QUOTE(vilmal @ 2008 08 10, 19:34)
mano vaikinas siandien kelis kartus pastovejo pats pamirso,kad reikia laikytis ir... taip smagu!
saunuoliai -- tuoj ir pirmi savarankiski zingsniukai bus
Na Gustukas tikras saunuolis
Tuoj jau ir lakstyt pats Tai mamyte tikrai nepavys Turesit Vilma daugiau darbo
Bet viskas eina tik geryn, SAUNU - tvirtuoliai, stipruoliai jus!!!
Tuoj jau ir lakstyt pats Tai mamyte tikrai nepavys Turesit Vilma daugiau darbo
Bet viskas eina tik geryn, SAUNU - tvirtuoliai, stipruoliai jus!!!
QUOTE(vilmal @ 2008 08 10, 20:34)
mano vaikinas siandien kelis kartus pastovejo pats pamirso,kad reikia laikytis ir... taip smagu!
Nu koks šaunuolis maniškis dar nemoka, arba labai bijo, bet niekad nebūna, kad nepastebėjus paleistumėm
Nu saunuolis
Maziui dar keturi dantys pakeliui kaip cia taip greit jam gal del to ir apetitas mazesnis...
QUOTE(vilmal @ 2008 08 12, 14:04)
Maziui dar keturi dantys pakeliui kaip cia taip greit jam gal del to ir apetitas mazesnis...
Visai negreit Viskas norma Dantys patys žino, kada dygti Atvargsit ir bus ramybė
QUOTE(vilmal @ 2008 08 10, 10:18)
tiesiog paprasykit Dievo,kad jis grazintu mano vaikui sveikata
Labai daznai as pati jauciuosi bejege
Labai daznai as pati jauciuosi bejege
Mes su Tavimi stiprybės
QUOTE(vilmal @ 2008 08 10, 20:34)
mano vaikinas siandien kelis kartus pastovejo pats
kaip smagu
QUOTE(vilmal @ 2008 08 12, 13:04)
taip apetitas gali sumažėti, natūralu.... Kuo daugiau dantukų, tuo įvairesnį ir kietesnį maistą kramtysit
QUOTE(vilmal @ 2008 08 12, 13:04)
Gal gerai, kad taip greit sudygs, įvairesnį maistuką galėsi duoti Tikriausiai daug ką reikia derinti ir ne viską galima duoti, tai bus lengviau rinktis, kai jau tiek dantukų ir sukramtys jau beveik viską
Vat su kramtymu,tai pas mus beda siaip ne taip pradejo kukuruzus kramtyt ir graziai nuryja bet su kitu maistu,tai nekas - bando ryt gabaliukais pamazu pradedu duot jau netrintas koses-siandien aviziniu dribsniu isvis netryniau ir suvalge gal pamazu ir ismoks mano dantytasis vaiknas kramtyt
QUOTE(vilmal @ 2008 08 12, 22:38)
Vat su kramtymu,tai pas mus beda siaip ne taip pradejo kukuruzus kramtyt ir graziai nuryja bet su kitu maistu,tai nekas - bando ryt gabaliukais pamazu pradedu duot jau netrintas koses-siandien aviziniu dribsniu isvis netryniau ir suvalge gal pamazu ir ismoks mano dantytasis vaiknas kramtyt
Yra dantys-ismoks ir kramtyti Kaip suprantu jau nemazai ju turite
Šaunuolis Gustukukas, dantuočiausias iš visų liepinukų.