Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

Merginos, kadangi si tema labai aktyvi, tai cia ir paklausiu biggrin.gif Skaiciau siandien, kad jei troskini mesa grietineleje, reikia ipilti truputi konjako ar brendzio, labai pagerina skoni. Ar kas bandet? Bijau nusieksperimentuoti doh.gif Gaminsiu kalakutienos suktinukus cool.gif
Atsakyti
grybų nemėgstu, tai nesakysiu ,kad ir mane erzina blush2.gif

Šiandien su vienu tokiu vaikiuku, atvykusiu su mama iš palm beacho, JAV, valgėm tokius pietukus, tai jis sakė, kad aš geriausia teta ever, sutikta "in mummy`s land " biggrin.gif nes šnekėjo, kaip jis pasiilgo palmių ir jau nori važiuot namo (jo mama mano draugė, atvyko į lt atostogų, ir dabar kelias val prižiūrėjau aš jį...)
user posted image

user posted image

tai teta grange turėjo pasukt galvą, kaip čia jam padaryt tas palmes...

jei ką, tai čia balto smėlio paplūdimys, ir palmės laugh.gif

o receptas tai toks, kad supjausčiau dešreles per pusę, įpjoviau galus, pakepinau. vakar viriau ryžius, tai juos tik pašildžiau, kečupas ir baltas česnakinis padažas, ir agurkai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 liepos 2008 - 16:16
QUOTE(grange @ 2008 07 08, 17:14)

tai teta grange turėjo pasukt galvą, kaip čia jam padaryt tas palmes...

jei ką, tai čia balto smėlio paplūdimys, ir palmės laugh.gif

Mes panašiai keptas dešreles aštuonkojais vadinam laugh.gif (reikia įpjaut iki pusės iš vieno galo ir kito, iki galo nenupjaunant, na, kad į keturias dalis pasidalintų, tik centras "čiuptuvus" laikytų ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 07 08, 16:17)
Mes panašiai keptas dešreles aštuonkojais vadinam  laugh.gif (reikia įpjaut iki pusės iš vieno galo ir kito, iki galo nenupjaunant, na, kad į keturias dalis pasidalintų, tik centras "čiuptuvus" laikytų  ax.gif )

mes irgi taip darom ir irgi astunkojais vadinam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 07, 20:57)
O cia siandienos musu vakariene:vistienos krutineliu kepsneliai kukuruzu dribsniuose tongue.gif su parmezano padazu ir zaliaja bulviu kose blush2.gif

Įsivaizduoju kaip skanu. doh.gif Seilė ištyso. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2008 07 07, 21:12)
As tai isbandziau Nerytes mesyte su pievagrybiais:

Ir čia taip skanu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 07 08, 17:14)
Merginos, kadangi si tema labai aktyvi, tai cia ir paklausiu biggrin.gif Skaiciau siandien, kad jei troskini mesa grietineleje, reikia ipilti truputi konjako ar brendzio, labai pagerina skoni. Ar kas bandet? Bijau nusieksperimentuoti doh.gif Gaminsiu kalakutienos suktinukus cool.gif

as kartais padaza darau su brendziu. Tai kaip pakepu grybus su svogunais,nugesinu brendziu(Alkoholis gi isgaruoja,lieka tik skonis) ir ipilu grietineles. Man tai skanu. Bet cia labai jau asmeniskas dalykas,kol neisbandysi -nezinosi mirksiukas.gif

As tai pasilepinau save ( MB dariau atskirai lazanija) vistienos kepenelemis.Dievinu jas, ir jau pora dienu kaip norejau blush2.gif
Taigi kepeneles pakepiau su morkomis ,tada idejau poro ir svogunu riekelemis ir kepiau toliau.Kai jie suminkstejo viska paprieskoniavau ir ipyliau grietineles,kepiau pora min ant silnos ugnies kol sutirstejo padaziukas. Valgiau su agurkais ir ciabata. Man tai apsivalgymas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 07, 21:12)
O siandien dariau zuvyte kumpely.Man tai labai skanu buvo,nors suroka  blush2.gif nepagalvojau apie tai kad kumpelis surumo duoda  doh.gif
Zodziu zuvyte atsileidau,priekoniu uzdejau,supjausciau gabaliukais ir apvyniojau kumpeliu (parma kumpiu).kepiau ant alyvuogiu aliejaus pora min.
Valgem su cukinijomis( cukinijas pakepint su svogunu,deti pipiru,druskos,balto balsamico acto ir truputi cukraus)ir turkiskais ryziais  thumbup.gif

Koks derinys. bigsmile.gif Žuvis ir kumpelis doh.gif Gal ir gera idėja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 16:18)

As tai pasilepinau save  vistienos kepenelemis.Dievinu jas, ir jau pora dienu kaip norejau  blush2.gif

kaip skaniai atrodo,kaip uzsimaniau kepeneliu,reikes gal rytoj nusipirkt,nes MB tai valgo viska,bele maistas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 07 07, 22:36)
Siandien ant greiciaus buvo kotletai iskepti, uzpilti pienu, pripjaustyta morku,poru, cesnako, svoguno laisku, prieskoniu ir troskinta, gale truputis grietineles ir miltu.Nebuvo laiko kada lekstej fotkinti, reikejo skubeti bigsmile.gif

Ir aš taip gaminu. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 08, 13:51)
pietus
voveruskos su kumpeliu troskinti grietineleje

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 18:18)

As tai pasilepinau save ( MB dariau atskirai lazanija) vistienos kepenelemis.Dievinu jas, ir jau pora dienu kaip norejau  blush2.gif

atrodo lab ai skaniai, o kas yra ciabata tai nezinau? g.gif

QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 18:24)
kaip skaniai atrodo,kaip uzsimaniau kepeneliu,reikes gal rytoj nusipirkt,nes MB tai valgo viska,bele maistas blush2.gif

tai tau gerai, o as vis turiu galvoti ka paradyti, nes jis ne viska valgo, pvz. kepeneliu negali pakesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 19:24)

pavydziu blush2.gif

Neryte ciabata tai tokia duonyte, kazkas panasaus kaip prancuziskas bagetas,bet cia italiska ir 100 kartu skanesne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 08 liepos 2008 - 18:39
Mano šeimyna mėgsta tokią sriubytę.
user posted image

Šviežūs kopūstai, šv. žirniai, vištos kakliukai, morkytės šv., vegeta česnako skiltelė, svogūniuką įmetu, bulvytė, baigiant virti įpilu šaukštą saldžiosios čilės padažo.

user posted image
Šis padažiukas visą reikalą thumbup.gif

Žiūriu aguonėlė irgi tą patį gamino patiekalą. doh.gif
user posted image

Paukštienos kepenėles pavolioju miltuose pakepinu viršų pabarstau vegeta, apverčiu ir vėl viršų barstau vegeta supilu supjaustytus svogūnus įpilu pieno dar patroškinu kokias 5 min ir skanaus. bigsmile.gif
Daržovės: paprastas kopūstas, žiedinis agurkas, šv. žirneliai, cukrus, druska, rūgšti druska ir aliejus. bigsmile.gif Kaip matosi dar ir krapiukų pabarstau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 08 liepos 2008 - 18:53