Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas nėštumo metu

Man jau 9tas nestumo menuo, ir iki siol kiekviena diena einu ant ejimo takelio - is leto, nepersitempiant, bet man tai yra butinas sioks toks fizinis kruvis. Mano gydytoja irgi tik skatina tokia pratimu forma, kaip beje ir baseina. Aisku, kiekviena esam individuali, gal ne visoms tai butu galima, reikia derinti su savo gydytoju.
Atsakyti
Aš lankiau jogą ne nėštumo metu, po to norėjau tęsti, bet komplikuotas pastojimas buvo. Dabar kartais nueinu, bet kiek girdėjau yra nėščiųjų joga. Vat ten turėtų būti jėga!!!
Atsakyti
Sveikutes, o as pries nestuma lankiau treniruokliu sale, ir toliau tesiu. Treneris tik man pakeite programa, lengvesni svoriai, jokiu preso pratimo, daugiau su dviratuku, ejimas ant takelio. lankau baseina, taip kad islieku aktyvi mamyte nestuke.gif thumbup.gif Sekmes ir svarbiausia sportas su saiku nestumo metu, nepersitemti.
Atsakyti
QUOTE(liaulia @ 2007 08 20, 03:13)
Sveikutes, o as pries nestuma lankiau treniruokliu sale, ir toliau tesiu. Treneris tik man pakeite programa, lengvesni svoriai, jokiu preso pratimo, daugiau su dviratuku, ejimas ant takelio. lankau baseina, taip kad islieku aktyvi mamyte nestuke.gif  thumbup.gif  Sekmes ir svarbiausia sportas su saiku nestumo metu, nepersitemti.

o pirma trimestra galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 08 20, 18:50)
o pirma trimestra galima? g.gif

Jeigu iki tol sportavai, tai galima tęsti mažesniais krūviais. Tik su sąlyga, kad viskas su nėštumu ok! (O geriausia tai to pasiklausti prižiūrinčio daktaro) mirksiukas.gif
Atsakyti
O as pradejau ieskoti , kas vestu Siauliuose nesciuju manksta mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar galima elipsiniu treniruokliu naudotis? gal kam treneriai patare arba neleido.... idomu, ar pradzioje neshtumo jis nepakenks?
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

Kažkaip neradau temos ar sportuojate neštumo metu?
Aš prieš neštumą aktyviai sportuodavau, bent tris kartus per savaitę lankiau treniruoklių salę, vasaros metu begiodavau krosus apie 5-6 km.
Sužinojusi apie neštumą treniruočių visiškai nutraukti nenoriu. Aišku, sumažinau tempą, treniruočių laiką beveik perpus (dabar apie 50 min. sportuoju), atsisakiau galinčių pakenkti pratimų.
Gyvenu Trakuose, pas mus neščiosioms specialių užsiemimų nėra.
Idomu būtu sužinoti, kaip išsprendėte šį klausimą jus?
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2008 06 27, 12:11)
Sveikos, mergaites,

Kažkaip neradau temos ar sportuojate neštumo metu?
Aš prieš neštumą aktyviai sportuodavau, bent tris kartus per savaitę lankiau treniruoklių salę, vasaros metu begiodavau krosus apie 5-6 km.
Sužinojusi apie neštumą treniruočių visiškai nutraukti nenoriu. Aišku, sumažinau tempą, treniruočių laiką beveik perpus (dabar apie 50 min. sportuoju), atsisakiau galinčių pakenkti pratimų.
Gyvenu Trakuose, pas mus neščiosioms specialių užsiemimų nėra.
Idomu būtu sužinoti, kaip išsprendėte šį klausimą jus?

Na is tikruju taj as niekada nebuvau labai didele sporto megeja blush2.gif mokykloje per kuno kultura pasportuodavau ir tiek, sporto sales niekada netrauke ax.gif bet kai pastojau taj pradejau daugiau sportuoti is neturejimo ka veikti rolleyes.gif airijoj labai populiarus greitasis pasivaiksciojimas, taigi pradejau vaikscioti, ypac miskeliuose padaryti siauri keliukai, labai smagu budavo, ir siaip visur vaiksciojau, i ligonine eidavau 5km.savaitgaliais vaziuodavom i gamta, teko kalnais palaipiot ax.gif o kitas dalykas - labai megau baseina, ir dabar daznai ten lankomes jau su dukryte.
aktyviai nesportavau, svarbiausia kiekviena diena daug vaiksciojau, nes dviguba nauda - ir sportas ir grynas oras.
manau sportuoti tikari gali, taciau stenkis vengti sunkumu kilnojimu mirksiukas.gif manau pati jauti kas tavo jegoms, o kas nebe.nepervark mirksiukas.gif

