Mes tikrai kaip sekta ,kaip uzeina tai visos ta pati ir tegaminam baisu jau ir daros....
Sveikutės Merginos help,kepu kugeliauską stikliniame inde ir dabar nežinau ar atidarytą palikt orkaitėj ar uždengt kol kepa?Ačiū iš anksto
QUOTE(Sentinel @ 2008 07 08, 17:10)
Sveikutės Merginos help,kepu kugeliauską stikliniame inde ir dabar nežinau ar atidarytą palikt orkaitėj ar uždengt kol kepa?Ačiū iš anksto
As visada kepu stikliniame ir niekada neuzdengiu
QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 20:20)
As visada kepu stikliniame ir niekada neuzdengiu
Didelis ačiū Lekiu atidengti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 08, 13:51)
pusryciai:
lietiniai (kiausinis, pienas, miltai, druskos ziupsnelis, aliejaus saukstas) su tintais r. serbentais su braskem+cukrus
lietiniai (kiausinis, pienas, miltai, druskos ziupsnelis, aliejaus saukstas) su tintais r. serbentais su braskem+cukrus
wow kaip skaniai atrodo man sunkiai gaunasi su lietiniais, bet jauciu pagavo ikvepimas, reiks bandyti
taip, pasirodo ir aš sektantė
šiandienos kugelius su vištos šlaunele, dar kauliukas styrantis matosi. MB porcija buvo gražesnė, bet kol fotiką atsinešiau tai spėjo apterliūzinti grietine
http://picasaweb.goo...702958907857858
aš bulves sutarkavus dar gerokai nusunkiu ir pilu daugiau karšto pieno beigi dedu daug daug kepintų svogūniuku .
šiandienos kugelius su vištos šlaunele, dar kauliukas styrantis matosi. MB porcija buvo gražesnė, bet kol fotiką atsinešiau tai spėjo apterliūzinti grietine
http://picasaweb.goo...702958907857858
aš bulves sutarkavus dar gerokai nusunkiu ir pilu daugiau karšto pieno beigi dedu daug daug kepintų svogūniuku .
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 19:57)
Mes tikrai kaip sekta ,kaip uzeina tai visos ta pati ir tegaminam baisu jau ir daros....
nu kugelis kaip gerai atrodo,mmm,apsiseilijau net.
QUOTE(Sentinel @ 2008 07 08, 21:10)
Visada kepu atidarytą,apskrunda,niam niam
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 19:18)
O tie agurkai kažkaip paruošti, ar tiesiog taip gražiai supjaustyti ir apibarstyti pipiriukais?
QUOTE(Betse @ 2008 07 08, 22:36)
O tie agurkai kažkaip paruošti, ar tiesiog taip gražiai supjaustyti ir apibarstyti pipiriukais?
paprastai supjaustyti,druskiukes ir pipiriuku,svoguno laisku uzmeciau ir vsio. Man skaniausia darzove ,tai nebutina nei raugt nei ka
..nu bliamba bliamba ir kiti riebesni zodeliai..ziurejau, zurejau, ir blogai buvoooo labai..silpnumas toks sueme..
tai ant tu nervu imetu jums pusryciams shvieziu paraugtu/pamarinuotu agurku su shparaginem pupelem..
gero grauzimo..
tai ant tu nervu imetu jums pusryciams shvieziu paraugtu/pamarinuotu agurku su shparaginem pupelem..
gero grauzimo..