Sveikos
Na pagaliau ir as prisiruosiau pademonstruot ka pagaminau
Vaisinis tortas
Receptukas labai paprastas
Biskvita as pirkau
1 l grietines (emiau 40%)
1 pak. zelatinos
2 citrinos
200 g cukraus (galima daugiau arba maziau,palei skoni)
Didysis indelis persiku konservuotu
1 kg braskiu (man suejo gal ir 2 kg)
50 ml likerio (as pyliau zagares likeri)
Grietine irplakti su cukrum, nutarkuoti nuo 1 citrinos zievele, ir isspausti sultis, istirpinti zelatina nedideliam kiekyje karsto vandens ir viska gerai ismaisius, padet i saldytuva, per ta laika susiruosti biskvita.
Biskvitui suvilgdyti reikes: nepilnos stiklines konservuotu persiku sulciu, 1 citrinos sulciu, ir likerio (galima ir kita alkoholi
). Su siuo skysciu suvilgdyti visus biskvito lakstus.
Suvilgdyta biskvito laksta padekite ant lekstes, kurioje bus jusu tortas ir nestoru sluoksniu istepti su grietines kremu, ant virsaus isdeliokite griezineliais supjaustytus persikus ir vel uzdekite grietines kremo, ant virsaus biskivitas, ant biskivito vel grietines kremo ir braskes supjaustytos griezineliais ir vel aptepti grietines kremu. ir kartoti tai, kiek turit biskvitu lakstu(as dariau is 3) taigi ant virsaus vel istryniau grietines kremu ir isdeliojau braskes, bei persikus
Skanaus