Del soko tai teisybe zinok, man nugara eme mausti nuo mazo judejimo, kantrybes nera, o raumenys bliuska... as seniau ir taip gerai issikraudavau prabegus 10k, kad problemu nebelikdavo
Reikia reikia pajudeti, pradesiu nuo 45 min ir ilginsiu iki 115min, kol daeisiu, susidaraiu rutina, dabar tik reikia kibti i darba!
QUOTE(Avieteee @ 2011 12 31, 09:17)
as tai labai noreciau baseina lankyti, bet nera kur dukters palikti, vyras dirba o visi kiti artimieji kituose miestuose...ehh kaip pavydziu as toms merginoms, kurios turi galimybiu istrukti is namu.
As namie sportuosiu, nes man laiko nera i sporto kluba, galima namie per youtube prisimokyti, uztenka nusipirkti svoreliu, tanpria guma ta resistance band ir galima visokius pilatesus daryti. As seniau varydavau i gym'a 5 k i savaite, bet dabar nera man laiko tiek taskytis po visur.
QUOTE(Avieteee @ 2011 12 31, 08:17)
as tai labai noreciau baseina lankyti, bet nera kur dukters palikti, vyras dirba o visi kiti artimieji kituose miestuose...ehh kaip pavydziu as toms merginoms, kurios turi galimybiu istrukti is namu.
o pas jus nera sporto klubu, kur vaikiuku kambarys yra?
QUOTE(Sofija83 @ 2011 12 31, 10:27)
As namie sportuosiu, nes man laiko nera i sporto kluba, galima namie per youtube prisimokyti, uztenka nusipirkti svoreliu, tanpria guma ta resistance band ir galima visokius pilatesus daryti. As seniau varydavau i gym'a 5 k i savaite, bet dabar nera man laiko tiek taskytis po visur.
musu sporto klubas, su mashina nuo namu 4 min. mes ten kasdien ir vaziuojam
QUOTE(Rashkyte @ 2011 12 31, 11:36)
o pas jus nera sporto klubu, kur vaikiuku kambarys yra?
Super! kaip arti pas mum ir yra kur vaikiukus palikti galima, bet jie berods kazkokio ten tam tikro amziaus turi buti.
As galvoju savo treadmill isigyti, koki kur neuzima daug vietos.
QUOTE(Sofija83 @ 2011 12 31, 11:14)
Super! kaip arti pas mum ir yra kur vaikiukus palikti galima, bet jie berods kazkokio ten tam tikro amziaus turi buti.
pas mus nuo 6men. iki 12 metu vaikiuku "klubas"
QUOTE(Sofija83 @ 2011 12 31, 20:27)
na gal reikes ir man pasizvalgyt youtube.com - aciu uz ideja.
Pasiziurek, ten gali geru rasti, as rada 10 minute prenatal pilates, tai sudetos 5 dalys ir jei pvz visas is eiles darai tai gaunas beveik valanda ir visai neblogas pilatesas!
Dar buna geru dvd jillian michaels, jinai gerai uzsivarius boba, as jos pora dvd turiu tai ji daro po 3 min bet lb intencyvia sesija. tik youtube jos jos video ilgesnius sunku rasti.
Dar buna geru dvd jillian michaels, jinai gerai uzsivarius boba, as jos pora dvd turiu tai ji daro po 3 min bet lb intencyvia sesija. tik youtube jos jos video ilgesnius sunku rasti.
QUOTE(Sofija83 @ 2011 12 31, 21:39)
As va pusvalandi toki nebloga pilatesa kombinuota padariau su svoriukais, dabar vakare sakiau padarysiu vel pusvalandi siaip su svoriukais, ale iskarto nuotaika geresne bandziu 45 min bet neisejo...
maladec, saunuole!!! pas mus namie tai vietos labai mazai
bet imesk koki linka su geresnem pamokelem (cia arba i az).
Aciu
Prasom niestukes
http://www.youtube.c...952l0.5.2.2l9l0
galima susideti 2 ar 3 pamokelesir mankstele gera
http://www.youtube.c...952l0.5.2.2l9l0
galima susideti 2 ar 3 pamokelesir mankstele gera
Ka manote, ar nekenktu lengvas, neintensyvus dviracio minimas ?