QUOTE(balta_lelija @ 2008 12 05, 23:29)
o man įdomu kaip su bėgimu
nes žinot visokių situacijų būna, tai į autobusą pabėgėt, tai šiaip
nes žinot visokių situacijų būna, tai į autobusą pabėgėt, tai šiaip
As tai pries kokius 4 metus kai buvau Svedijoje, miskely pamaciau moteriske begiojant jau su geroku pilvu. Nuo tada ir supratau, kad visokie draudimai sportuoti yra siek tiek is pirsto lauztos atgyvenos nuo sovietmecio.
Aisku viskas priklauso nuo nestumo ir nuo to, kiek ir ka nescioji sportavo pries nestuma.
As iki begiojau orientacini 2 kartus per savaite, tai pirmus 3 menesius toliau ir begiodavau, na, gal ne 2 o 1X/sav, dabar atejo ziemos sezonas, tai kartais dar isbegu miskan, bet pilvas jau didesnis (25 sav) ir labiau spaudzia slapimo pusle. Aisku, pridejau baiseina, bet nesciuju manksta man kol kas per mazo intensyvumo (bent jau sirdziai) ir pasidaro salta , tai stengiuosi nueiti ir individualiai paplaukioti 45min.
Vaiksciojimas irgi labai gerai, aisku nebeeinu i daugiakilometrinius zygius su kupriaku, nes tikriausiai nespeciau su kitais, bet gal net didesne problema butu dehidratacija, nei kruvis.
Uztai labai gerai bent jau man yra slidinejimas lyguminem slidem. Judejimas tolygus ir jokio kauksejimo i slapimo pusle. Aisku reikia stengtis nenugriut, ar bent jau minksciau nugriut . Ir aisku, kas to iki nedare, ner ko pradet.
Dviracio atsisakiau tik todel, kad teko pasakyt virsininkei, kad ir nenorejau kad burnotu ir moralizuotu mane pamacius, kad negalima, tipo kenkiu vaikui.
O visokiu jogu ir aerobiku bei treniruokliu uzdarose patalpose nemegstu, as misko vaikas..
Tai va, o siaip manau, kad staigiai nutraukus sporta gali atsirasti visokiu problemu, kaip pakites spaudimas ir pan, visgi organizmas prie sporto iprates.
Ir kiek as skaiciau, kiekvienoj knygoj apie nestuma raso apie sporta. Vienos radikaliau, kitos ne, kai kur raso tik kad boksuotis negerai