Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 10, 19:34)
mano vaikinas siandien kelis kartus pastovejo pats thumbup.gif pamirso,kad reikia laikytis ir... wub.gif taip smagu!

saunuoliai -- tuoj ir pirmi savarankiski zingsniukai bus thumbup.gif
Atsakyti
Na Gustukas tikras saunuolis thumbup.gif wub.gif
Tuoj jau ir lakstyt pats mirksiukas.gif Tai mamyte tikrai nepavys lotuliukas.gif Turesit Vilma daugiau darbo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet viskas eina tik geryn, SAUNU - tvirtuoliai, stipruoliai jus!!!
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 10, 20:34)
mano vaikinas siandien kelis kartus pastovejo pats thumbup.gif pamirso,kad reikia laikytis ir... wub.gif taip smagu!

Nu koks šaunuolis thumbup.gif maniškis dar nemoka, arba labai bijo, bet niekad nebūna, kad nepastebėjus paleistumėm doh.gif
Atsakyti
Nu saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
Maziui dar keturi dantys pakeliui blink.gif kaip cia taip greit jam g.gif gal del to ir apetitas mazesnis...
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 12, 14:04)
Maziui dar keturi dantys pakeliui blink.gif kaip cia taip greit jam g.gif gal del to ir apetitas mazesnis...

Visai negreit schmoll.gif Viskas norma ok.gif Dantys patys žino, kada dygti liezuvis.gif Atvargsit ir bus ramybė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 10, 10:18)
tiesiog paprasykit Dievo,kad jis grazintu mano vaikui sveikata
Labai daznai as pati jauciuosi bejege

Mes su Tavimi 4u.gif stiprybės 4u.gif
QUOTE(vilmal @ 2008 08 10, 20:34)
mano vaikinas siandien kelis kartus pastovejo pats

kaip smagu thumbup.gif
QUOTE(vilmal @ 2008 08 12, 13:04)

taip apetitas gali sumažėti, natūralu.... Kuo daugiau dantukų, tuo įvairesnį ir kietesnį maistą kramtysit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 12, 13:04)

Gal gerai, kad taip greit sudygs, įvairesnį maistuką galėsi duoti blush2.gif Tikriausiai daug ką reikia derinti ir ne viską galima duoti, tai bus lengviau rinktis, kai jau tiek dantukų ir sukramtys jau beveik viskąthumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelmė: 12 rugpjūčio 2008 - 13:24
Vat su kramtymu,tai pas mus beda doh.gif siaip ne taip pradejo kukuruzus kramtyt ir graziai nuryja rolleyes.gif bet su kitu maistu,tai nekas - bando ryt gabaliukais verysad.gif pamazu pradedu duot jau netrintas koses-siandien aviziniu dribsniu isvis netryniau ir suvalge thumbup.gif gal pamazu ir ismoks mano dantytasis vaiknas kramtyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 08 12, 22:38)
Vat su kramtymu,tai pas mus beda doh.gif siaip ne taip pradejo kukuruzus kramtyt ir graziai nuryja rolleyes.gif bet su kitu maistu,tai nekas - bando ryt gabaliukais verysad.gif pamazu pradedu duot jau netrintas koses-siandien aviziniu dribsniu isvis netryniau ir suvalge thumbup.gif gal pamazu ir ismoks mano dantytasis vaiknas kramtyt blush2.gif

Yra dantys-ismoks ir kramtyti irnesakyk.gif Kaip suprantu jau nemazai ju turite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunuolis Gustukukas, dantuočiausias iš visų liepinukų.
Atsakyti