Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

QUOTE(Asio @ 2008 07 07, 12:01)
Makaronu- mesos apkepas su baklazanais  mirksiukas.gif
Nuotraukos cia:  http://public.fotki....i/dsc00472.html
jei ka sudomins, parasysiu kaip gaminau  ax.gif

Taisausi blush2.gif
I istepta aliejum stiklini inda dedu makaronu lizdus, tada sluoksni farso, sluoksni pakepintu baklazanu, ir viska uzpilu, kad apsemtu tokiu padazu ( vanduo, garstycios, majonezas) uzdengiu folija ir 20 min i ikaitinta orkaite mirksiukas.gif tada istraukus nuimu folija, uzbarstau tarkuotu suriu ir dar kokia 10-15 minuciu i orkaite, isemus is orkaites leisti pastoveti koki 10 minuciu, na o tada essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 07 liepos 2008 - 17:12
Viskas taip skanu niam niam doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2008 07 07, 10:47)
Vakar kepeme kiaulienos karką.

tai ir toliau erzinat karkomis skaniausiomis!!!Negerai negerai...
O cia siandienos musu vakariene:vistienos krutineliu kepsneliai kukuruzu dribsniuose tongue.gif su parmezano padazu ir zaliaja bulviu kose blush2.gif
Krutineles supjaustau juostelem,pabarstau vegeta,cesnaku milteliais,pipirais ,druska,volioju miltuose,kiausinio plakinyje ir ryziu dribsniuose(sausi pusryciai nesaldus),truputi rankomis sugniauzyti.Kepu aliejuje is visu pusiu.padazui i puoda pilu grietinele ir idedu pora saukstu tarkuoto parmezano surio,druskyts ir uzvirinu.
Zalia bulviu kose rasiau jau kelis kartus kaip daru,todel nesikartosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 07, 20:57)
O cia siandienos musu vakariene:vistienos krutineliu kepsneliai kukuruzu dribsniuose tongue.gif su parmezano padazu ir zaliaja bulviu kose blush2.gif
Krutineles supjaustau juostelem,pabarstau vegeta,cesnaku milteliais,pipirais ,druska,volioju miltuose,kiausinio plakinyje ir ryziu dribsniuose(sausi pusryciai nesaldus),truputi rankomis sugniauzyti.Kepu aliejuje is visu pusiu.padazui i puoda pilu grietinele ir idedu pora saukstu tarkuoto parmezano surio,druskyts ir uzvirinu.
Zalia bulviu kose rasiau jau kelis kartus kaip daru,todel nesikartosiu lotuliukas.gif

