Įkraunama...
Įkraunama...

Pervalka

QUOTE(flight @ 2010 07 19, 16:04)
Pervalkoj man labai fainas variantas - seimyninis numeris poilsio namuose 'Banga' - du atskiri kambariukai, saldytuvas, atskiras sanmazgas, ir tik uz 80  lt  thumbup.gif , aisku, viskas sena (baldai, santechnika), bet siaip - super. Atsivezus savo el.virduli ir el.plytele, isvis nereikia net bendros virtuves.  smile.gif

o gal turite kontaktus siu poilsio namu, o kazin su mazais vaikais (mazoji 11men.) ar gerai butu poilsiauti siuose poilsio namuose suprantu atskiras dusas yra nusiprausti, o kurioj Pervalkos vietoj tie poilsio namai yra , ar labai dideli ar daug zmoniu apsistoja? Norisi ramybes su mazu vaikeliu. siaip kaina tai visai gera nesinori kazinkiek moketi uz ta nuoma o ir to komforto labai nereikia svarbu svaru o kad tie baldai seni tai nieko tokio.

o gal dar kazka panasaus zinote kad kaina nesikandziotu tik svarbu kad butu ramiau , tvarkinga ir atskiras san mazgas daugiau nieko ir nereikia thumbup.gif aciu is anksto uz informacija
Atsakyti
QUOTE(ausram1 @ 2010 07 22, 11:33)
o gal turite kontaktus siu poilsio namu, o kazin su mazais vaikais (mazoji 11men.) ar gerai butu poilsiauti siuose poilsio namuose suprantu atskiras dusas yra nusiprausti, o kurioj Pervalkos  vietoj tie poilsio namai yra , ar labai dideli ar daug zmoniu apsistoja? Norisi ramybes su mazu vaikeliu. siaip kaina tai visai gera nesinori kazinkiek moketi uz ta nuoma o ir to komforto labai nereikia svarbu svaru  o kad tie baldai seni tai nieko tokio.

o gal dar kazka panasaus zinote kad kaina nesikandziotu tik svarbu kad butu ramiau , tvarkinga ir atskiras san mazgas daugiau nieko ir nereikia  thumbup.gif  aciu is anksto uz informacija

Kontaktų neturiu, pati radau per google (ieškoti poilsio namai Banga,išmes jų tel.nr.). Kadangi Pervalka labai maža, tai net nežinau, kaip nupasakot, kurioje vietoje -įvažiuoji, pasuki i kairę ir jau esi prie poilsio namų smile.gif
Aš su mažu vaiku važiuočiau, bet čia tinka tiems, kuriems nereikia naujų baldų, remonto ir t.t. ten yra daug numerių be patogumų (bendri dušai, wc, bendra virtuvė), o tas, kurį aš aprašiau - su atskirais patogumais, kaip atskiras mažutis butukas - du maži kambariukai, viename jų šaldytuvas, sofa, stalas,spinta ir du klibantys foteliukai biggrin.gif , kitame - ištiesiama sofa, viengulė lova, staliukas. Kambariukai nepereinami, dar yra sanmazgas, kuriame wc ir vonia su kriaukle, viskas sena. Balkono ar terasos nėra niekur. Važiuojantiems patarčiau įsimesti el.virdulį ir mažą elektrinę kaitlentę - tada nereikės ir bendros virtuvės, maistą galėsite gamintis savo numeryje. Iš indų ten buvo tik pora puodelių, šaukštelių - visa kita yra bendroje virtuvėje, arba turėti savo. Patalynė irgi ne pirmos jaunystės wink.gif
Panašu, kad apsistojantiems ilgesnį laiką (ar į vasaros sezono pabaigą) įmanoma dar pasiderėti dėl kainos. Yra kur statyti mašiną, poilsio namų kieme nuomojami dviračiai (pigiau negu Nidoje thumbup.gif ).
Taip kad, kas neišrankus ir nori geriau kuklesnio ir pigesnio varianto, tikrai tiks. Nepanašu, kad ten būtų daug žmonių, bent jau kai aš buvau, tai atrodė beveik tuščia. Kadangi pastatas mūrinis, kaimynų nesigirdi. Beje, labai faina moteriškė ten priima poilsiautojus smile.gif

Mes esame nuomavęsi Pervalkoje modernų minibutuką, viskas gražu, prižiūrėta, su vaizdu į marias bla bla, iš nuotraukų labai patiko. Nuvažiavom, rezultate - vaikams ant žolytės a la kiemelyje užlipti nebuvo galima (šeimininkė aprėkė, kad labau sunku tą žolę užauginti - suprantama, bet jei jau priimi poilsiautojus su mažais vaikais, tai gal bent jau įspėti reikėtų, nebūtume važiavę), pyko, kad ne vietoje laikėm dviračius, pastoviai lindo ir prižiūrėjo, su mažais vaikais nesaugu, nes tiesiai iš kambario lėkė į marias, tvorelė tik butaforinė...Taip kad, nusivyliau gražiais išpuoselėtais apartamentais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natam @ 2010 07 19, 14:56)
Sveiki,
as esu "isimylejusi" Pervalka - atostogauju ten daug metu ir su vaikais niekur atostogauti nera geriau!

