QUOTE(Elena @ 2008 07 17, 08:05)
Kopūsto gūžė, morkas, svogūną supjaustau.Morkas su svogūnais apkepinu lengvai svieste, sudedu į puodą, įpilu truputį sultinio, dedu lauro lapų, sudedu kopūstus, uždengiu i troškinu. Pabaigoje dedu dešrelės ir žalumynus.Pomidorų padažo nededu, nes brangiausias jo nevalgo, gali kiekvienas sau į lėkštę įsidėti, o jei norit biški rūgštelės galima sutarkuoti obuolį.
Jei su pomidorų padažu tada darau tokį kaip užpilą: miltus pakepinu svieste, dedu supjaustytų svogūnų, pomidorų padažo ir atskiedžiu karštu sultiniu, biški pavirinu.Tada supilu ant kopūstu, dar biški cukraus reikia
Jei su pomidorų padažu tada darau tokį kaip užpilą: miltus pakepinu svieste, dedu supjaustytų svogūnų, pomidorų padažo ir atskiedžiu karštu sultiniu, biški pavirinu.Tada supilu ant kopūstu, dar biški cukraus reikia
Čia šviežaus kopūstuko troškinimas?Ar taip?
O kaip troškinat raugintus?Panašiai turbūt?