o kiek tavo nestumui laiko? maciau pas mus budavo uzsiemimai nesciom baseine, bet jau su tokiais dideliais pilvais, kaip banginiai jos ten plaukiodavo bigsmile.gif o as paziureavau kaip ka daro, pati darydavau, ir namie kamuoly dideli turejau , yra knygele su pratimais neciosiom ant kamuolio mirksiukas.gif pasidomek knygyne, gal yra daugiau literaturos siuo klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviliukste: 27 birželio 2008 - 14:29
QUOTE(joviliukste @ 2008 06 27, 15:25)
Na is tikruju taj as niekada nebuvau labai didele sporto megeja  blush2.gif mokykloje per kuno kultura pasportuodavau ir tiek, sporto sales niekada netrauke  ax.gif bet kai pastojau taj pradejau daugiau sportuoti is neturejimo ka veikti  rolleyes.gif airijoj labai populiarus greitasis pasivaiksciojimas, taigi pradejau vaikscioti, ypac miskeliuose padaryti siauri keliukai, labai smagu budavo, ir siaip visur vaiksciojau, i ligonine eidavau 5km.savaitgaliais vaziuodavom i gamta, teko kalnais palaipiot  ax.gif o kitas dalykas - labai megau baseina, ir dabar daznai ten lankomes jau su dukryte.
aktyviai nesportavau, svarbiausia kiekviena diena daug vaiksciojau, nes dviguba nauda - ir sportas ir grynas oras.
manau sportuoti tikari gali, taciau stenkis vengti sunkumu kilnojimu  mirksiukas.gif manau pati jauti kas tavo jegoms, o kas nebe.nepervark  mirksiukas.gif

o kiek tavo nestumui laiko? maciau pas mus budavo uzsiemimai nesciom baseine, bet jau su tokiais dideliais pilvais, kaip banginiai jos ten plaukiodavo  bigsmile.gif o as paziureavau kaip ka daro, pati darydavau, ir namie kamuoly dideli turejau , yra knygele su pratimais neciosiom ant kamuolio  mirksiukas.gif pasidomek knygyne, gal yra daugiau literaturos siuo klausimu.

Nestumui dar tik dvi savaiteles blush2.gif pati pradzia rolleyes.gif
Todel ir parupo man tas klausimas, nes nenoriu nutraukti visiskai sio uzsiemimo, bet juk svarbiausia yra lialius dabar ax.gif
O vat namuose as ne megeja sportuoti, nors...dabar tai aisku pilvukas dar plokscias, o kai matysis...nesinori sulaukti keistu zvilgsniu, juk vyresnes kartos zmones beveik visi iskale i galva kad sportuoti nestuke.gif nevealia doh.gif
Baseina galvoju isbandyti jau paskutiniais menesiais jei viskas bus mum gerai thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2008 06 27, 12:49)
Nestumui dar tik dvi savaiteles blush2.gif pati pradzia rolleyes.gif
Todel ir parupo man tas klausimas, nes nenoriu nutraukti visiskai sio uzsiemimo, bet juk svarbiausia yra lialius dabar ax.gif
O vat namuose as ne megeja sportuoti, nors...dabar tai aisku pilvukas dar plokscias, o kai matysis...nesinori sulaukti keistu zvilgsniu, juk vyresnes kartos zmones beveik visi iskale i galva kad sportuoti  nestuke.gif nevealia doh.gif
Baseina galvoju isbandyti jau paskutiniais menesiais jei viskas bus mum gerai thumbup.gif

matai, kol nestumas mazas, ir jei gerai jautiesi zinoma, kad norisi sportuoti, o laikui begant augantis pilvukas daug ka suvarzys, pati atsirinksi ka gali ko negali daryti.be to kiekviename klube juk yra treneriai, jie jau tiksliau turetu zinoti kokius pratimus gali daryt nestuke.gif mirksiukas.gif be to nestuma priziurinti gyd.manau taip pat patars daug.
svarbiausia nepsitempti, kai as laukiausi man net ranku aukstai kilnot neleido, ir sesele isbardavo kad ateinu pesciom i ligonine ax.gif mano gyd.priziurinti nestuma sakydavo, kad nesioji nera ligonis ir gali daryti beveik viska ka ir pries tai, o pats nestmas ir savijauta kai ka apriboja, vienom daugiau kitom - maziau.linkiu lengvo nestumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 06 27, 16:16)
matai, kol nestumas mazas, ir jei gerai jautiesi zinoma, kad norisi sportuoti, o laikui begant augantis pilvukas daug ka suvarzys, pati atsirinksi ka gali ko negali daryti.be to kiekviename klube juk yra treneriai, jie jau tiksliau turetu zinoti kokius pratimus gali daryt  nestuke.gif  mirksiukas.gif be to nestuma priziurinti gyd.manau taip pat patars daug.
svarbiausia nepsitempti, kai as laukiausi man net ranku aukstai kilnot neleido, ir sesele isbardavo kad ateinu pesciom i ligonine  ax.gif mano gyd.priziurinti nestuma sakydavo, kad nesioji nera ligonis ir gali daryti beveik viska ka ir pries tai, o pats nestmas ir savijauta kai ka apriboja, vienom daugiau kitom - maziau.linkiu lengvo nestumo  4u.gif

Vat man labai patiko tavo gydytojos nuomone mirksiukas.gif
Treneriai pas mus tai nekokie (as "Trasalyje" sportuoju), tai net nebandau patarimu prasyti, o su gyd. tai butinai pasikosultuosiu.
Aciu uz palinkejimus smile.gif
Atsakyti