Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 18:37)

Neryte ciabata tai tokia duonyte, kazkas panasaus kaip prancuziskas bagetas,bet cia italiska ir 100 kartu skanesne  blush2.gif

aciu, zinosiu 4u.gif
QUOTE(Deep Blue @ 2008 07 08, 19:31)
wow kaip skaniai atrodo tongue.gif man sunkiai gaunasi su lietiniais, bet jauciu pagavo ikvepimas, reiks bandyti tongue.gif

as irgi seniau nemokedavau, bet po kazkelinto bandymo gavosi, nes nera kas iskeps, o mesgstu labai tai reikejo ismogti smile.gif

QUOTE(axioma @ 2008 07 08, 20:04)

šiandienos kugelius su vištos šlaunele, dar kauliukas styrantis matosi. MB porcija buvo gražesnė, bet kol fotiką atsinešiau tai spėjo apterliūzinti grietine  doh.gif

kasip skanu bigsmile.gif

6663, vaisini ar erzinies? g.gif
Atsakyti
6663 nereikejo cia taip su tais agurkais mad.gif Tavo laimei,kad as irgi buvau uzsiraugusi ir tik vakar paskutini agurkeli sukrimtau..
Atsakyti
Oi, užsimaniau šviežiai paraugtų agurkėlių...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 07, 20:57)
O cia siandienos musu vakariene:vistienos krutineliu kepsneliai kukuruzu dribsniuose tongue.gif su parmezano padazu ir zaliaja bulviu kose blush2.gif
Krutineles supjaustau juostelem,pabarstau vegeta,cesnaku milteliais,pipirais ,druska,volioju miltuose,kiausinio plakinyje ir ryziu dribsniuose(sausi pusryciai nesaldus),truputi rankomis sugniauzyti.Kepu aliejuje is visu pusiu.padazui i puoda pilu grietinele ir idedu pora saukstu tarkuoto parmezano surio,druskyts ir uzvirinu.
Zalia bulviu kose rasiau jau kelis kartus kaip daru,todel nesikartosiu lotuliukas.gif

Sveikutės, aš dažnai paskaitinėju šią temelę, noriu jum padėkot už šaunius receptus 4u.gif
Dabar sudomino šis patiekalas, tik nesuprantu, kokie dribsniai turi būti kukurūzų ar ryžių? g.gif
Atsakyti
As tai jei darau,tai tik su tokiais pusryciais blush2.gif
user posted image
Cia ir yra kukuruzu jie...Idomu ka Daividija atsakys g.gif
Atsakyti
o as supratau, kad ji is ryziu dribsniu dare g.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 07 09, 06:45)
tai ant tu nervu imetu jums pusryciams shvieziu paraugtu/pamarinuotu agurku su shparaginem pupelem.
gero grauzimo..

Ziurek, kad paciai grauzt ko nors neprisieitu lotuliukas.gif , kai visos supuls ant raugintu agurku, o as ant sparagu cool.gif wub.gif
Bendrai tai, imk nors bulvike, nesikankink taip stipriai lotuliukas.gif
Kameroj padariau tvarka, kokios mesos gabaliuku radau, tokius ir sumeciau i dubeni, 3 saukst. majon., 1 citrinos sultis, druskos, piriru, daug cesnaku, arb. sauksteli medaus, aliejaus truputi ir i orkaite.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 09 liepos 2008 - 12:49
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 09, 13:11)
o as supratau, kad ji is ryziu dribsniu dare g.gif

Ir aš taip supratau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera-mama @ 2008 07 09, 09:52)
Sveikutės, aš dažnai paskaitinėju šią temelę, noriu jum padėkot už šaunius receptus 4u.gif
Dabar sudomino šis patiekalas, tik nesuprantu, kokie dribsniai turi būti kukurūzų ar ryžių? g.gif

As kaip visada primaklinu ko nors,atleiskit man blush2.gif Ryziu dribsniai,pas mus jie RICE CRISPIES vadinasi.Dar kai uzpili pienu jie spragsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 09, 13:19)
As kaip visada primaklinu ko nors,atleiskit man blush2.gif Ryziu dribsniai,pas mus jie RICE CRISPIES vadinasi.Dar kai uzpili pienu jie spragsi lotuliukas.gif

g.gif tai as perku kitokius... juos jau iskarto galima valgyti be virimo?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 09, 14:29)
g.gif tai as perku kitokius... juos jau iskarto galima valgyti be virimo?

Įmesk foto, kad mums čia blaškytis nereikėtų. g.gif
Atsakyti
Gerai,kad pilvas makaronais prikištas,o tai galima apgraužt ekraną nuo visokių skanumynų tongue.gif lotuliukas.gif .
Šiandien dariau Canelonni.Paskaitinėjau kas kaip daro,tai gavosi kūryba lotuliukas.gif .Bet skanu mirksiukas.gif .
Makaronus prikimšau kalakutienos faršu,pakepinau cibulio,morkų,supyliau ant makaronų.Taip pat grietinėlės ir pomidorų padažo (skirtas pastai su baziliku).Pabaigoj sūrio ir niam niam bigsmile.gif .Makaronų neapviriau,kepiau apie val.orkaitėje.

user posted image
user posted image

Kaip aną kart keptas varškės apkepas-pyragas tongue.gif .Vaikui labai patinka thumbup.gif
user posted image
Atsakyti