Komentarai po apziuros (plius dar pietu metas, tai nebuvo lengva):
Aguonele, kaip smagu, kad skaniai uzsirauge..Agurkeliai yra jega..
Srove- po blyneliu ir bulviu nuotrauku ejau i lauka bishki paverkti, kad shefas nepamatytu..Dabar jau po truput atsigaunu..
Prancuzishka zuvis- niam, kartais irgi panashiai, kaip Sonatina, kepu..
Shaltmete-nuostabus blynciai, savaitgali kepiau, tik kiek kitaip..
Bonda-super zuvke..
Vsio einu pietaut..aciu uz apetito suzadinima..
QUOTE(cadra @ 2008 07 14, 19:01)
Sekanti karta foto istrink kad nesikartotu tam paciam psl du kartus
Seksimeske,Elena, Neryte,6663-aciu jums
Nu nerealiai visos prajuokinot
Taigi vel noriu valgyti po tokios juoko dozes
Bonda-idek biski zuvies
Nu nerealiai visos prajuokinot
Taigi vel noriu valgyti po tokios juoko dozes
Bonda-idek biski zuvies
Bonda, labai skaniai žuvyte atrodo...
Niekad neesu valgius pangasijos... į kokią kitą žuvį ji skoniu panaši?
Niekad neesu valgius pangasijos... į kokią kitą žuvį ji skoniu panaši?
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 07 14, 21:08)
Zn nepasakysiu i ka panasi ,bet sitos paragavus ,daugiau jokios kitos zuvies nebeperku ,kad svarbiausia nerasi nei vienos asakeles kad ir pacios smulkiausios ,kas tankiai pasitaiko kitoje zuvyje ,ir man kas labai patinka ,nesijaucia tas toks zuvies aitrus kvapas ,o skonios nerealus
Musu vakariene: meksikietiski paploteliai su avokadu padazu
padazas: nulupam avokada, paimam omidorus be odos ir seklu, kalendru (as emiau baziliku) viska sumalam, pabarstom druska pipirais, astriais pipirais, isspaudziam slakeli citrinu sulciu
idaras:
sutarkuotas suris, smulkinta paprika, petrazoles, bazilikai.
Paimam paplotelius (emiau is kinu maisto pirktus tortilijas ) apibarstom idaru, uzdedam ant virsaus paploteli ir prispaudziam, kepam keptuveje ant mazos ugnies be aliejaus (kad suris issilyditu) apverciam pakepam antra puse, supjausom ketvirciais ir skanaus
padazas: nulupam avokada, paimam omidorus be odos ir seklu, kalendru (as emiau baziliku) viska sumalam, pabarstom druska pipirais, astriais pipirais, isspaudziam slakeli citrinu sulciu
idaras:
sutarkuotas suris, smulkinta paprika, petrazoles, bazilikai.
Paimam paplotelius (emiau is kinu maisto pirktus tortilijas ) apibarstom idaru, uzdedam ant virsaus paploteli ir prispaudziam, kepam keptuveje ant mazos ugnies be aliejaus (kad suris issilyditu) apverciam pakepam antra puse, supjausom ketvirciais ir skanaus
QUOTE(Pukis Baisalis @ 2008 07 14, 12:30)
Musu vakariene: meksikietiski paploteliai su avokadu padazu
padazas: nulupam avokada, paimam omidorus be odos ir seklu, kalendru (as emiau baziliku) viska sumalam, pabarstom druska pipirais, astriais pipirais, isspaudziam slakeli citrinu sulciu
idaras:
sutarkuotas suris, smulkinta paprika, petrazoles, bazilikai.
