Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

QUOTE(ausrella @ 2008 08 18, 22:03)
bjaurus dalykas tas pilvapleves uzdegimas. skausmai, temperatura gali buti. kai kurios bakterijos sunkiai pasiduoda gydymui. gali uztrukti ne tik 10d.

gustuli laikykis.

verysad.gif negasdink
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 08 19, 08:31)
Vaje kokios negeros naujienos schmoll.gif

Bet reikia tiketis, kad pavyks issigydyt namie ir neteks vykti i ligonine ax.gif
Svarbiausiai, kad tinkamai antibiotikas suveiktu, ir nebutu veltui tas 10 d. kursas unsure.gif
Vilmut, laikykites 4u.gif 
Svarbiausiai, kad zarnynas smarkiai nesustreikuotu. Kokias bakterijas gerasias naudojat prie antibu???

Gustuk laikykis - tau nuo Migluzes  oro_buckis.gif
Sako: "Azius (GRAZUS) vaikiukas" kai pamato jusu avatariuka thumbup.gif

gerasias bakterijas nuo pat ligos pradzios naudojam,nes su tiek vaistu...
Aciu Miglei uz komplimenta wub.gif
Atsakyti
Mamytei ištvermės, o Gustukui sveikatos ir stiprybės 4u.gif

Vilma ne man tave suprasti, bet žinau tą mamos skausmą. Mačiau tai savosios akyse, tik mano tėvų dėka esu šiandien gyva. Tėvų meilė ir užsispyrimas tikrai daro stebuklus 4u.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif Kaip jus gyvenat?Ar gereja Gustuko sveikatele?Ar teisingai veikia antibai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 18, 20:35)
Galutinis variantas - 10 dienu su antibiotikais. verysad.gif negrazus tas skystimukas is pilvuko bega... Mikroskopija-tai paziuri,ar yra bakteriju tam skystimuke,kuris isbega is pilvuko

verysad.gif
labukas 4u.gif tikėjausi gerų naujienų verysad.gif ...sveikit ir stiprėkit greičiau 4u.gif Gustuliui 4u.gif Vilmal, Tau stiprybės, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 08 19, 19:25)
Mamytei ištvermės, o Gustukui sveikatos ir stiprybės 4u.gif

Vilma ne man tave suprasti, bet žinau tą mamos skausmą. Mačiau tai savosios akyse, tik mano tėvų dėka esu šiandien gyva. Tėvų meilė ir užsispyrimas tikrai daro stebuklus 4u.gif

aciu
QUOTE(BeVi @ 2008 08 21, 00:01)
Sveikuciai 4u.gif Kaip jus gyvenat?Ar gereja Gustuko sveikatele?Ar teisingai veikia antibai? smile.gif

Gustukui jau geriau,nes dializatas skaidreja,nakti miega gerai(t.y. kaip visada su kokiais 5 atsikelimais smile.gif ),valgo,slapimo vis dar turim tuos brangius kelis lasus,gal taip ir pasveiksim pamazu.Rugsejo antra diena vaziuosim tyrimus daryt. jau bus musu gydytoja grizus is atostogu,tai bus drasiau. Vis tik be galo ja pasitikiu. Ir dabar mes daznai susiskambinam-niekad ji neatstume musu.
bet kadangi man bedu dar mazai,tai ... susirgo mano brolis kazkokia inkstu liga... verysad.gif siai dienai gydo nuo inkstu uzdegimo,bet priezastis neaiski. Pati laksciau po ligonine,kad tik visus tyrimus jam padarytu-bijau tokios pabaigos,kaip Gustukui.Po gydymo vaziuosim visi i Vilniu-tegul ir broli istiria del oksalurijos unsure.gif
taip ir slenka musu dienos-nuo bedos iki kitos...
Rugsejo pirma jau cia pat-reikia isruot vyresnelius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 21, 13:06)

Gustukui jau geriau,nes dializatas skaidreja,nakti miega gerai(t.y. kaip visada su kokiais 5 atsikelimais smile.gif ),valgo,slapimo vis dar turim tuos brangius kelis lasus,gal taip ir pasveiksim pamazu.

bet kadangi man bedu dar mazai,tai ... susirgo mano brolis kazkokia inkstu liga... verysad.gif siai dienai gydo nuo inkstu uzdegimo,bet priezastis neaiski.

