Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

kokia zuvyte,mmmm essen.gif man dabar cia,bo kepuosi tik bulvytes fri blush-anim-cl.gif
Atsakyti
na saunuoles, biski ir as pasirodysiu...
kepeneles virtos ir troskintos su grietine ir svogunais
http://public.fotki....picture001.html

ir visu issvajoti bulviniai blynai mirksiukas.gif

http://public.fotki....picture006.html
Atsakyti
liezuvis,dariau pries kelias dieneles(nebepamenu kurios mamytes receptukas,bet labai jau jis man patiko)

user posted image

padaziukui pakepiname sauksteli miltu ,ipilame indeli grietineles,idedame druskytes,pabarstome krapais.Tada supjaustome virta liezuvi ir sudedame i ta padaziuka.Pakepame kol liezuvis susils.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Spyglė*: 30 birželio 2008 - 15:10
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 30, 15:53)
liezuvis,dariau pries kelias dieneles(nebepamenu kurios mamytes receptukas,bet labai jau jis man patiko)

padaziukui pakepiname sauksteli miltu ,ipilame indeli grietineles,idedame druskytes,pabarstome krapais.Tada supjaustome virta liezuvi ir sudedame i ta padaziuka.Pakepame kol liezuvis susils.

Man prašyčiau be garnyro lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 06 30, 16:30)
Man prašyčiau be garnyro  lotuliukas.gif  user posted image

biggrin.gif jau nebeliko nei garnyro,nei liezuviu tongue.gif
Atsakyti
Prisiduodu biggrin.gif šiandien pas mus vištienos su spanguolėm suktinukai su orkaitėj keptom bulvėm ir ananasais:
Tiesa, vištos filė pirkau jau paruoštą:
user posted image

voliodama ją susukau (šalia vyro laukiantis karbonadas, kuris dabar jau laukia apteptas tuo pačiu vištos marinatu ir apvoliotas. jei MB nesuvalgys jo kartu su manim, įkelsiu foto):

user posted image

O štai ir iškepusi:

user posted image
Atsakyti
Va ir paskubom nufotkintas karbonado gabalas biggrin.gif
aptepiau tuo paciu spanguolių marinatu, tada į džiūvesėlius ir kepti smile.gif patiekta su šviežiom bulvėm su lupena ir pomidorų-agurkų salotom su grietine ir trupučiu rūgpienio smile.gif

user posted image
Atsakyti
šios dienos rezultatas - karka bigsmile.gif kaip tik doroju gabaliuką thumbup.gif

pagal mamkaa receptą dariau, česnakiukas, druska, svogūnai, pipirai, ir majonezo dėjau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JoanaS: 30 birželio 2008 - 17:39
QUOTE(Mintibutė @ 2008 06 26, 23:06)
o cia labai labai skanus apkepas is keptos vistos (sumaltos) ir besamelio.... niam niam niam

nu o receptas kur? cool.gif cool.gif

QUOTE(Briliantas @ 2008 06 30, 15:21)
ir visu issvajoti bulviniai blynai  mirksiukas.gif

nei kiek nežavi manęs bulviniai blynai tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Aha-nu cia pasidarbavot mamytukes ir ne 4u.gif Gerai kad pas mus siandien vedaru balius buvo, o tai prasisukciau cia su saukstu ir sakute biggrin.gif
user posted image
Nuvaliau gerai zarnas su soda ir druska, par nakti mirkiau vandenyje, nes buvo sudytos.Idarui tarkiai truputi nusunkti ir plikyti su pienu, dar buvo like padaziuko, tai ir ta sudejau.Nezinau ar tiek isalke buvom, ar bulves superines pasitaike, nu bet skonis gavos labai super(zinoma, kam patinka)
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 06 30, 23:28)
Aha-nu cia pasidarbavot mamytukes ir ne 4u.gif Gerai kad pas mus siandien vedaru balius buvo, o tai prasisukciau cia su saukstu ir sakute biggrin.gif

Srove, argi sitaip ziauriai galima zmones erzinti swoon.gif essen.gif varau pas tave i svecius biggrin.gif
Atsakyti
Srove, dėk natūralios saplvos foto blush2.gif bent jau man tas raudonumas tai biški akį režia g.gif
Atsakyti