Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

QUOTE(Ingule20 @ 2008 07 05, 14:10)
Nesidalini, tik leidi grožėtis?  bigsmile.gif  fantastika  thumbup.gif

Gi siuliau uzkrimsti pries naktele! biggrin.gif O dabar jau per velu - mano lekste staigiai buvo istustinta, o kadangi MB turejo skubiai isvaziuoti, tai as ir jo porcija sukirtau. doh.gif lotuliukas.gif Siandien jau sakiau busiu vegetare po tokio mesos kiekio. lotuliukas.gif Gal kas pasiulysit ko nors vegetarisko? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikki N: 05 liepos 2008 - 14:23
QUOTE(aushrele @ 2008 07 05, 14:17)

Ir dar, atsimenu, kad 6663 (jei neklystu) buvo įdėjus savo firminį daržovių marinavimo receptą, bet niekaip jo nerandu doh.gif  gal galit padėti blush2.gif

grazus bazilikas

o del marinavimo tai eik i saltus uzkandzius su nuotraukomir ten rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 05, 15:27)
grazus bazilikas

o del marinavimo tai eik i saltus uzkandzius su nuotraukomir ten rasi mirksiukas.gif

ooo ačiū wub.gif net nepagalvojau apie tuos šaltus, kad ieškau kvailelė prie antrų patiekalų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
"Deginanti" vištiena mėgstančioms aštriau mirksiukas.gif

vištienos filė pamušiau, suprieskoniavau, ant kiekvieno kepsniuko uždėjau po kelis marinuotus čili pipiriukus mažus, pabarsčiau fermentiniu sūriu ir suvyniojau suktinukus, persmeigiau smeigtukai, kai iškepė, apliejau padažiuku (miltai, grietinėlė, svogūnlaiškiai ir karis) 4u.gif

user posted image

ir mano išsvajotieji bulviniai blynai su varškės padažu bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
Neryte, silkė su grybais bigsmile.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 07 05, 17:55)
"Deginanti" vištiena mėgstančioms aštriau  mirksiukas.gif

Nu atrodo thumbup.gif , buciau neprisikimsus sonkauliuku, apvalgyciau tave wub.gif
Drauge uzrase recepta, labai panasu i mammkos vistienos, ale vietoj citrinos, ten actas, nu bet skonis cia irgi superinis gaunas.Isviriau jautienos sonkauliukus, isgriebiau, o i sultini burokelius tarkuotus, apkeptus su svogunu ir pom. padazu sudejau, isejo burokeliu sriuba.Pasidarome toki padaza:saukstas nubrauktas krakmolo, 4-5 galvutes cesnako, 2 saukstai acto 9%, 4 saukstai sojos padazo, viska istrinam.I keptuve su slakeliu aliejaus dedam sonkauliukus, kai truputi pakepa, apverciam, aplink isdeliojam nepjaustytus pievagrybius ir siaudeliais supjaustytas morkas, kai truputi pakepa(reikia uzdengti, kepant)apverciam pievagrybius, nieko nemaisom, dedam dideliais gabalais svoguna, pora, laiskus, vel truputi kepam uzdengus, po to ipilam slakeli grietineles ir uzverdam.Skanu wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pamirsau parasyti medaus sauksta, nubraukta reikia dar i padaza deti doh.gif
Atsakyti
Šonkauliai sumarinuoti su tomatu ir prieskoniais įvairiais,kepti orkaitėje kepimo rankovėje (į pabaigą atidaryta ji,kad apskrustų).Kadangi vakar be jėgų buvau,tai bulvytės free taip pat keptos skardoje blush2.gif Vaizdelis nelabai apetitnas,bet buvo skanu ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sentinel @ 2008 07 05, 20:12)
Šonkauliai sumarinuoti su tomatu ir prieskoniais įvairiais,kepti orkaitėje kepimo rankovėje (į pabaigą atidaryta ji,kad apskrustų).Kadangi vakar be jėgų buvau,tai bulvytės free taip pat keptos skardoje  blush2.gif Vaizdelis nelabai apetitnas,bet buvo skanu  ax.gif

Prikabinu sau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
bulviniai blynai wub.gif wub.gif
O as siandien dariau kiaulienos troskini su darzovem. Kiaulienos kumpi supjausciau gabaliukais ir apkepinai su druskyte ir pipirais, tada sudejau i puoda, dar idejau stambiai pjaustytas bulves ir troskinau viska vandeniu uzpylus 30 min, tada sudejau visas darzoves kokias tik radau saldytuve (kalafijoras, cukinija, morkos, paprika, sparagines pupeles) ir dar troskinau kokias 20 min, tada sutirstinau padaza miltais. lyg ir viskas. ai dar nepasakiau, kad visos mano darzoves is marinato, na as jas konservuoju ziemai, tai stiklainis seniai metesi saldytuve tai buvo proga sunaudoti, darzoves buna saldziarygstes, tai troskiniui toki skoni duoda kad rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 07 05, 22:47)

O as siandien dariau kiaulienos troskini su darzovem.

Atrodo katik pavalgiau ,bet jau taippppppppppppppppp seile nutyso doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif senokai pas Jus buvau užsukus. dbr įdėsiu, ką mes valgėm per tas dieneles. aišku, neprilygsiu Jūsų prigamintiems gurmaniškiems patiekalams, ale vis tiek.. blush2.gif

lietiniai su varškyte ir uogiene:
receptukas paprastas - vanduo, kiaušinis, miltai + krakmolas (dėkui kažkuriai mamytei, nes būtent įdėjus krakmolo, mano blyneliai gavos thumbup.gif ) įdaras: kaimiška varškytė, maišyta su cukrumi, kiaušiniu ir šiek tiek grietinės.
user posted image

šaltibarščiai su šviežiom bulvytėm 4u.gif
pienas, kefyras, agurkas, kiaušinis, burokėliai, svogūnų laiškai, krapukai ir virintas vanduo. skysti man skanesni, o ir MB patiko. prie jų - virtos šviežios bulvės.
user posted image

cepelinai su mėsa
virtos ir šviežios bulvės, šiek tiek krakmolo, kiaulienos ir jautienos faršas. aš valgiau su spirgiukais, o MB - su grietine.
user posted image

bulviniai blynai smile.gif niam niam nestuke.gif kadangi dariau tik antrą sykį blush2.gif , tai dar nelabai vykę buvo.. receptą turbūt visos žinot: bulves sutarkuoji, dedi kiaušinį, miltukų, prieskonių ir svogūnų. manieji gavosi panašūs į miltinius doh.gif iš išvaizdos.. bet laaabai skanūs ax.gif

user posted image

o desertui - žemuogytės smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(tavo_katyte @ 2008 07 06, 17:14)
Laba diena 

cepelinai su mėsa

doh.gif kaippppppppppppp uzsinorejau blink.gif
Atsakyti