Tai ryt bus blynu diena .Aš jau bulvių prisipirkau
Šiandieninė vakarienė......... gal kaip vakarui per sotu, bet vyrams
Plovas
Mėsos gabaliukus pakepinu, baigiant kepti dedu morkų ir svogūnų ant galo pomidorų padažo. Viską išmaišau ir sukratau į verdantį vanden, supilu ryžius įdedudu druskos, lauro lapų pipirų pamaišau paverdu kokias 2-3 min. ir pašaunu į orkaitę 20min.
Virdama plovą vadovaujuos tokiom proporcijom:
1 stiklinė ryžių - 2 stiklinės vandens
1 stiklinė ryžių - 2 šaukštai pomidotų padažo.
Šviežūs kopūstai ir morkos supjaustyti, cukrus, druska, rūgšti druska ir aliejus - sumaišoma.
Atsiprašau už prastą foto.
Plovas
Mėsos gabaliukus pakepinu, baigiant kepti dedu morkų ir svogūnų ant galo pomidorų padažo. Viską išmaišau ir sukratau į verdantį vanden, supilu ryžius įdedudu druskos, lauro lapų pipirų pamaišau paverdu kokias 2-3 min. ir pašaunu į orkaitę 20min.
Virdama plovą vadovaujuos tokiom proporcijom:
1 stiklinė ryžių - 2 stiklinės vandens
1 stiklinė ryžių - 2 šaukštai pomidotų padažo.
Šviežūs kopūstai ir morkos supjaustyti, cukrus, druska, rūgšti druska ir aliejus - sumaišoma.
Atsiprašau už prastą foto.
QUOTE(Larissa @ 2008 06 25, 22:55)
Bulvių-mėsos apkepas
Mmmmmm,rydienos pietus bus
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 28, 21:19)
Šiandieninė vakarienė......... gal kaip vakarui per sotu, bet vyrams
Plovas
Mėsos gabaliukus pakepinu, baigiant kepti dedu morkų ir svogūnų ant galo pomidorų padažo. Viską išmaišau ir sukratau į verdantį vanden, supilu ryžius įdedudu druskos, lauro lapų pipirų pamaišau paverdu kokias 2-3 min. ir pašaunu į orkaitę 20min.
Virdama plovą vadovaujuos tokiom proporcijom:
1 stiklinė ryžių - 2 stiklinės vandens
1 stiklinė ryžių - 2 šaukštai pomidotų padažo.
Šviežūs kopūstai ir morkos supjaustyti, cukrus, druska, rūgšti druska ir aliejus - sumaišoma.
Atsiprašau už prastą foto.
Plovas
Mėsos gabaliukus pakepinu, baigiant kepti dedu morkų ir svogūnų ant galo pomidorų padažo. Viską išmaišau ir sukratau į verdantį vanden, supilu ryžius įdedudu druskos, lauro lapų pipirų pamaišau paverdu kokias 2-3 min. ir pašaunu į orkaitę 20min.
Virdama plovą vadovaujuos tokiom proporcijom:
1 stiklinė ryžių - 2 stiklinės vandens
1 stiklinė ryžių - 2 šaukštai pomidotų padažo.
Šviežūs kopūstai ir morkos supjaustyti, cukrus, druska, rūgšti druska ir aliejus - sumaišoma.
Atsiprašau už prastą foto.
Foto anaiptol neprasta, kaip tik labai apetitna
Tik labai dideli mėsytės gabaliukai, mes tai mažiukais kubeliais pjaustom, bet turbūt ir taip gerai.
QUOTE(aviete5 @ 2008 06 28, 22:02)
Foto anaiptol neprasta, kaip tik labai apetitna
Tik labai dideli mėsytės gabaliukai, mes tai mažiukais kubeliais pjaustom, bet turbūt ir taip gerai.
Tik labai dideli mėsytės gabaliukai, mes tai mažiukais kubeliais pjaustom, bet turbūt ir taip gerai.
Vyram reikia mėsą matyti.
Ir čia kiekvienos šeimininkės reikalas kokio dydžio gabaliukais supjaustyti, manau ir sumalti galima jei žmogus ne per daugiausiai dantų turi.
nu jau kaip uzsimaniau bulviniu blynu, ryt turbut kepsiu. O cia siandieniniai musu seimynos pietus: Kepta karka, viskas labai paprasta, itrinu prieskoniais tada i kepipo rankove ir kokia gera val kepa orkaitej, tada isimu is rankoves ir aplink pridedu bulviu ir vel kokiam geram pusvalandziui i orkaite, aisku vis pavartau kad nesudegtu. na ir tada skanaus
QUOTE(mamkaa @ 2008 06 28, 19:46)
nu jau kaip uzsimaniau bulviniu blynu, ryt turbut kepsiu. O cia siandieniniai musu seimynos pietus: Kepta karka, viskas labai paprasta, itrinu prieskoniais tada i kepipo rankove ir kokia gera val kepa orkaitej, tada isimu is rankoves ir aplink pridedu bulviu ir vel kokiam geram pusvalandziui i orkaite, aisku vis pavartau kad nesudegtu. na ir tada skanaus
Bet tai kaip tu neturi sazines sitoooookiaaaaaa karka parodyt,pilvas gurgt pradejo,susnervinau tai juodai,is kur dabar ta karka gaut
QUOTE(daividija @ 2008 06 28, 23:34)
Bet tai kaip tu neturi sazines sitoooookiaaaaaa karka parodyt,pilvas gurgt pradejo,susnervinau tai juodai,is kur dabar ta karka gaut
A ...tiek teparasiau, nes uzkrito kalba pamacius ta karka
Bet tai Daividija nesinervok imk viena dideeeli kolduna, kuris liko nuo pietu, vis ne taip skrandis gurges, mamkaa tai nepasiule ane, ot pavydale
I tesla 1 kiausis, 3 didziules bulves virtos ir suminkytos, apie 1,5 stiklines miltu.Idaras maltos kiaulienos farsas 400 gr.(su prieskoniais, grietine,svogunais)Padazui keptos mesytes gabaliukai su svogunais, miltu pieno ir grietines truputi.
Labanakt
QUOTE(Srove @ 2008 06 28, 20:37)
A ...tiek teparasiau, nes uzkrito kalba pamacius ta karka
Bet tai Daividija nesinervok imk viena dideeeli kolduna, kuris liko nuo pietu, vis ne taip skrandis gurges, mamkaa tai nepasiule ane, ot pavydale
Bet tai Daividija nesinervok imk viena dideeeli kolduna, kuris liko nuo pietu, vis ne taip skrandis gurges, mamkaa tai nepasiule ane, ot pavydale
Blynnn,duoks ta kolduna,ir dar su tokiu skaniu padazu.!!!Ko vel cia ilindau
Kaaaip noriu karkos ir kolduno. Seiles iki keliu nutyso
QUOTE(mamkaa @ 2008 06 28, 21:46)
Kepta karka,
kaip skaniai atrodo
QUOTE(Srove @ 2008 06 28, 22:37)
viena dideeeli kolduna, kuris liko nuo pietu
srove, nu jau tas padaziukas kaip apetitnai atrodo galvojau is pradziu, kad ten grybukai pakepinti