QUOTE(solo @ 2008 07 04, 15:34)
Turiu klausimą ne į temą, bet gal greičiausiai šioj temoj atsakysit
Kur volioti vištienos krūtinėlę, norint paskui užpilti pievagrybių ir giretinėlės padažu? Jei džiūvėsiuose apvolioju, tai užpylus labai jau ištyžta džiūvėsiai, neskani masė pasidaro.. bare kiek pasiimu tokį kepsnį, tai toks jausmas, kad vištiena ant grotelių kepta, niekur nevoliota. aš kepsiu keptuvėj. ačiū
O tai padaza atskirai gaminsi ir tik po to uzpilsi, ar uzpylusi padazu dar kaitinsi?

Jei bus ilgai padaze, tai aisku dziuvesiai isbrinks, bet, jei staigiam naudojimui, tai neturetu jokios mases jaustis

Gali volioti ir i krakmola, selenas,sojos dziuvesius, jei paprasti nepatinka