gainioti, jei dar negainioja mirksiukas.gif

Atsakyti
Tikrai,gražūs visi vaikiukai wub.gif wub.gif wub.gif ir panašūs tarpusavy mirksiukas.gif
Laikykitės,ŠAUNUOLIAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 11 11, 14:00)
Laba,
user posted image
user posted image
Papildyta:
O cia mano grazuole:
user posted image
user posted image

Broliai:
user posted image
user posted image

na, džiaugisi širdis ir akys, žiūrėdamos į tokį vaikų grožį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 11 06, 13:34)
turbut drinks_cheers.gif ir aplamai,nepaisant visu prognoziu ir spejimu,mano vaikinas pamazu pamazu juda i prieki..Daug kalba(zinoma,dar savo kalba),mokinasi vaiksciot,jau nori gert is puoduko,bando pats valgyt su saukstu,ypatingai domina televizorius(deja,vargses akytes neleidzia gerai jo matyt,todel stengiames nejunkt televizoriaus prie jo),isgirdes jam patinkancia muzika ploja katutes,nori sokt,kartais net pritaria lotuliukas.gif ir dar daugybe smulkmenu,kurios irodo,kad vaikinas nepasiduoda ir taip suteikia man jegu wub.gif
user posted image
user posted image

Nu bet vaiko mielumas wub.gif wub.gif
Vilma, mes visos trokstam Gustukui sveikatos ir Dievas girdi Tavo ir musu maldas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiąnakt sapnavau Gustuką wub.gif labai guvus ir linksmas buvo thumbup.gif
Atsakyti