Taip , po truputuką ir pasitaisysit thumbup.gif

Tikėkimės, kad broliui nieko rimto, kad greit pasveiks schmoll.gif g.gif ..tikrai ..nuo bėdos prie bėdos verysad.gif

Vyresnėliams - geros Rugsėjo 1 -os 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 21, 12:06)
aciu

Gustukui jau geriau,nes dializatas skaidreja,nakti miega gerai(t.y. kaip visada su kokiais 5 atsikelimais smile.gif ),valgo,slapimo vis dar turim tuos brangius kelis lasus,gal taip ir pasveiksim pamazu.Rugsejo antra diena vaziuosim tyrimus daryt. jau bus musu gydytoja grizus is atostogu,tai bus drasiau. Vis tik be galo ja pasitikiu. Ir dabar mes daznai susiskambinam-niekad ji neatstume musu.
bet kadangi man bedu dar mazai,tai ... susirgo mano brolis kazkokia inkstu liga... verysad.gif siai dienai gydo nuo inkstu uzdegimo,bet priezastis neaiski. Pati laksciau po ligonine,kad tik visus tyrimus jam padarytu-bijau tokios pabaigos,kaip Gustukui.Po gydymo vaziuosim visi i Vilniu-tegul ir broli istiria del oksalurijos unsure.gif

Snagu, kad Gustukui geriau.
o del brolio- nepulk i panika, gal paprasta infekcija g.gif
Atsakyti
[quote=vilmal,2008 08 21, 14:06]
aciu

Gustukui jau geriau

Smagu,kad Gustukui gereja clap.gif Sveikatytes abiems broliukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 21, 13:06)
aciu

Vaje doh.gif nu tikrai,nesamone kazkokia,jei,neduok Dieve,dar ir broliui kas doh.gif
Tikrai,gal dar nieko rimto-juk su inkstais ne vien rimtos bedos buna g.gif Tikekim,kad ta liga daugiau nepalies nei vieno is jusu.Gerai,kad Gustukui po truputi gereja.Saunuolis,maziuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 21, 14:06)
aciu

Na aciu Dievuliui Gustukui gereja. Jam nuo visu musu uz pastangas greiciau sveikti oro_buckis.gif
O del brolio Jusu - viskas bus tikrai gerai, turbut bus uzdegimas. Reikia taip nusiteikti ir nelaukti blogesnio smile.gif
ax.gif Prisiskaiciau is vienos knygutes ir noriu jums papasakoti viena gera pasisakyma umn.gif
Pas jus zodyne neturetu likti zodzio gal bus gerai, gal sveiksim ir t.t.
Jis uzprogramuoja visus ivykius ne ta linkme, kuria noretumet, atsiranda dviprasmybe.
Ismokit vartoti - Bus gerai, Mes pasveiksim, Mes isaugsim - viskas bus tada gerai.

Labai smagu, kad gydytoja gera turite - tai beveik viska ir nulemia jusu gydymo eigoje rolleyes.gif

Laukiam is jusu geru ziniu mirksiukas.gif

Dar karta daug daug sveikateles maziukui wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 08 22, 08:29)
Na aciu Dievuliui Gustukui gereja. Jam nuo visu musu uz pastangas greiciau sveikti oro_buckis.gif
O del brolio Jusu - viskas bus tikrai gerai, turbut bus uzdegimas. Reikia taip nusiteikti ir nelaukti blogesnio smile.gif
ax.gif  Prisiskaiciau is vienos knygutes ir noriu jums papasakoti viena gera pasisakyma umn.gif
Jis uzprogramuoja visus ivykius ne ta linkme, kuria noretumet, atsiranda dviprasmybe.
Ismokit vartoti - Bus gerai, Mes pasveiksim, Mes isaugsim - viskas bus tada gerai.

Labai smagu, kad gydytoja gera turite - tai beveik viska ir nulemia jusu gydymo eigoje rolleyes.gif

Laukiam is jusu geru ziniu mirksiukas.gif

Dar karta daug daug sveikateles maziukui  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Istikruju girdejau apie ta teorija,kad reikia uzprogramuot save tinkama linkme. Tik kartais pavargsti ir neviltis paima virsu. verysad.gif Taciau kiekviena vakara prasau dievo sveikatos ir pazadu jam visokius neimanomus dalykus,kad tik jis mane isgirstu. Ir tikiu,labai tikiu ,kad mano vaikai bus sveiki ir laimingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2008 08 22, 07:29)

tu - labai teisi smile.gif
Atsakyti