Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

QUOTE(tavo_katyte @ 2008 07 06, 17:14)

cepelinai su mėsa
virtos ir šviežios bulvės, šiek tiek krakmolo, kiaulienos ir jautienos faršas. aš valgiau su spirgiukais, o MB - su grietine.
user posted image

kaip noriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2008 07 06, 17:24)
doh.gif kaippppppppppppp uzsinorejau  blink.gif

pavaišinčiau, ale jau neliko doh.gif aš tai vėl noriu bulvinių blynų, ale tiingiu kept. tai skilandį kaimišką kapoju hihihi.gif
Atsakyti
Musu siandieniniai pietus 4u.gif

user posted image

As taip darau:

Paimu formine balta duona ir ja iskocioju. Sutarkuoju olandiska suri, ji sumaisau su majonezu ir supjaustytais svogunu laiskais. Ant iskociotos duonos dedu sauksta idaro ir ketvirti desreles (sasiskos). Susmeigiu dantu krapstuku. Virsu ir krastelius patepu sviestu, kad graziau ir skaniau apkeptu. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 07 06, 17:26)
tai skilandį kaimišką kapoju hihihi.gif

Nu aisku dar ir tokiu dalyku pasierzink doh.gif
Atsakyti
Mainyčiau visus jusų cepus į savo salotytes mirksiukas.gif
Gaivios salotos su jautiena
user posted image
Išprieskoniuotą jautienos gabalą palaikom kelias valandas kambario temperatūroj, išverdam, supjaustom smulkiais kubeliais. Pekino salotą, pomidorus, papriką, agurkus susipjaustom stambiau. Nedaug krapų, druskos ir alyvuogių aliejaus. Labai skanu su karštom bulvėm wub.gif
Atsakyti
bzzzz... tavo nuotrauka istampe puslapi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 07 06, 20:46)
bzzzz...  tavo  nuotrauka istampe puslapi  doh.gif

Nu aš labai atsiprašau blush2.gif Bet lyg normaliai pas mane atrodo viskas čia...
Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 07 06, 15:14)
Laba diena.............................  o desertui - žemuogytės smile.gif

nu sakes bigsmile.gif mirsiu is alkio o bulviniu blynu geriau nekritikuotum,nes cepelinai tai kaip geriausiam restorane - as nesu ne sykio padarius, karta pabandziau, istizo daugiau nesiryztu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 06 liepos 2008 - 21:12
QUOTE(bzzz... @ 2008 07 06, 21:48)
Nu aš labai atsiprašau  blush2.gif Bet lyg normaliai pas mane atrodo viskas čia...

Man ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na pagaliau ir as prisiruosiau pademonstruot ka pagaminau tongue.gif
Vaisinis tortas essen.gif
user posted image
user posted image
Receptukas labai paprastas rolleyes.gif
Biskvita as pirkau blush2.gif
1 l grietines (emiau 40%)
1 pak. zelatinos
2 citrinos
200 g cukraus (galima daugiau arba maziau,palei skoni)
Didysis indelis persiku konservuotu
1 kg braskiu (man suejo gal ir 2 kg)
50 ml likerio (as pyliau zagares likeri)
Grietine irplakti su cukrum, nutarkuoti nuo 1 citrinos zievele, ir isspausti sultis, istirpinti zelatina nedideliam kiekyje karsto vandens ir viska gerai ismaisius, padet i saldytuva, per ta laika susiruosti biskvita.
Biskvitui suvilgdyti reikes: nepilnos stiklines konservuotu persiku sulciu, 1 citrinos sulciu, ir likerio (galima ir kita alkoholi tongue.gif ). Su siuo skysciu suvilgdyti visus biskvito lakstus.
Suvilgdyta biskvito laksta padekite ant lekstes, kurioje bus jusu tortas ir nestoru sluoksniu istepti su grietines kremu, ant virsaus isdeliokite griezineliais supjaustytus persikus ir vel uzdekite grietines kremo, ant virsaus biskivitas, ant biskivito vel grietines kremo ir braskes supjaustytos griezineliais ir vel aptepti grietines kremu. ir kartoti tai, kiek turit biskvitu lakstu(as dariau is 3) taigi ant virsaus vel istryniau grietines kremu ir isdeliojau braskes, bei persikus cool.gif
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
tortas atrodo gražiai, bet kelk į saldumynus, nes yra atskira tema ax.gif
Atsakyti
Net necituosiu visų,nes visko noooooriu essen.gif .Ir po daaaug bigsmile.gif .
Atsakyti