Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

Noriu kugeliooooo blink.gif
As kazkada kepiau pica:
tesla - kiausinis, mieles, pienas, druska ir cukrus - visa tai kilo TW dubenyje, tesla gatava buvo per 20 min bigsmile.gif
iskleidus tesla skardoje, tepiau majonezu, tomatu, desryte, svogunai, picos prieskoniai, daug pievagrybiu, pomidorai, suris
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 10, 09:27)
nelabai... tada nedek vyno, uzteks sultinio wink.gif skonis nenukentes jei turi parmezano  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif oj kaip gerai parmezano turiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 10, 17:37)
wub.gif ,as tai dar siandien savojo ir likucius valgysiu.ant daug sviesto pasikepsiu,net skaniau nei iskart keptas. As pamirsau pamineti,kad ir dedu visa laika apkeptus sparnelius i vidu  doh.gif  O tu ir nededi kiausiniu?? O puoda kisi i orkaite ar ne?

Ne, kiausiniu nededu niekada, o puoda zinoma i orkaite bigsmile.gif .Jei kepu ilgiau, storesni sluoksni, tai ant virsaus uzdedu nestorai grietines, kad plutele labai nesudegtu. mirksiukas.gif Siaip su sviestu man skaniau, nei su grietine.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 07 10, 19:27)
su dantim ax.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai mes valgem su salotom thumbup.gif]
ai, dar padaziuka buvau padarius thumbup.gif

Papasakok kokias salotas ir koki padaziuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2008 07 10, 18:48)
Papasakok  kokias salotas ir koki padaziuka  g.gif

seksimeske, juk gali valgyti su kokiom tik nori salotom, kokios jusu seimai megstamiausios
darzoves su majonezu, ar su grietine ar su aliejum ir citrinos r.
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2008 07 10, 19:48)
Papasakok  kokias salotas ir koki padaziuka  g.gif

salotos -na salotu lapai (is darzo biggrin.gif ), agurkas, pomidoras, svoguno laiskai, krapai ar petrazoles, cesnakas, malti pipiriukai, druska, citrinos sulciu ir aliejus wub.gif arba dar as taisau su kefyru blush2.gif biggrin.gif

o padaziukas tada buvo is kazkokios naujobiskos (man gal tik lotuliukas.gif ) jogurtines grietines (10 proc. riebumo), daug cesnako, juodu alyvuogiu (smulkiai smulkiai), druskos...atrodo is situ cool.gif dar lyg kefyru atskiedziau ax.gif mirksiukas.gif biggrin.gif man ant bulviu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 liepos 2008 - 19:36
na ir as kepiau snd kugeli...bulves, kiausiniai, kefyras, kumpis, svogunai...viska sumaisom ir i orkaite... skanaus thumbup.gif

p.s. atsiprasau uz foto kokybe nes baigia issikrauti fotikas blush2.gif

http://public.fotki....i/picture2.html
Atsakyti
..susizavejau, Neryt risotto..Man labai patinka..Pabandyk su grybais kita kart- labai niam wub.gif

Brilianto labai grazus lavashiukai, tokie spalvingi..
O bulviu, bulviu pas visas..taip skanuuuuuu... smile.gif
Atsakyti
Kokios visos šaunuolės 4u.gif
Kramsnoju arbūzą, kad pc ekrano nesuvalgyčiau lotuliukas.gif

QUOTE(Boružėlė @ 2008 07 09, 22:16)
Aš kai kepu kugelį kiaušinių niekada nededu. schmoll.gif  Tik į bulvinius blynus dedu. bigsmile.gif
Norint kad purus gautųsi reikia tarkiams daugiau riebalo, aš tai paspirginu spirgučių jei neturiu, tai aliejaus įpilu. O 30gr sviesto, tai tikrai per mažai schmoll.gif  Nesupyk čia tik mano nuomonė. bigsmile.gif

Tai ir gauna to riebalo iš sviesto ir pieno tongue.gif

Mes tai visada kugelį darom su pienu ir sviestu bei kiaušiniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 10 liepos 2008 - 20:55
O cia mano paprastute vakarykštė tinginio vakarienė hihihi.gif

Sluoksniuotos tešlos pyragaitis su dešra ir sūriu

user posted image

Na kaip ir nėra ką aiškint, susipjausčiau smulkiai "Daktariškos" dešros gabaliuką, fermentinio sūrio gabaliuką, sumaišiau ir dėjau ant sluoksniuotos tešlos gabaliuko, uždengiau kitu gabaliuku. Kraštus truputi suspaužiau, kad suliptų.
Kepti orkaitėj pagal tešlos instrukciją 10-15 min, bet maniškėj kepė apie 25 min.
Valgiau su paprasčiausiom agurko, pomidorų ir paprikos salotom rolleyes.gif

Ir šiandieniniai pietūs

Kotletas su spaghetti makaronais

user posted image

Kotletai:
apie 700 g maltos mėsos
2 vidutinio dydžio sutarkuotos bulvės
1 sutarkuotas svogūnas
kiaušinis
pora šaukšų miltų
trupučiukas sodos (bet labai mažas trupučiukas, kiek įmanoma kuo mažiausiai paimti lotuliukas.gif )
prieskoniai pagal skonį

Viską sumaišyti, formuoti ir kepti kotletukus. Gavosi 9 kotletai.

Makaronus virti plačiam puode, aš dėjau saldžios maltos paprikos ir truputi chilli pipiriukų bei druskytės į vandenuką.
Atsakyti
Labutis,
perziurejau kelias temas - saunuoles JUS, man dar mokytis...mokytis...
kazkada buvau radus - lyg is keturkampos baltos duonos tokius susuktus sumustinukus, kai sugalvojau pabandyti, neberandu sad.gif, gal galetumet padet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2008 07 10, 22:52)
Labutis,
perziurejau kelias temas - saunuoles JUS, man dar mokytis...mokytis...
kazkada buvau radus - lyg is keturkampos baltos duonos tokius susuktus sumustinukus, kai sugalvojau pabandyti, neberandu sad.gif, gal galetumet padet  wub.gif

Turbūt šaltų užkandžių temoj reik ieškot mirksiukas.gif
Atsakyti