Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

Kiaulienos kebabai. essen.gif:
Kiaulienos farsas, svogunai, batonas, obuoliu tyre, muskatas, prieskoniu misinys. Tikslios proporcijos ir eiga - Sonatinos recepte.
Iesmeliu neturejau, tai suveriau ant dantu krapstuku. lotuliukas.gif Kepiau orkaiteje su grilio funkcija.
Valgem su keptom bulvem ir morkom.
Prasom uzkrimsti pries naktele. biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikki N: 04 liepos 2008 - 19:28
Siandien MB nepietavo namie, tai pas mane karaliauja SILKE smile.gif ( jis silkes nemegsta, tai naudojuos proga kai jo nera negaminant dvieju pietu doh.gif )

user posted image

viena silke pagal mammkos recepta su kalafijorais, pomidorais, svogunais, agurkais ir t.t. zinot kokia biggrin.gif
user posted image

o kita - silke, svogunas, marinuoti arugeliai, marinuoti grybai, virtos bulves (geriausiai su lupena), aliejus, pipirai ir prieskonis toks skystas kaip sriuboms buna, keli laseliai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 04, 17:38)
Siandien MB nepietavo namie, tai pas mane karaliauja SILKE smile.gif ( jis silkes nemegsta, tai naudojuos proga kai jo nera negaminant dvieju pietu doh.gif )

viena silke pagal mammkos recepta su kalafijorais, pomidorais, svogunais, agurkais ir t.t. zinot kokia biggrin.gif

thumbup.gif Ir pas mane siandien sita silke,labai skanu,ir pietums valgiau ir vakarienei abu su MB .
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 04, 19:58)
thumbup.gif Ir pas mane siandien sita silke,labai skanu,ir pietums valgiau ir vakarienei abu su MB .

biggrin.gif
gerai, kad taviskis silke valgo, maniskiui neikisi niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 07 04, 17:23)
Nu padažiuką pilsiu ant karšto kepsnio iškart valgymui. Nes apvoliojus kiaušinyje ir džiuvėsiuose, jis būna toks traškus, o užpylus padažo, esu pastebėjus, jokio trapumo nebelieka, klampi džiūvėsių masė. O jei kept niekur nevoliojant?  g.gif

Gali kept ir niekur nevoliojant bigsmile.gif o gali ir apvolioti, o padaza papilti salia kepsnio, tiek bedos ax.gif
Nu jus baikit su tais grybais doh.gif Negali uzeit nei pasilabint schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
Pagaliau gavau iš MB fotiką clap.gif
Taigi, gaminau tokius kaip kad lyg ir suktinukus su įdaru (tarkuotas sūris, smulkiai pjaustytas kumpis, saliero stiebas, prieskoniai, krapai ir majoneszas)
user posted image
Mėsytė plonai išmušiau, pabarščiau prieskoniais ir įkišau porai valandų į šaldytuvą. Po to sukau į ją įdarą, voliojau džiūvėsėliuos ir kiaušinyje, apkepiau keptuvėje, po to sukišau i kepimo rankovę ir pusvalandžiui pašoviau į orkaitę.
valgėm su orkaitėj keptom bulvėm ir šviežiom salotom iš kinietiško kopūsto, agurko ir truputėlio grietinės.
Čia pavyko įamžnti mažojo lėkštę blush2.gif , didysis viską greitai suvartojo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Tai kad nerodo nuotrauku g.gif
Atsakyti
Merginos sos 4u.gif Gal kuri pamenate receptuką tiksliai, kur į kiaulienos faršą dedami kalakutienos gabaliukai, sumaišoma viskas, po to ant viršaus obuolių skiltelės dedamos ir sūris ant viršaus.
Nu nerandu jo niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2008 07 05, 10:04)
Tai kad nerodo nuotrauku g.gif

Kazkas mano serveriui uzejo mastau.gif ir pati negaliu pasiziureti verysad.gif
Atsakyti
Noriu paprašyt 4u.gif , kad neištrintumėt foto receptų, nes kai ieškojau norimų receptų, tai daug kur vietoj jų rodo vaikučių foto, ar parduodamų daiktų, o po tomis foto aprašai kaip gamint vieną ar kitą patiekalą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 05 liepos 2008 - 11:41
QUOTE(Nikki N @ 2008 07 04, 20:21)
Kiaulienos kebabai. essen.gif:

Nesidalini, tik leidi grožėtis? bigsmile.gif fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Čia gal ne į temą, bet vistiek apie maistą 4u.gif Atsimenu kažkuri irgi tokia kaip aš nepasisodnus baziliko ieškojo pirkt gatavo, tai rodaus, kad aš jau radau - kalvarijų turguj visai netikėtai 4u.gif
user posted image

Ir dar, atsimenu, kad 6663 (jei neklystu) buvo įdėjus savo firminį daržovių marinavimo receptą, bet niekaip jo nerandu doh.gif gal galit padėti blush2.gif
Atsakyti