neistizo brokoliai su kalafijorais po 40 min. kepimo rankovei? kiek sodos dejai? man su soda visada gaunasi iskile ar nugesinai soda grietineje arba kefyre? gal del to
Labutis,
perziurejau kelias temas - saunuoles JUS, man dar mokytis...mokytis...
kazkada buvau radus - lyg is keturkampos baltos duonos tokius susuktus sumustinukus, kai sugalvojau pabandyti, neberandu , gal galetumet padet
Vakar MB gaminau tokią užkandą iš VD Toste duonos...
Įdomu?
Paimi duonos riekę, ją iškočioji, kad būtų plokščia ir plona, tada patepi majonezu, garstyčiomis ar sviestu ir pan. Dedi įdaro šaukštelį (pvz., virtas kiaušinis, tarkuotas fermentinis sūris ir prieskoniai bei sulipimui - majonezas ar pan.) ir susuki (žr. nuotrauką).
Įdarui taip pat galima naudoti tarkuotas pieniškas dešreles, sumaišytas su lydytu sūreliu ir pomidoru/agurku. Čia jau pagal kiekvieno fantaziją ir skonį...
O dėl pievagrybių, tai neturiu ką patarti , nes nelabai grybus mėgstu...
Karsta, norisi kazko lengvesnio.Viriau sian.sriuba su lasisa, tik kiek reikia pieno neturejau, tai darzoves isviriau truputyje vandens, siaip pagal recepta reiktu viska virti piene .I piena supjaustyti bulves, morkas(dar atskirai pakepti morku su svogunais)deti poru svog.laisku, krapu, pipiru, druskos.Pries baigiant darzovems virti sudeti lasisa ir pakaitinti, kol uzvirs.
Karsta, norisi kazko lengvesnio.Viriau sian.sriuba su lasisa, tik kiek reikia pieno neturejau, tai darzoves isviriau truputyje vandens, siaip pagal recepta reiktu viska virti piene .I piena supjaustyti bulves, morkas(dar atskirai pakepti morku su svogunais)deti poru svog.laisku, krapu, pipiru, druskos.Pries baigiant darzovems virti sudeti lasisa ir pakaitinti, kol uzvirs.