Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

Nu mergytes aciu jum labai uz aplodismentus blush2.gif , bet jus visos ju isties labai nusipelnot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Keptos su luobele, idarytos bulves.(fetos suris issuktas su cesnaku, pipirais, semenim,nat. jogurtu)Kam truksta gelbejimosi ratu, galima dar k.r. sonines juosteliu pasikepti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 14, 13:58)

Keptos su luobele, idarytos bulves.(fetos suris issuktas su cesnaku, pipirais, semenim,nat. jogurtu)Kam truksta gelbejimosi ratu, galima dar k.r. sonines juosteliu pasikepti biggrin.gif

Laikykit mane dviese...man bloga....user posted image

Vaje kaip skanu ..kur mano šaukštas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 07 14, 14:02)
Laikykit mane dviese...man bloga....user posted image

Vaje kaip skanu ..kur mano šaukštas user posted image

Nebeieskok to sauksto, ciupk i ranka bulve ir skanaus lotuliukas.gif
Atsakyti
sestadieni valgeme pagal GLACEE pasiulyta patiekala VISTIENA LAVASE cia nuoroda
http://www.supermama...p;#entry7707783

o as dariau is 4 vilniaus duonos armenisku lavasu , 8 vnt vistos kumpeliai su vienu kaulu. apie 800 g svogunu, prieskoniai ir aliejus.
vistienos kumpelius apkepinau is abieju pusiu ikaitintame aliejuje ir paprieskoniavau. kai apkepe isemiau vistiena i lekstute o tame apciame aliejuje pakepinau svogunus supjaustytus kubeliais pakol suminkstejo ir lengvai pagelto.
( na visame ruosime patiekalo ilgiausiai uztruko kol susipjausciau svogunus lotuliukas.gif ). tada i bletele klojau viena lavasa kadangi jis toks ilgas tai is krastu uzlanksciau ir gavosi vos ne dvygubas paplotis. ji apslaksciau aliejummi ir ant virsaus uzdejau kita paploti kuri taip pat sulanksciau dvygubai. ant ju sudejau puse kepintu svogunu ant ju apkepta vistiena ir uzklojau likusiais svogunais. ant svogunu dejau vel lavasus suteptus aliejumi. kepiau 170 laipsniu 45 min.. idomiausia buvo sugalvoti kaip ji supjaustyti nes pats virsutinis lavasas gavosi labai traskus ir trapus. bet buvo labai skanu.
user posted image
user posted image

siadnien kazko leidzia ikleti tik tokias man nuotraukeles doh.gif bet ant ju pasispaudus pasidydina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetum: 14 liepos 2008 - 13:42
QUOTE(Linucia @ 2008 07 14, 13:27)
pangasijaus file. mmmmm... labai skanuuuuuu....

As ja nesenai atradau ,nu tikrai nereali zuvyte thumbup.gif thumbup.gif

Srove user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 14, 12:58)

srove, tu apsiramink su tokiom nuotraukom doh.gif netruksta nei gelbejimo ratu nei lasiniu unsure.gif o valgyt labai noriuuuuuuuuuuuuuu

QUOTE(inetum @ 2008 07 14, 13:38)
sestadieni valgeme pagal GLACEE pasiulyta patiekala VISTIENA LAVASE  cia nuoroda
http://www.supermama...p;#entry7707783

labai idomus receptukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2008 07 14, 14:38)

user posted image
user posted image

siadnien kazko leidzia ikleti tik tokias man nuotraukeles  doh.gif bet ant ju pasispaudus pasidydina

o as irgi bandziau is to armenisko blyno daryt tai keikiausi doh.gif eina sau kaip pamaciau jo dydi doh.gif tai kito nebedariau nes nervai nelaike jau lotuliukas.gif doh.gif bet reikes gal pabandyt padaryt pagal tavo receptuka biggrin.gif
Atsakyti
Pengasiju file pamarinavau zuvies prieskoniuose ir citrinos sultyse, supjausciau, apvoliojau tesloje ir iskepiau keptuveje. Puode patroskinau svoguna, morkas, idejau prieskoniu, petrazoliu, ant pacio galo sauksta grietines ir tomato wub.gif Ant karstos zuves uzdejau karsto troskinuko thumbup.gif valgem su zaliom salotom (salota, agurkas, svogunu laiskai, krapai, citrinos sultys, prieskoniai, aliejus)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2008 07 13, 14:39)
pica niam 4u.gif
kur pirkai tokius picos padus? ax.gif

taip, pirkau maximoj, saldytuvuose paieskok, padas tikrai gavosi laaabai skanus, toks traskus... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 07 14, 15:30)
Pengasiju file pamarinavau zuvies prieskoniuose ir citrinos sultyse, supjausciau, apvoliojau tesloje ir iskepiau keptuveje. Puode patroskinau svoguna, morkas, idejau prieskoniu, petrazoliu, ant pacio galo sauksta grietines ir tomato wub.gif Ant karstos zuves uzdejau karsto troskinuko thumbup.gif valgem su zaliom salotom (salota, agurkas, svogunu laiskai, krapai, citrinos sultys, prieskoniai, aliejus)

mama taip daro - labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 07 14, 15:30)
Puode patroskinau svoguna, morkas, idejau prieskoniu, petrazoliu, ant pacio galo sauksta grietines ir tomato wub.gif Ant karstos zuves uzdejau karsto troskinuko thumbup.gif valgem su zaliom salotom (salota, agurkas, svogunu laiskai, krapai, citrinos sultys, prieskoniai, aliejus)

Bonda,norejau paklausti,ar morkas troskinai zalias ar virtas?Kiek laiko troskinosi?
Ir dar del citrinos sulciu... Ar naudojai naturalios citrinos isspaustas sultis,ar padaza koki?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 07 14, 17:30)
user posted image
user posted image

dar pengasija labai skanu kaip i miltus ipili alaus sumaisai .pamirkini i ta tesla zuvies gabaliuka ir ant petelnes .
Atsakyti