QUOTE(Google @ 2010 02 09, 12:25)
Sveikos...
O gal kas buvo susidūrusios su stepu, kūno dizainu. Galima ar ne? O kaip su pilvo preso pratimais? Aš jau daug metų (su pertraukom) aerobiką lankau ir nebežinau ką man toliau daryti. Dar tik pati pradžia. Bet jau mėnesį nežinodama sportavau. Dabar lankau, bet taip slabnai be energijos darau... Gal nieko tokio...
Šiauliuose mankštų neštukėms kaip ir nerandu. Beje koks tas mano neštumas dar... nieko nesimato..
O gal kas buvo susidūrusios su stepu, kūno dizainu. Galima ar ne? O kaip su pilvo preso pratimais? Aš jau daug metų (su pertraukom) aerobiką lankau ir nebežinau ką man toliau daryti. Dar tik pati pradžia. Bet jau mėnesį nežinodama sportavau. Dabar lankau, bet taip slabnai be energijos darau... Gal nieko tokio...
Šiauliuose mankštų neštukėms kaip ir nerandu. Beje koks tas mano neštumas dar... nieko nesimato..
Į mano stepo klasę ateina keletas nėštukių. Jau su nemažais pilvais. Ir į jogą ateina. Nešokinėja labai, nedaro pilvo pratimų ar pratimų ant nugaros, bet pasimodeliuoja pagal save ir vis tiek nemažai tų pačių pratimų daro (ypač visokie žinksneliai, įtūpstai ir pan gerai sueina).
Panašiai ir su dviračiais - čia, kur gyvenu, jie yra pagrindinė transporto priemonė ir nei nėščiosios, nei mamos su mažais vaikais dviračių nenukiša, bet važinėja sau ir dėl nieko nesijaudina.
labai patiko čia kažkurios rašytas posakis, kad nėščioji - ne ligonė. Ir aktyvumas kaip tik gerai, daugiau deguonies prikvėpuoji, antvorio nepriaugi.
nesportavau 17-ka metų, bet jau kokį dešimtmetį ruošiausi
o sužinojusi, kad vėl laukiuosi - prisiruošiau
dabar sportuoju 3 kart per savaitę ir esu labai patenkinta
Papildyta:
Netiesa, yra užsiėmimai nėščiosioms ir vakarais ( Northway, sugicharoj, impulse, stimulus ...) Aš jau visur išbandžiau
o sužinojusi, kad vėl laukiuosi - prisiruošiau
dabar sportuoju 3 kart per savaitę ir esu labai patenkinta
Papildyta:
QUOTE(alionuska28 @ 2010 10 19, 12:54)
Sportuoti, tai sportuoti, ale kaip suderinti ir darbus ir sportus, jei visi tie uzsiemimai vyksta darbo metu? na, suprantu, kai jau nebedirbsiu, bet tai bus gi tik pabaigoje laukimo... ech, gaila kazkaip
Netiesa, yra užsiėmimai nėščiosioms ir vakarais ( Northway, sugicharoj, impulse, stimulus ...) Aš jau visur išbandžiau
Mums jau 28 savaitele , bet mes vis lankomes sporto salej As visada labai daug sportavau ir darbas mano susijes su sportu, tai net neisivaizduoju gyvenimo be sporto, dabar jau aisku galvoju ne tik apie save, dabar mes viska daug leciau ir su saiku darom ir dar musu tevelis-treneris mus priziuri, taigi nemanau, kad sportas pakenks, atvirksciai mes dar geriau jauciames ir daktare tik uz tai ,kad mes aktyviai gyvenam
sveikutes, Su Sventemis
nors man dar tik pati nestumo pradzia, bet nenustygstu vietoje ir baisiai noriu mankstintis gal patartumete kokiu pratimu jokiu budu negalima daryti
pavyzdziui ar galima kilnoti rankas, ar pilvo ar dubens pratimai leistini ir pan. gal kas darote mankstas namuose?
nors man dar tik pati nestumo pradzia, bet nenustygstu vietoje ir baisiai noriu mankstintis gal patartumete kokiu pratimu jokiu budu negalima daryti
pavyzdziui ar galima kilnoti rankas, ar pilvo ar dubens pratimai leistini ir pan. gal kas darote mankstas namuose?
Merginos,o gal zinot ar galima minti elipsini treniruokli? Mum 16 sav.
QUOTE(melynake* @ 2010 12 26, 21:07)
Merginos,o gal zinot ar galima minti elipsini treniruokli? Mum 16 sav.
sveikute, kiek skaiciau siame forume, tai nestukes treniruojasi ir gan smagiai
tik nepersistengia su kruviais... tas tinka ir elipsiniams treniruokliams... 5-10 min ramaus apsilimo nepakenks, bet didesnis kruvis tempiasi pilvo pleve, spaudimas ir t.t.
Man jau prasidėjo 15 savaitė ir pradedu galvoti, kur ir kokį sportą (mankštą) reikėtų lankyti. Sporto klube, kurį mums darbas apmoka, yra nėščiųjų mankšta, bet tik nuo 15 val. (t. y. darbo metu), taigi ten eiti negaliu. Gal žinote sporto klubus Vilniuje, kur mankšta nėščiosioms vyksta vakarais, o ne dienos metu (kaip matau internete, daugumoje vyksta dienos metu)? O gal tos mankštos nėščioms būtent ir yra skirtos toms, kurioms jau liko apie 2 mėn. iki gimdymo, t. y. būtent tiek, kai išleidžiama nėštumo ir gimdymo atostogų? O gal tiesiog man nueiti į savo įprastinį sporto klubą ir paprašyti kineziterapeutės sudaryti asmeninę programą treniruoklių salėje, skirtą būtent nėščiai ir dar pagal nėštumo mėnesius (iki nėštumo šiek tiek sportavau, bet ne itin reguliariai ir ne itin intensyviai)? Gal galite patarti, kurios susidūrėte? Tiesa, man vis dar jaučiasi šioks toks nuovargis ir kartais silpnumas (kad ir pasitvarkius namie ilgėliau), tai net nežinau, ar jau galima sportuoti...
Manau jeigu daktaras leidzia tai galima sportuoti tik aisku su saiku, nes jau sunkaus svorio nepakilnuosi ir staigiu judesiuku nepadarysi Bet judet butina, tik kiekvienai pagal galimybes, man atrodo dar priklauso nuo gyvenimo pries nestuma ... jei nesportavot anksciau, tai ir dabar galit leist sau lengva manksta, o jei jusu kunas priprato prie kruvio, tai ir dabar reiktu sportuot, bet aisku mazesniu tempu Yra pakankamai daug pratimu, kuriu nepatartina daryt nesciosioms, taigi mano manimu, geriau sportuot su trenerio prieziura , o dar plaukimas baseine sako irgi i nauda mamytei ir jos busimam vaikeliui