Labai fainas dalykas yra nesciuju mankstos vandenyje Lankau Gemma sveikatingumo centre. Esu patenkinta
Na lankau specialiai nesciosioms skirtas treniruotes, priziurimas gydytojos,tai nemanau kad kazkam pakenke,kolkas visos pagimde sveikus vaikus ir kitos ju dar laukiasi.
Apie sporto klubu,vandens parku baseinus zinoma nesneku,ten nerizikuociau.
Apie sporto klubu,vandens parku baseinus zinoma nesneku,ten nerizikuociau.
Aš važinėju dviračiu - nelabai daug dabar - į darbą ir namo, bet vasarą, kai bus apie 20 sav. planuojam dviratinę kelionę, po 40 km. per dieną teks nuvažiuot, bet aš paskaičiavau, kad čia visai mažai.... įtariu kad gydytoja nebus labai sužavėta mano planais, bet aš gerai jaučiuosi, tai į tai ir atsižvelgsiu... visų nėštumų metu aktyviai gyvenau - šokau, sportavau, plaukiojau iki pat pabaigos ir nepakenkė
As pries nestuma nebuvau sportuojanti, bet megdavau vasaromis su dviraciu vazineti aktyviai, ne tik po miessta, bet ir i ilgesnes keliones traukdavau po 100 ir daugiau km. Tik del saugumo meciau sita reikala, nes mums jau 28 savaites, tai pakentesiu. Todel nusprendziau imtis veiklos, ir kad kojos tvirtesnes butu, bei uzpakaliukas, tai mankstinuosi, du kartus i diena. Ir del to problemu nekyla, gal del to, kad nestumas lengvas, nors man tai pirmas. O pratimus tai gan paprastus darau, daugiausia tai itupstai, kurie pasirodo priskiriami anticeliulitinei programai dviguba nauda.
Sveikos
O tarkim vandens aerobika (ne speciali ) tinka?
O tarkim vandens aerobika (ne speciali ) tinka?
Sveikos,zaidziu laiko tenisa 5 kartus per sav.kadangi tai darau nuo mazens,sis sportas intensyvus.laukiuosi dar tik 4sav,bet nezinau ar mazint kruvi.dar einu ir I gym'a.gyvenu salyje,kur visiems viskas vienodai,todel ir klausiu,gal kas susidure su tuo.aciu
Aš tai absoliučiai nesu sportininkė, per žiemą paprastai ''miegu", o jau vasarą paparstai prisigalvoju sau veiklos: begioju, šokinėju per šokdynę, šoku zumbą. Ir neseniai sužinojau, kad laukiuosi (6-7 savaitė). O pasiskaičiusi šį forumą sunerimau, o kas, jei pakenkiau. Man visiškai nebūna bloga, nesvaigsta galva, bet, sako, kad šuoliukai ir bėgiojimas pirmus tris mėnesius negerai... Nu neramu dabar...
Papildyta:
Ir kaip aš daviausi, kaip šokau, šokinėjau!!!!!
Papildyta:
Ir kaip aš daviausi, kaip šokau, šokinėjau!!!!!
Sveikos,
Man tai patinka makstas daryt, tai as naudojuosi sita nuoroda http://www.judamkart...simoms-mamytems
Gal kam pravers
Man tai patinka makstas daryt, tai as naudojuosi sita nuoroda http://www.judamkart...simoms-mamytems
Gal kam pravers
QUOTE(prisidirbusi @ 2013 07 24, 23:29)
AMan visiškai nebūna bloga, nesvaigsta galva, bet, sako, kad šuoliukai ir bėgiojimas pirmus tris mėnesius negerai... Nu neramu dabar...
Nepakenkėt, - jei jau būtumėt kaip nors pakenkusi, jau būtų įvykęs labai ankstyvas persileidimas.
Šokinėti negerai, mano žiniomis, dėl placentos atšokimo rizikos, bet kokia dar placenta šeštoje nėštumo savaitėje?
Iki nėštumo žaidžiau tinklinį (mėgėjų grupėje), o pastojusi toliau sau žaidžiau iki maždaug 10 sav. Vaikiukas laimingai šildosi pilvuke