Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

QUOTE(papuga @ 2008 06 28, 15:25)
Tęsiam Gustuko ir jo šeimos palaikymą čia

Papuga šaunuolė, kad sukūrei namelius 4u.gif aš ir galvojau, kad kažkaip reikia tęsti palaikymo akciją drinks_cheers.gif

QUOTE(vilmal @ 2008 06 29, 09:38)
dar ikelsiu kelias naujas Gustuko nuotraukas,kaip pamazu keiciames blush2.gif

gražuolis tongue.gif o kokia šukuosena lotuliukas.gif wub.gif Kaip šauniai stovit thumbup.gif

o dėl svorio.. aišku, liga savo daro verysad.gif ..bet manoji didžkė tokia pat buvo tokio amžiaus drinks_cheers.gif , galėjau nešiot ir nešiot... ir dabar plonytė : 6,5 metų sveriam 18 kg, kai kiti 20 kg perkopę senai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(papuga @ 2008 06 29, 10:45)
Koks gražuolis vaikinukas  wub.gif  Ir visai neatrodo, kaip sliekas  schmoll.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveikinam su naujais namuciais 4u.gif linkim,kad siuose butu kuo daugiau geru naujienu ir ziniu apie jusu gydyma 4u.gif

Gustukas tikrai labai grazus berniukas wub.gif ir visai neatrodo kad butu kudas schmoll.gif tik zinant kad jum reikia-linkim greiciau pasiauginti lasinuku mirksiukas.gif matosi,kad namu sienos padeda ir jum viskas gerai einasi,taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
buvom siandien pasimatuot ugio...Nepaaugom schmoll.gif Ir ka suvalgom,ta is... Jau isdygo vienas iltinukas,tai gal cia kitas taip lenda g.gif nes maista,tai ypatingai ziurau,dabar jokiu naujoviu neduoda-o uzpakalis vis tiek kiauras doh.gif
Treciadieni vaziuojam i Vilniu pasitikrinti. Ir sese vezuosi,nes ji irgi pradejo gert vaistus,lyg sona skaudelena,o dar vakar apziurejau,kad gerkle supuliavo verysad.gif pradejom gert antibiotikus verysad.gif
Na,bet kaip nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 06 30, 14:20)
Sveiki 4u.gif
buvom siandien pasimatuot ugio...Nepaaugom schmoll.gif Ir ka suvalgom,ta is... Jau isdygo vienas iltinukas,tai gal cia kitas taip lenda g.gif nes maista,tai ypatingai ziurau,dabar jokiu naujoviu neduoda-o uzpakalis vis tiek kiauras doh.gif
Treciadieni vaziuojam i Vilniu pasitikrinti. Ir sese vezuosi,nes ji irgi pradejo gert vaistus,lyg sona skaudelena,o dar vakar apziurejau,kad gerkle supuliavo verysad.gif pradejom gert antibiotikus verysad.gif
Na,bet kaip nors 4u.gif

Sveikute 4u.gif
Nežinau, ar Gustukui galima, bet pabandyk duoti gerti kmynų arbatytės, valgyti ryžių, jie kietina viduriukus. Gal dėl to ne liga kalta, o maistas g.gif
Kad tik Gabijai nieko rimto nebūtų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 06 30, 14:20)
Sveiki 4u.gif
Na,bet kaip nors 4u.gif

Isaugsit dar irnesakyk.gif Tikiuosi nieko blogo neaptiks ax.gif Linkejimai visiems 4u.gif
Atsakyti
o uzpakalis vis tiek kiauras

Maniskei ryt bus 1-eri, o kakina irgi skystai. blink.gif I diena net buna iki 5 kartu. Nezinau ka daryti, viska verciu dantukams, nes maciau lygtai apacioje sone dygsta (bus 8). O be to dar uzpuole vejaraupiai. schmoll.gif Gal viskas viename? Matot kaip jus mus pralenket su dantukais. Kokie jus greiti, bet mes jums nepasiduosim, bandysim pasivyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 06 30, 13:27)
Sveikute 4u.gif
Nežinau, ar Gustukui galima, bet pabandyk duoti gerti kmynų arbatytės, valgyti ryžių, jie kietina viduriukus. Gal dėl to ne liga kalta, o maistas  g.gif
Kad tik Gabijai nieko rimto nebūtų  blink.gif

Ryziai musu pagrindinis maistas drinks_cheers.gif su mesa,su misineliu ar vieni,bet i diena bent dukart valgom. o su kmynais doh.gif kai ligoninej viduriavo irgi bandziau girdyt blink.gif niekaip schmoll.gif kadangi geriam citratus(tokie rugstus vaistai,atskiesti vandeniu),tai matyt kito skonio nepripazista unsure.gif
QUOTE(ZMama @ 2008 06 30, 14:53)
o uzpakalis vis tiek kiauras 

