QUOTE(JoanaS @ 2008 06 29, 09:24)
o sakykit, kur gaut tą kepimo rankovę
na kur jų būna pirkt? niekad nereikėjo, bet galvoju, gal vis tik aš jos norėčiau, tai nežinau, į kurią pusę pasiduot
kaip jau ir dauguma atsake, kad reikia ieskoti prie foliju, pleveliu, kepimo popieriaus
rankoveje greiciau iskepa ir sultingesne mesa buna
mano bulviniai blynai (cia jau manija pas visas
) su grudeta varske, svoguniuku ir svog. laiskais, aisku druska, pipirai
varskes apkepas
0,5kg. varskes
1 v. saukstas miltu
3 kiausianiai
2 v.s. grietines
0,5 stikl. manu pamerktu piene
0,5 stikl. cukraus
siek tiek druskos
razinos
viska ismaisyti kartu, tik baltymus isplakti iki standumo ir imaisyti i mase pacioje pabaigoje, skarda istepiau sviestu ir pabarsciau dziuveseliais. nelabai apskrudo, nes dingo namuose elektra
valgeme su grietine ir braskemis su cukrumi sumaisytomis
gavosi labai purus apkepas, toks plonas nes mazesnes formos neturiu
zemaiciu blynai
turejau keptos sparndines, nesuvalgem tai sumaliau, pakepinau su svoguniukais ir jau turim farsa, o tesla is virtu bulviu, miltu ir krakmolo, suformuotus zemaicius apvoliojam miltu ir krakmolo misinyje ir kepam gerai ikaitintoje keptuveje, valgeme su besameliu ir kepintais pievagrybiais + pipirai ir zoline druska