QUOTE(Srove @ 2008 07 14, 13:58)
Keptos su luobele, idarytos bulves.
Kaaaaaaaaaip gražiai ir skaniai atrodo.......
QUOTE(bonda @ 2008 07 14, 16:30)
Pengasiju file pamarinavau zuvies prieskoniuose ir citrinos sultyse, supjausciau, apvoliojau tesloje ir iskepiau keptuveje. Puode patroskinau svoguna, morkas, idejau prieskoniu, petrazoliu, ant pacio galo sauksta grietines ir tomato
Ant karstos zuves uzdejau karsto troskinuko
valgem su zaliom salotom
Jau senokai buvo išsiskyrę tiek seilių ir pilvas buvo pradėjęs taip garsiai urgzti, kaip dabar, kai pamačiau tavo žuvytę... Paprasta, bet labai žavu
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 07 14, 21:30)
Musu vakariene: meksikietiski paploteliai su avokadu padazu
Kaip egzotiška! Ir iš kur jūs, merginos, traukiate tokių nekasdieniškų receptų? mmm, seilėm aptaškiau klaviatūrą
Aš vakar gaminau įdarytas paprikas, jau senas receptukas iš šios temos. Tačiau liko šiek tiek faršo ir reikėjo greitai kažką sugalvoti. Taigi, nusprendžiau padaryti įdarytą cukiniją.
Cukiniją perpjoviau per pusę, išėmiau sėklas, pabarsčiau prieskoniais (jų reikia nepagailėti), įdėjau keletą gabalėlių nulupto pomidoro (kuo jo daugiau, tuo skaniau bus), ant viršaus faršas, paruoštas pagal skonį (mano su kiaušiniu, druska, pipirais, prieskoniais ir majonezu). Ant paruošto laivelio dar uždėjau smulkintų pistacijų ir pabarsčiau džiuvėsėliais. Jei būčiau turėjusi fetos, būčiau dėjusi ir jos.
Kepiau apie 15-20 min.