Oi, kaip skaniai atrodo doh.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Kaip dabar noreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Daividija nuostabiai atrodo tavo vistiena wub.gif
As tai isbandziau Nerytes mesyte su pievagrybiais:
user posted image
Na man labai skanu buvo .aciu uz ideja 4u.gif
O siandien dariau zuvyte kumpely.Man tai labai skanu buvo,nors suroka blush2.gif nepagalvojau apie tai kad kumpelis surumo duoda doh.gif
Zodziu zuvyte atsileidau,priekoniu uzdejau,supjausciau gabaliukais ir apvyniojau kumpeliu (parma kumpiu).kepiau ant alyvuogiu aliejaus pora min.
Valgem su cukinijomis( cukinijas pakepint su svogunu,deti pipiru,druskos,balto balsamico acto ir truputi cukraus)ir turkiskais ryziais thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Daividija bigsmile.gif nu super thumbup.gif atrodo viskas:ir kepsniukai ir kose ir padazas, o as vepla praleidau, ta zalia bulviu kose unsure.gif
Aguonele, ciumpu pirma patiekala thumbup.gif , nes siandien rukytos zuvies apsivalgiau, tai kas liecia zuvi, tik ne siandien doh.gif
Siandien ant greiciaus buvo kotletai iskepti, uzpilti pienu, pripjaustyta morku,poru, cesnako, svoguno laisku, prieskoniu ir troskinta, gale truputis grietineles ir miltu.Nebuvo laiko kada lekstej fotkinti, reikejo skubeti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos virtuves virtuozes 4u.gif
nerealus Jusu patiekalai, jau senai seku sia tema ir tik dabar prisiruosiau pasirodyti.
Kimstu makaronu alia uzkepele lotuliukas.gif
prikemsu makaroniukus farsu su prieskoniais ir t.t. Sudejau i stiklini puoda
user posted image
user posted image
Pomidorus nuplikau, nulupu zieveles, supjaustau ir kartu su svogunais ir prieskoniais patroskinu keptuveje. Visa padaziuka uzpilu ant makaronu,
user posted image
user posted image
kepame orkaiteje, baigiant kepti uzbarstau tarkuotu suriu. skanaus
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vakar kepiau pica mirksiukas.gif ir fotikas pasitaike po ranka mirksiukas.gif biggrin.gif
Pagrindas pirktinis - welwakos sviezia tesla picai suvyniota is karto ant sviestinio popieriaus thumbup.gif, isvyniojau, negailedama istepiau pomidoru padazu su picu prieksoniais, tada svoguno galva supjausciau griezineliais plonais, tada desra rukyte ir sasyskos, tada pomidoras rikelem ir juodos alyvuoges, jelapeno pipirai kur ne kur ir suris tarkuotas wub.gif 20 min ir valgai wub.gif

user posted image
Atsakyti
rasyte, bonda doh.gif jeigu ką, tai aš alkana sėdžiu... o ypač norius picos bigsmile.gif

daividija, atimu iš tavęs žalią bulvių košę lotuliukas.gif
iš aguonėlės irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 07 08, 13:20)
rasyte, bonda  doh.gif  jeigu ką, tai aš alkana sėdžiu...  o ypač norius picos  bigsmile.gif

dar like...tik jau saltos ax.gif biggrin.gif

o ka i ta zalia bulbiu kose, kAd pazaliuotu dedat? nedaskaiciau turbut blush2.gif

ir dekui uz ideja -idarytu bulviu keptu orkaitej - ant tiek buvo skanu, kad nor sir vaizdelis grazus buvo -nespejau iamzint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 07, 19:57)

bigsmile.gif
tu irgi erzinies su tokias patiekalais cool.gif

QUOTE(aguonele @ 2008 07 07, 20:12)

As tai isbandziau Nerytes mesyte su pievagrybiais:
user posted image
Na man labai skanu buvo .aciu uz ideja  4u.gif

prasom, i sveiata, malonu, kad patiko mirksiukas.gif

QUOTE(bonda @ 2008 07 08, 11:39)
Vakar kepiau pica mirksiukas.gif ir fotikas pasitaike po ranka mirksiukas.gif  biggrin.gif

noriuuuu picos rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip skanu viskas čia thumbup.gif user posted image
Įdedu ir aš savo guliašo receptuką bei jo nuotrauką. 4u.gif
Reikės: kiaulienos, jautienos ar kt. mėsos(aš naudojau veršieną bei kiaulieną), ptieskonių, sojos padažo, aliejaus, grietinės, trūputį vandens, marinato, pomidorų padažo, skiltelės česnako ir svogūnų laiškų.
Eiga: Mėsą supjaustome kubeliais, ir pamarinuojame trupūtį marinate su sojos padažu, tada pakepam aliejuje, kol biškį apkeps, tada įdedame ketčupo, grietinės trūputį sojos padažo bei apibarstom prieskoniais, česnaku, svogūnų laiškais ir viską patroškinam apie 10 minučių. Aš dar biškį įpyliau skysčio, kuriam marinavosi mėsą ax.gif. Aš tiekiau su bulvėmis ir pomodorais.
user posted image
user posted image
Atsakyti