Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas nėštumo metu

QUOTE(balta_lelija @ 2008 12 05, 23:29)
o man įdomu kaip su bėgimu  nestuke.gif  blush2.gif
nes žinot visokių situacijų būna, tai į autobusą pabėgėt, tai šiaip  ax.gif


As tai pries kokius 4 metus kai buvau Svedijoje, miskely pamaciau moteriske begiojant jau su geroku pilvu. Nuo tada ir supratau, kad visokie draudimai sportuoti yra siek tiek is pirsto lauztos atgyvenos nuo sovietmecio.

Aisku viskas priklauso nuo nestumo ir nuo to, kiek ir ka nescioji sportavo pries nestuma.
As iki nestuke.gif begiojau orientacini 2 kartus per savaite, tai pirmus 3 menesius toliau ir begiodavau, na, gal ne 2 o 1X/sav, dabar atejo ziemos sezonas, tai kartais dar isbegu miskan, bet pilvas jau didesnis (25 sav) ir labiau spaudzia slapimo pusle. Aisku, pridejau baiseina, bet nesciuju manksta man kol kas per mazo intensyvumo (bent jau sirdziai) ir pasidaro salta smile.gif, tai stengiuosi nueiti ir individualiai paplaukioti 45min.
Vaiksciojimas irgi labai gerai, aisku nebeeinu i daugiakilometrinius zygius su kupriaku, nes tikriausiai nespeciau su kitais, bet gal net didesne problema butu dehidratacija, nei kruvis.
Uztai labai gerai bent jau man yra slidinejimas lyguminem slidem. Judejimas tolygus ir jokio kauksejimo i slapimo pusle. Aisku reikia stengtis nenugriut, ar bent jau minksciau nugriut smile.gif. Ir aisku, kas to iki nestuke.gif nedare, ner ko pradet.

Dviracio atsisakiau tik todel, kad teko pasakyt virsininkei, kad nestuke.gif ir nenorejau kad burnotu ir moralizuotu mane pamacius, kad negalima, tipo kenkiu vaikui.
O visokiu jogu ir aerobiku bei treniruokliu uzdarose patalpose nemegstu, as misko vaikas..

Tai va, o siaip manau, kad staigiai nutraukus sporta gali atsirasti visokiu problemu, kaip pakites spaudimas ir pan, visgi organizmas prie sporto iprates.
Ir kiek as skaiciau, kiekvienoj knygoj apie nestuma raso apie sporta. Vienos radikaliau, kitos ne, kai kur raso tik kad boksuotis negerai smile.gif
Atsakyti
Yra tema Sportas nestumo metu:
http://www.supermama...howtopic=327550
Atsakyti
man irgi tox klausima iskilo. mes tik planuojam nestuke.gif , bet tarkim as uzkibau, be dar nezinau. tai ar gerai treniruokliai ir pilvo pratimai, busimam mazyliui, juk tai jo pirmos savaites. o gal atsisakyti ju?
Atsakyti
QUOTE(holi @ 2008 06 30, 11:57)
ash plaukioju baseine 3 kart per savaite, bet be dideliu kruviu, tiesiog lengvai, savo malonumui. kai pavargstu ishkart lipu lauk:) ankschiau plaukiau daug intensyviau:)

be to, neshchiuju joga tikrai gerai:)



vat as irgi nenusedziu vietoje ... norisi kazka veikt.
gydytoja siulo lankyt nesciuju joga ir plaukiot baseina. Gal kas galite pasidalinti patirtimi, kur Vilniuj geriausia nestukems lankyt baseina ir kur gi lankyt joga g.gif
Atsakyti
QUOTE(skrabaliuke @ 2009 01 13, 20:36)
man irgi tox klausima iskilo. mes tik planuojam  nestuke.gif , bet tarkim as uzkibau, be dar nezinau. tai ar gerai treniruokliai ir pilvo pratimai, busimam mazyliui, juk tai jo pirmos savaites. o gal atsisakyti ju?



pilvo pratimukus tai tikrai atidek..pritupmus irgi...juolab treniruoklinius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agė @ 2009 01 26, 04:57)
pilvo pratimukus tai tikrai atidek..pritupmus irgi...juolab treniruoklinius  schmoll.gif


Ka nestukei galima, o ko negalima priklauso nuo jos fizinio pasirengimo. pvz. mano giminaitei nestukiu baseino pratimu kruvis buvo permazas, ji nieko nejaute, o kadangi daug leido laiko kurorte, tad vazinejo daug dviraciu ir nueidavo daug km pestute; kitas pvz., ten kur lankau treniruoklius, trenerio zmonyte (na ji tokia pasportavusi) dabar nestuke ir paciame grazume nestuke.gif, ji dirba su treniruokliais thumbup.gif
Atsakyti
kai su pirmaisiais bicais jauciausi gerai ir esu treniruokliu sales fanatike-maniau,kad sportuosiu ir pradejus lauktis trecio...zinoma saikingai ir protingai mirksiukas.gif viskas pasikete ir apsiverte aukstyn kojomis,nes nuo pat pradziu nesioti maziuka sekasi labai sunkiai,skauda pilvuka,sonus-o gal net ir viska aplamai biggrin.gif tad treniruokliai manes laukia ateity doh.gif o dabar saziningai tinginiauju,ilsiuosi ir visai kitaip save lepinu.Stai ir tai kaip mes jauciames ir padiktuoja kaip mums reikia elgtis 4u.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Pasidalinkime informacija ir žiniomis apie pratimukus nėsčiosioms.

Pradėsiu smile.gif Štai keletas pratimukų:

http://manovaikas.lt...esciosioms.html

Ar sportuojate ar tik lengvai mankštinatės? rolleyes.gif
Atsakyti
Tokia tema jau yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 03 15, 18:06)
Tokia tema jau yra mirksiukas.gif


Sorriukas, nepastebėjau o kur yra? blush2.gif
Atsakyti
Tokia aktuali tema - o tiek mazai pasisakymu verysad.gif

Gal galite kas patarti del elipsinio treniruoklio? blush2.gif ar galima nestuke.gif juo mankštintis? 4u.gif
Atsakyti
na kur gi visos merginos dingot g.gif
Atsakyti