Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

Mes tikrai kaip sekta ,kaip uzeina tai visos ta pati ir tegaminam group.gif lotuliukas.gif baisu jau ir daros....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Merginos help,kepu kugeliauską stikliniame inde ir dabar nežinau ar atidarytą palikt orkaitėj ar uždengt kol kepa?Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 07 08, 17:10)
Sveikutės  4u.gif Merginos help,kepu kugeliauską stikliniame inde ir dabar nežinau ar atidarytą palikt orkaitėj ar uždengt kol kepa?Ačiū iš anksto  4u.gif

As visada kepu stikliniame ir niekada neuzdengiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 20:20)
As visada kepu stikliniame ir niekada neuzdengiu mirksiukas.gif

Didelis ačiū 4u.gif Lekiu atidengti user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 08, 13:51)
pusryciai:
lietiniai (kiausinis, pienas, miltai, druskos ziupsnelis, aliejaus saukstas) su tintais r. serbentais su braskem+cukrus

wow kaip skaniai atrodo tongue.gif man sunkiai gaunasi su lietiniais, bet jauciu pagavo ikvepimas, reiks bandyti tongue.gif
Atsakyti
taip, pasirodo ir aš sektantė lotuliukas.gif

šiandienos kugelius su vištos šlaunele, dar kauliukas styrantis matosi. MB porcija buvo gražesnė, bet kol fotiką atsinešiau tai spėjo apterliūzinti grietine doh.gif

http://picasaweb.goo...702958907857858

aš bulves sutarkavus dar gerokai nusunkiu ir pilu daugiau karšto pieno beigi dedu daug daug kepintų svogūniuku .

Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 19:57)
Mes tikrai kaip sekta ,kaip uzeina tai visos ta pati ir tegaminam  group.gif  lotuliukas.gif baisu jau ir daros....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu kugelis kaip gerai atrodo,mmm,apsiseilijau net.
Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 07 08, 21:10)
Sveikutės  4u.gif Merginos help,kepu kugeliauską stikliniame inde ir dabar nežinau ar atidarytą palikt orkaitėj ar uždengt kol kepa?Ačiū iš anksto  4u.gif

Visada kepu atidarytą,apskrunda,niam niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 19:18)
Valgiau su agurkais ir ciabata. Man tai apsivalgymas  wub.gif
user posted image

O tie agurkai kažkaip paruošti, ar tiesiog taip gražiai supjaustyti ir apibarstyti pipiriukais?
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2008 07 08, 22:36)
O tie agurkai kažkaip paruošti, ar tiesiog taip gražiai supjaustyti ir apibarstyti pipiriukais?

paprastai supjaustyti,druskiukes ir pipiriuku,svoguno laisku uzmeciau ir vsio. Man skaniausia darzove ,tai nebutina nei raugt nei ka blush2.gif
Atsakyti
..nu bliamba bliamba ir kiti riebesni zodeliai..ziurejau, zurejau, ir blogai buvoooo labai..silpnumas toks sueme..

tai ant tu nervu imetu jums pusryciams shvieziu paraugtu/pamarinuotu agurku su shparaginem pupelem..

user posted image

user posted image

gero grauzimo..
Atsakyti