Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis 12 tema

Elena, kur vafliuku receptukas?
Papildyta:
QUOTE(lapute33 @ 2008 07 04, 13:05)
Itraukiam i busimu patiekalu sarasa  essen.gif
O tesla cia sluoksniuota bemiele ar mieline g.gif

as kepu bemielej, labai skanu ir desros daktariskos su suriu idet i vidu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 04, 13:14)

Taip, taip man irgi toks klausimas iskilo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 04, 13:16)

as kepu bemielej, labai skanu ir desros  daktariskos su suriu idet i vidu mirksiukas.gif

Bandysim 4u.gif kaip tik turiu 2 pokus teslos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2008 07 04, 13:17)
Taip, taip man irgi toks klausimas iskilo  lotuliukas.gif
Papildyta:
Bandysim  4u.gif  kaip tik turiu 2 pokus teslos  bigsmile.gif

man dar labai skanu pakepint farsa, piebagryvius idet ketcupo ir kept kaip ceburekus arba supjaustau tesla kvadraciukais, idedu ananao gabaliuka ir padarau skareles sausainiukus wub.gif
Papildyta:
mano pateikaliukai:
visteinos-pievagrybiu saslykas: vistiena supjaustom kubeliais ir su prieskoniais palaikom pora valandu, susipjaustom pievagrybius pusiau ir sumanam ant pagaliuku ir kepam keptuvej, iskepa labai greit. ryziai isvirti ir sumaisyti su gabaeleliu sviesto, grietineles ir krapais mirksiukas.gif
user posted image

vistiena pagal cacuko recepta (nes cacukas buvo idejes si recepta biggrin.gif aciu jai mirksiukas.gif )

vistiena supjaustyt smulkiai gabaliukais, pakepint ja, atskirai pasikepinu morkas ant aliejaus, tada pilu vandens, idedu pievagrybius ir viska dar patroskinu, baiginat kept nupilu vandeni sudedu vistiena ir viska patroskinu grietineleje ir i pabaiga idedu krapu, skaniausia su bulviu kode. kas valge visiems labai patiko wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2008 07 04, 11:22)

QUOTE(lapute33 @ 2008 07 04, 13:17)
Taip, taip man irgi toks klausimas iskilo  lotuliukas.gif

Oi, tuoj bus.Paimi piniginę, į kitą ranką maišiuką, ir varai į parduotuvė...ieškoti prie sausainių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 07 04, 13:38)

Oi, tuoj bus.Paimi piniginę, į kitą ranką maišiuką, ir varai į parduotuvė...ieškoti prie sausainių  lotuliukas.gif

aisku, tai pati niekada ir nekepei?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 04, 13:44)
aisku, tai pati niekada ir nekepei?

Oi...kepiau mirksiukas.gif Maždaug taip:
500 gr miltų , 300 gr sviesto, 8 kiaušinio tryniai, 4 kiaušinio baltymai, stiklinė pieno, 3 šaukštai cukraus,mielių, druskos, , aliejaus, cukraus pudra..
Miltus suberiu į dubenį. Darau tokią alia duobę, ten dedu cukrų, trynius, mielės, ištirpintą sviestą ir biški druskos.
Maišau ir pilu pieną. Tada reikia suplakti baltymus ir irgi sumaišyti.Viskas.Kepam.Karštus pabarstau su pudra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 07 04, 14:03)

Oi...kepiau  mirksiukas.gif Maždaug taip:
500 gr miltų , 300 gr sviesto, 8 kiaušinio tryniai, 4 kiaušinio baltymai, stiklinė pieno, 3 šaukštai cukraus,mielių, druskos, , aliejaus, cukraus pudra..
Miltus suberiu į dubenį. Darau tokią alia duobę, ten dedu cukrų, trynius, mielės, ištirpintą sviestą ir biški druskos.
Maišau ir pilu pieną. Tada reikia suplakti baltymus ir irgi sumaišyti.Viskas.Kepam.Karštus pabarstau su pudra  4u.gif

o kepi paprastoj vaflinej ar yra speciali tokiems vafliams?
Atsakyti
Na pas mane va tokia

user posted image
Atsakyti
Buna specialios keptuves goframs kepti, bet jos Lietuvos dar turbut nepasieke verysad.gif

o cia siaip ideja tongue.gif
http://www.buk.lt/mo...mp;news_id=1715
Atsakyti
http://public.fotki....picture014.html

Musu pietus snd silke su pomidorais ir grietine bei bulviu kose.... blush2.gif
Atsakyti
lapute33, čia tai super lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 07 03, 07:30)

griūk negyvas wub.gif
lekiu į turgelį, gal bus voveruškų g.gif
Atsakyti