Nu ir pabaigai desertas.
Šaltas kavos gėrymas.
Pasidaryti mažą puodelį kavos (su tirpia kava daryti) atvėsinti, pilti pieno, dėti ledų vanil., plombyr., kokius tik mėgstat viską išplakti supilti į taures, kurių kraštai būna papuošti desertiniu šokoladu. Ant viršaus prišvirkšti grietinėlės, pabarstyti kakava, įmeti šiaudelį ir skanaus.
Mum labai patiko

tikiuosi patiks ir jums.
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2008 07 09, 22:27)
Ko cia pykti,gi is to ir mokomes buti kulinaremis
Bet ka pastebejau,tai kad skirtinguose krastuose maistas vis kitaip ruosiamas. Atrodo kas ta Lietuvele,bet va skirtumu tai nemazai..
matai kodėl parašiau, nes pastebėjau to kugelio viršutinis sluoksnis kietokas, nu gal ne toks purus. Gal tik pasirodė.