Kiaulienos kebabai. :
Kiaulienos farsas, svogunai, batonas, obuoliu tyre, muskatas, prieskoniu misinys. Tikslios proporcijos ir eiga - Sonatinos recepte.
Iesmeliu neturejau, tai suveriau ant dantu krapstuku. Kepiau orkaiteje su grilio funkcija.
Valgem su keptom bulvem ir morkom.
Prasom uzkrimsti pries naktele.
Siandien MB nepietavo namie, tai pas mane karaliauja SILKE ( jis silkes nemegsta, tai naudojuos proga kai jo nera negaminant dvieju pietu )
viena silke pagal mammkos recepta su kalafijorais, pomidorais, svogunais, agurkais ir t.t. zinot kokia
o kita - silke, svogunas, marinuoti arugeliai, marinuoti grybai, virtos bulves (geriausiai su lupena), aliejus, pipirai ir prieskonis toks skystas kaip sriuboms buna, keli laseliai
viena silke pagal mammkos recepta su kalafijorais, pomidorais, svogunais, agurkais ir t.t. zinot kokia
o kita - silke, svogunas, marinuoti arugeliai, marinuoti grybai, virtos bulves (geriausiai su lupena), aliejus, pipirai ir prieskonis toks skystas kaip sriuboms buna, keli laseliai
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 04, 17:38)
Siandien MB nepietavo namie, tai pas mane karaliauja SILKE ( jis silkes nemegsta, tai naudojuos proga kai jo nera negaminant dvieju pietu )
Ir pas mane siandien sita silke,labai skanu,ir pietums valgiau ir vakarienei abu su MB .
QUOTE(daividija @ 2008 07 04, 19:58)
Ir pas mane siandien sita silke,labai skanu,ir pietums valgiau ir vakarienei abu su MB .
gerai, kad taviskis silke valgo, maniskiui neikisi niekaip
QUOTE(solo @ 2008 07 04, 17:23)
Nu padažiuką pilsiu ant karšto kepsnio iškart valgymui. Nes apvoliojus kiaušinyje ir džiuvėsiuose, jis būna toks traškus, o užpylus padažo, esu pastebėjus, jokio trapumo nebelieka, klampi džiūvėsių masė. O jei kept niekur nevoliojant?
Gali kept ir niekur nevoliojant o gali ir apvolioti, o padaza papilti salia kepsnio, tiek bedos
Nu jus baikit su tais grybais Negali uzeit nei pasilabint
Pagaliau gavau iš MB fotiką
Taigi, gaminau tokius kaip kad lyg ir suktinukus su įdaru (tarkuotas sūris, smulkiai pjaustytas kumpis, saliero stiebas, prieskoniai, krapai ir majoneszas)
Mėsytė plonai išmušiau, pabarščiau prieskoniais ir įkišau porai valandų į šaldytuvą. Po to sukau į ją įdarą, voliojau džiūvėsėliuos ir kiaušinyje, apkepiau keptuvėje, po to sukišau i kepimo rankovę ir pusvalandžiui pašoviau į orkaitę.
valgėm su orkaitėj keptom bulvėm ir šviežiom salotom iš kinietiško kopūsto, agurko ir truputėlio grietinės.
Čia pavyko įamžnti mažojo lėkštę , didysis viską greitai suvartojo
Taigi, gaminau tokius kaip kad lyg ir suktinukus su įdaru (tarkuotas sūris, smulkiai pjaustytas kumpis, saliero stiebas, prieskoniai, krapai ir majoneszas)
Mėsytė plonai išmušiau, pabarščiau prieskoniais ir įkišau porai valandų į šaldytuvą. Po to sukau į ją įdarą, voliojau džiūvėsėliuos ir kiaušinyje, apkepiau keptuvėje, po to sukišau i kepimo rankovę ir pusvalandžiui pašoviau į orkaitę.
valgėm su orkaitėj keptom bulvėm ir šviežiom salotom iš kinietiško kopūsto, agurko ir truputėlio grietinės.
Čia pavyko įamžnti mažojo lėkštę , didysis viską greitai suvartojo
Tai kad nerodo nuotrauku
Merginos sos Gal kuri pamenate receptuką tiksliai, kur į kiaulienos faršą dedami kalakutienos gabaliukai, sumaišoma viskas, po to ant viršaus obuolių skiltelės dedamos ir sūris ant viršaus.
Nu nerandu jo niekaip
Nu nerandu jo niekaip
QUOTE(Poema @ 2008 07 05, 10:04)
Tai kad nerodo nuotrauku
Kazkas mano serveriui uzejo ir pati negaliu pasiziureti
Noriu paprašyt , kad neištrintumėt foto receptų, nes kai ieškojau norimų receptų, tai daug kur vietoj jų rodo vaikučių foto, ar parduodamų daiktų, o po tomis foto aprašai kaip gamint vieną ar kitą patiekalą
QUOTE(Nikki N @ 2008 07 04, 20:21)
Kiaulienos kebabai. :
Nesidalini, tik leidi grožėtis? fantastika
Čia gal ne į temą, bet vistiek apie maistą Atsimenu kažkuri irgi tokia kaip aš nepasisodnus baziliko ieškojo pirkt gatavo, tai rodaus, kad aš jau radau - kalvarijų turguj visai netikėtai
Ir dar, atsimenu, kad 6663 (jei neklystu) buvo įdėjus savo firminį daržovių marinavimo receptą, bet niekaip jo nerandu gal galit padėti
Ir dar, atsimenu, kad 6663 (jei neklystu) buvo įdėjus savo firminį daržovių marinavimo receptą, bet niekaip jo nerandu gal galit padėti