Maniskei ryt bus 1-eri, o kakina irgi skystai.  blink.gif  I diena net buna iki 5 kartu. Nezinau ka daryti, viska verciu dantukams, nes maciau lygtai apacioje sone dygsta (bus 8). O be to dar uzpuole vejaraupiai.  schmoll.gif  Gal viskas viename? Matot kaip jus mus pralenket su dantukais. Kokie jus greiti, bet mes jums nepasiduosim, bandysim pasivyti.  thumbup.gif

Vadinasi rytoj tortadienis-su kuo ir sveikinam 4u.gif is anksto,nes gal neprisijungsit...
As irgi viska verciu dantukams unsure.gif tikiuosi,kad taip ir yra. g.gif zinoma,Gustukas dar ir daug vaistu geria,tai irgi itakoja zarnyno veikla. naudojam visokiausias gerasias bakterijas,kad tik padet tam pilvukui ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip mūsų vyruko reikalai šiandiena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 07 01, 10:22)
Labas rytas  4u.gif
Kaip mūsų vyruko reikalai šiandiena  mirksiukas.gif

laba ryta 4u.gif
viskas but smagu,tik ryte paviduriavo su krauju verysad.gif siandien ryziai,ryziai ir dar karta ryziai doh.gif rytoj jau i ligonine,tegul vel padarys tyrima del bakteriju...
Siaip valgo,spaudimas geras,sirdele plaka normaliai,aktyvus-tik pilvukas monus krecia unsure.gif
Atsakyti
laikykites perskaiciau jusu istorija tikrai gaila jus bet dievas visalaik su mumis tikrais pades jums pasveikti tik reikt tiketis ,sveikite greciau
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2008 07 01, 12:44)
laba ryta 4u.gif
viskas but smagu,tik ryte paviduriavo su krauju verysad.gif siandien ryziai,ryziai ir dar karta ryziai doh.gif rytoj jau i ligonine,tegul vel padarys tyrima del bakteriju...
Siaip valgo,spaudimas geras,sirdele plaka normaliai,aktyvus-tik pilvukas monus krecia unsure.gif

O tai nieko kito nedaro kraujavimo priežasčiai nustatyti, tik kraujo tyrimą g.gif Aš turiu galvoj gal echoskopija ar dar kokį velnią. Gal dėl didelės vaistų dozės skrandelyje ar žarnyne kas nors negero vyksta g.gif

Dar man mintis tokia atėjo umn.gif Ar Gytis galėtų būti donoru Gustukui g.gif

Ir pabaigai juokelis. Vakar vakare vyras man sako - paskambink Gustuko tėveliams ir pasakyk, kad sekmadienį atvažiuosim į svečius. Aš klausiu kur, ar į Druskininkus? Sakau - aš telefono jų nežinau blink.gif Tai po to išsiaiškinom, kad jis kalbėjo apie draugų šeimą. Jų berniukas (4 m.) serga cukralige, tai jūsų Gustas ir tas Džiugas jam susipainiojo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Abu ligoniukai, tai mes dažnokai pašnekam apie tai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 01 liepos 2008 - 11:33
QUOTE(papuga @ 2008 07 01, 12:31)
1.O tai nieko kito nedaro kraujavimo priežasčiai nustatyti, tik kraujo tyrimą g.gif Aš turiu galvoj gal echoskopija ar dar kokį velnią. Gal dėl didelės vaistų dozės skrandelyje ar žarnyne kas nors negero vyksta g.gif

2.Dar man mintis tokia atėjo  umn.gif Ar Gytis galėtų būti donoru Gustukui  g.gif

3.Ir pabaigai juokelis. Vakar vakare vyras man sako - paskambink Gustuko tėveliams ir pasakyk, kad sekmadienį atvažiuosim į svečius. Aš klausiu kur, ar į Druskininkus? Sakau - aš telefono jų nežinau  blink.gif Tai po to išsiaiškinom, kad jis kalbėjo apie draugų šeimą. Jų berniukas (4 m.) serga cukralige, tai jūsų Gustas ir tas Džiugas jam susipainiojo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Abu ligoniukai, tai mes dažnokai pašnekam apie tai

1.Buvom nueje pas chirurgus,bet nieko baisaus nerado-siek tiek iplysus isange buvo. Gal ir dabar tas ptas,nes vakar 10 kart keiciau pampersa doh.gif
2.Gal ir galetu,jei atitiktu kraujas,jei nera sios ligos nesiotojas. Bet,kol Gytis izaugs... Gal mums pasiseks greiciau ax.gif
3. lotuliukas.gif
Atsakyti