Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

QUOTE(Poema @ 2008 07 14, 23:13)
kaip darot padaziuka su varske prie bulviniu blynu?Vienu metu daug cia dejot,bet neberandu mirksiukas.gif

aš tai varškę su grietine maišau, imu tą 15 proc. ji skysta, mums pats tas, susitrinu su ja, dedu prieskonių, kartais žalumynų, šlakelį citrinos sulčių dėl aromato, o jei per tiršta, kelis lašus pieno dedu smile.gif
Atsakyti
JoanaS aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 07 14, 23:13)
kaip darot padaziuka su varske prie bulviniu blynu?Vienu metu daug cia dejot,bet neberandu mirksiukas.gif

aš tai tiesiog su šiek tiek pieno praskiedžiu, tada druskos, šiek krapo šviežio, gerai išsuku ir voila..
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2008 07 14, 17:48)
Bonda,norejau paklausti,ar morkas troskinai zalias ar virtas?Kiek laiko troskinosi?
Ir dar del citrinos sulciu... Ar naudojai naturalios citrinos isspaustas sultis,ar padaza koki?

as zalias sutarkuoju ir troskinu mirksiukas.gif minutem laiko nepasakysiu ax.gif ale kol suminksteja mirksiukas.gif
o citrina, tai as visada pati isspaudziu mirksiukas.gif

QUOTE(Srove @ 2008 07 14, 20:45)
Bonda-idek biski zuvies blush2.gif

butinai biggrin.gif

QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 07 14, 21:08)
Niekad neesu valgius pangasijos...  unsure.gif  į kokią kitą žuvį ji skoniu panaši? g.gif

bent man tai buvo atradimas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif dabar kitokios baltos zuvies nebeperku thumbup.gif net menkes nebe lotuliukas.gif

QUOTE(6663 @ 2008 07 15, 06:13)
Deshreles pomidoru padaze:

Ir nuostabus cukiniju blyneliai  tongue.gif  (jau anksciau mano gaminti):

eik tu sau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 14, 13:58)
Keptos su luobele, idarytos bulves.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaaaaaaaaaip gražiai ir skaniai atrodo....... 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2008 07 14, 16:30)
Pengasiju file pamarinavau zuvies prieskoniuose ir citrinos sultyse, supjausciau, apvoliojau tesloje ir iskepiau keptuveje. Puode patroskinau svoguna, morkas, idejau prieskoniu, petrazoliu, ant pacio galo sauksta grietines ir tomato wub.gif Ant karstos zuves uzdejau karsto troskinuko thumbup.gif valgem su zaliom salotom

Jau senokai buvo išsiskyrę tiek seilių ir pilvas buvo pradėjęs taip garsiai urgzti, kaip dabar, kai pamačiau tavo žuvytę... Paprasta, bet labai žavu mirksiukas.gif

QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 07 14, 21:30)
Musu vakariene: meksikietiski paploteliai su avokadu padazu smile.gif

Kaip egzotiška! Ir iš kur jūs, merginos, traukiate tokių nekasdieniškų receptų? mmm, seilėm aptaškiau klaviatūrą lotuliukas.gif

Aš vakar gaminau įdarytas paprikas, jau senas receptukas iš šios temos. Tačiau liko šiek tiek faršo ir reikėjo greitai kažką sugalvoti. Taigi, nusprendžiau padaryti įdarytą cukiniją.
Cukiniją perpjoviau per pusę, išėmiau sėklas, pabarsčiau prieskoniais (jų reikia nepagailėti), įdėjau keletą gabalėlių nulupto pomidoro (kuo jo daugiau, tuo skaniau bus), ant viršaus faršas, paruoštas pagal skonį (mano su kiaušiniu, druska, pipirais, prieskoniais ir majonezu). Ant paruošto laivelio dar uždėjau smulkintų pistacijų ir pabarsčiau džiuvėsėliais. Jei būčiau turėjusi fetos, būčiau dėjusi ir jos.
Kepiau apie 15-20 min.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2008 07 15, 09:42)
Taigi, nusprendžiau padaryti įdarytą cukiniją.

dabar as apsiseilejau thumbup.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 07 14, 22:13)

arba is grietines su varske +cesnakas, druska pipiras, svogunu laiskai
arba grudeta varske +cesnakas arba svogunas (arba be jo)+druska, pipirai+zalumynai (krapai ar petrazoles),
zodziu iv. varijacijos, bet pagrindas arba grietines su varske pertrinta arba grudeta varske mirksiukas.gif

6663, kai nededi tai nededi, o kai idedi tai thumbup.gif labai skaniai atrodo tiek desreles tiek blyneliai,

dar labai patiko tortiliju uzkandele thumbup.gif reiks kada isbandyti ne vynioti, bet pertepti ax.gif
Atsakyti
Ir vėl skanumynų pilna bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 07 15, 03:13)
Deshreles pomidoru padaze:

Ir nuostabus cukiniju blyneliai  tongue.gif  (jau anksciau mano gaminti):

blink.gif blink.gif kaip skanu,turiu cukiniju,o grybai cia konservuoti,turiu kazkokiu sampinjonu skardine,ar tiks?
QUOTE(egleegle @ 2008 07 15, 06:42)
: Taigi, nusprendžiau padaryti įdarytą cukiniją.

thumbup.gif labai liuks cukinija,pasinesiu ir as ant cukiniju..
Atsakyti
Aciu uz padaziuku receptus 4u.gif Einu ismeginti ax.gif
Atsakyti
labas rytas,

negirk, Neryt, dabar maziau cia pasirodau blush2.gif , reiktu susiimti..Paprasciausiai gaminu lengvesnius vasarishkus patiekalus, kuriu net nefotografuoju, jie visiems ir taip zinomi: tai shaltibarshciai, tai silke, tai bulvytes su varshkes salotom, tai shashlykai ir pan..Vat jei ka naujesnio/idomesnio sugalvociau... rolleyes.gif

Daividija- visgi reiktu zaliu pievagrybiu cool.gif ..bus visai kitas skonis..Tiesiog niam. Ish skardines nelabai tiks 4u.gif

Ash taip pat uz idarytas cukinijas drinks_cheers.gif (man skaniausiai su grybais/pomidorais/suriu mirksiukas.gif )
Atsakyti
kiek skanumynu,noriu valgyti blush2.gif kuri pavaisins g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti