na jau silkes kaip uzsimaniau....
labai jau apetitnai viskas atrodo...
Nu tikrai,ilindau ir apsiseilijusi sedziu Suktinukai taip viliojanciai atrodo,sumustiniai liuksiski,o dar silkes taip uzsimaniau,kai vaikai atsibus reikes vyniot i parde silkes,nes jus cia jau seniai tik apie silke kalbat.Ech....
Šaunuolė moteros .Seilės drimba kaip pasiutusiam šuniui .
Šiandien kepiau žuvies kotletus.Žuvį malam (naudojau pengasijų file),dedam kiaušo,prieskonių,tarkuotos morkos,svogūno,batono riekelę.Teko pribarstyt manų kruopų,nes tešla labai skysta buvo .
Vakar puode troškinau vištieną.Pakepinau truputį,kad apskrustų.Kepinau morką,svogūną ,pridėjau prieskonių ir troškinau.Valgėm su šv bulvėm ir padažiuku (nat.jogurtas,tarkuotas agurkas,skiltelė česnako,žiupsnelis druskos).
Įdaryti kiaušiniai.Kiaušus išverdam,pjaunam per pusę.Trynius išimam i dubenėlį.Pakepinam svoguno,dešros.Aš dar ir grybų džiovintų dėjau.Šią masę sumaišom su tryniais ir kemšam į baltymus.Patiekiam su majonezu.
Šiandien kepiau žuvies kotletus.Žuvį malam (naudojau pengasijų file),dedam kiaušo,prieskonių,tarkuotos morkos,svogūno,batono riekelę.Teko pribarstyt manų kruopų,nes tešla labai skysta buvo .
Vakar puode troškinau vištieną.Pakepinau truputį,kad apskrustų.Kepinau morką,svogūną ,pridėjau prieskonių ir troškinau.Valgėm su šv bulvėm ir padažiuku (nat.jogurtas,tarkuotas agurkas,skiltelė česnako,žiupsnelis druskos).
Įdaryti kiaušiniai.Kiaušus išverdam,pjaunam per pusę.Trynius išimam i dubenėlį.Pakepinam svoguno,dešros.Aš dar ir grybų džiovintų dėjau.Šią masę sumaišom su tryniais ir kemšam į baltymus.Patiekiam su majonezu.
...mmm.labai patiko Naktibaldos, Elenos, Spygles, Mammkos, Shalimar, Sroves ..patiekalai..
Erzinot paskutinemis dienomis savo blynais mane,tai dabar as jus paerzinsiu
Kad ir kokia pavargus po darbo,bet tarkavaus bulviu...(5bulves,svogunas,kiausinis ir saujele miltu & druska)
Kad ir kokia pavargus po darbo,bet tarkavaus bulviu...(5bulves,svogunas,kiausinis ir saujele miltu & druska)
QUOTE(aguonele @ 2008 06 28, 19:06)
Kad ir kokia pavargus po darbo,bet tarkavaus bulviu...(5bulves,kiausinis ir saujele miltu & druska)
Kad ir kokia pavargus po darbo,bet tarkavaus bulviu...(5bulves,kiausinis ir saujele miltu & druska)
mmm.. aš tai kibinus kremtu, foto ir receptą įmesiu paskui.. bet vat šitą grožį - blynus tai kepsiu, jei ne šiandien, tai ryt tikrai.. o čia iš šviežių bulvikių?
Aha....
QUOTE(aguonele @ 2008 06 28, 19:12)
Aha....
na, viskas, einu kept mane aplamai bulviniai patiekalai taaaip traukia, o čia kai tokie grožiai.. įpareigoja eit į virtuvę
aguonele , kaip noriu bulvinių blynų.........
O grietinę uždėjai, kaip tikra menininkė. Atrodo kad kaip koks maišas su kaspinu.............įsižiūrėk Ar čia man vienai taip pasivaideno?
O grietinę uždėjai, kaip tikra menininkė. Atrodo kad kaip koks maišas su kaspinu.............įsižiūrėk Ar čia man vienai taip pasivaideno?
QUOTE(aguonele @ 2008 06 28, 16:06)
Pavykooooo!!!!!,kaip gundanciai atrodo,jauciu ryt i trasa eis blynai,MB skus bulvikes,tai iskepsiu.
QUOTE(Boružėlė @ 2008 06 28, 19:26)
kaip prajuokinai ,tikrai taip dedama nemaniau...dejau pora saukstu,kad greiciau eit valgyti
aciu jums