Paimam paplotelius (emiau is kinu maisto pirktus tortilijas ) apibarstom idaru, uzdedam ant virsaus paploteli ir prispaudziam, kepam keptuveje ant mazos ugnies be aliejaus (kad suris issilyditu) apverciam pakepam antra puse, supjausom ketvirciais ir skanaus
padazas: nulupam avokada, paimam omidorus be odos ir seklu, kalendru (as emiau baziliku) viska sumalam, pabarstom druska pipirais, astriais pipirais, isspaudziam slakeli citrinu sulciu
idaras:
sutarkuotas suris, smulkinta paprika, petrazoles, bazilikai.
Paimam paplotelius (emiau is kinu maisto pirktus tortilijas ) apibarstom idaru, uzdedam ant virsaus paploteli ir prispaudziam, kepam keptuveje ant mazos ugnies be aliejaus (kad suris issilyditu) apverciam pakepam antra puse, supjausom ketvirciais ir skanaus
super uzkandele
QUOTE(seksimeske @ 2008 07 14, 21:10)
Zn nepasakysiu i ka panasi ,bet sitos paragavus ,daugiau jokios kitos zuvies nebeperku ,kad svarbiausia nerasi nei vienos asakeles kad ir pacios smulkiausios ,kas tankiai pasitaiko kitoje zuvyje ,ir man kas labai patinka ,nesijaucia tas toks zuvies aitrus kvapas ,o skonios nerealus
aišku. ačiū
aš šiaip ant lašišos ir kitų tos šeimos pasinešus, tai kažkaip iki šiol kitų nelabai ir ieškojau.. na, dar menkę mėgstu. Bet reiks pasidairyt.
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 07 14, 21:58)
Tiesa labai didelis pliusas kad ji neirsta kepant kaip kitos file zuvu ,gali vartyti drasiai
kaip darot padaziuka su varske prie bulviniu blynu?Vienu metu daug cia dejot,bet neberandu
as siandien garpuodyje viriau kotletus skaniai gavos ,bet fotikas numiro tai ryt nufotkinsiu vakarykscius
Deshreles pomidoru padaze:
deshreles pamarinavau para laiko shaldytuve (kad igautu ashtresni skoni) trintuose cesnakuose ir shaukshte majonezo.
Keptuveje pakepinam svoguna su keliom skiltelem cesnako, sumetam deshreles ir joms truputi apskrudus supilam skardine (apie 0.5l) pomidoru savo sultyse (priesh tai juos suryniau blenderiu)..Troshkinam, gardinam dziovintom zolelem ir pipirais..
Ir nuostabus cukiniju blyneliai (jau anksciau mano gaminti):
Pora jaunu cukiniju ir pievagrybius (mazdaug viena dezute) sutarkuojam burokine tarka, dedam pora kiaushiniu, shaukshta grietines, prieskoniu ir pora shaukshtu manu kruopu (galima ir miltus)..Kepant gan nelengva vartyti, nes blyneliai labai minkshtuciai, bet ash jau geriau vargstu vartydama, uztai koks skoniiiisss ..Kas tingi, gali deti daugiau miltu ar manu.. Skanaus..
deshreles pamarinavau para laiko shaldytuve (kad igautu ashtresni skoni) trintuose cesnakuose ir shaukshte majonezo.
Keptuveje pakepinam svoguna su keliom skiltelem cesnako, sumetam deshreles ir joms truputi apskrudus supilam skardine (apie 0.5l) pomidoru savo sultyse (priesh tai juos suryniau blenderiu)..Troshkinam, gardinam dziovintom zolelem ir pipirais..
Ir nuostabus cukiniju blyneliai (jau anksciau mano gaminti):
Pora jaunu cukiniju ir pievagrybius (mazdaug viena dezute) sutarkuojam burokine tarka, dedam pora kiaushiniu, shaukshta grietines, prieskoniu ir pora shaukshtu manu kruopu (galima ir miltus)..Kepant gan nelengva vartyti, nes blyneliai labai minkshtuciai, bet ash jau geriau vargstu vartydama, uztai koks skoniiiisss ..Kas tingi, gali deti daugiau miltu ar manu.. Skanaus..