Pas Jule su Kazimieru man labai nepatiko - jiems svarbiausia sugrusti kuo daugiau pas save zmoniu. Daznai tenka stebeti, (jau dabar is sono)  kaip kas nors kudiki ten supa, o salia truksmas- pvz rungtynes ant viso garso stebimos issinesus TV! Koks ten poilsis? Arba blogiausia, kaip pas juos atvazuoja autobusas (koks klubas, choras, klase, grupe ar pan) ir geria visa savaitgali nuo ryto iki vakaro, o salia ir kiti niekuo det zmones sedi, klauso girtuokliu, nes nera kur detis...

As nuomoju kambari Pervalkoj pas nuostabia mocute Veronika. tel. 865812590.

Na, pabuvojom mes pas Julę. Natam iš dalies teisi - ten gana nedidelėj teritorijoj turi sutilpti nemažai žmonių, aš kiemo tai tikrai didesnio tikėjausi, o dabar, kai buvo geri orai ir visi kambariai užimti, tai didžioji kiemo dalis mašinomis buvo užstatyta. Su kambariu mums irgi nelabai pasisekė - kai skambinau užsakyti, kalbėjom apie nemažą trivietį (kur planavom pastatyti papildomą lovelę keturmečiam berniukui, nes realiai važiavom keturiese), kai atvykom, kažkodėl buvo belikęs tik mažas trivietis (šeimininkė aiškino, kad kita tą pačią dieną atvykusi šeima dar didesnė ir niekaip nebūtų tilpusi į tą mažąjį kambarį unsure.gif ). Tame kambaryje, anot šeimininkės, irgi buvo galima pastatyti tą lovelę, bet tada visas kambarėlis būtų buvęs tik lovomis ir užstatytas blink.gif . Tai MB miegojo su vaikais toj didesnėj lovoj, o aš atskirai nestuke.gif - mažesnėj. Tik tiek, kad tas kambarys pigesnis, bet šįkart norėjom daugiau komforto, bet gavosi, kaip gavosi. A, tiesa, dar tualeto nebuvo tam kambary, tik dušas ir kriauklė, į tualetą reikėjo eit į apačią. Kiek suprantu, normalūs kambariai yra su tualetais. Tai va, užsakinėjant reikėtų prašyti didesnio kambario, nes tas mažas tai ir apšiuręs gerokai, ir šiaip kišenė doh.gif

Dėl trukdymo iš kaimynų pusės tai nei vieno blogo žodžio pasakyt negaliu - gal tokie žmonės buvo susirinkę, nežinau, visi malonūs, dauguma su vaikais, niekas niekam netrukdė. Gal per futbolo čempionata ir kitaip buvo :-)

Šiaip pati šeimininkė labai maloni, draugiška ir atsipalaidavusi - vaikams nieko nedraudė, maniškis vis šezlongus lankstė, tai aš jį drausminau,o šeimininkė nekreipė dėmesio lotuliukas.gif Kieme faina, kad vaikams smėlio dėžė yra, didelė pavėsinė su patogiomis kėdėmis ir keli šezlongai. Dabar jau ir bevielis internetas yra.

Beje, prieš tai porą kartų esam atostogavę pas tokią ponią Ainą - ten kiti privalumai ir trūkumai. Kambariai senam kuršiškam name, jaukiai kaimiškai įrengti, medinės lovos, šeimininkė visada ir gėlyčių pamerkia, žvakučių padeda. Kiemas didžiulis, žalias, vaikams niekas nedraudžiama, gali lakstyt kiek nori. Sodyba ant marių kranto, gali pietauti ir žiopsoti į marias. Kambarių nedaug - gal 5 ar 6. Vienas keturvietis išvis nemažas, kiti mažesni. Viskas gražiai skamba, a ne? Tačiau yra ir trūkumų - mažutė kaip kišenė bendra virtuvė ir dušas su tualetu, tai tenka labai taikytis, kai daugiau poilsiautojų. Tiesa, virtuvėj labai daug indų ir visų virtuvės rykų, tikrai nieko netrūksta. Šeimininkė irgi labai maloni. Tai jei kam tinka tokios sąlygos, galiu pasidalinti kontaktais ax.gif
Atsakyti
Na va, galiu rekomenduoti dar vieną poilsinę (kažkodėl užsakydama galvojau, kad Preiloje, maišosi man tiedu miestukai blush2.gif , pasirodo, Pervalkoj), Vėjopūtis, jų puslapis čia:

http://www.pervalka.lt/

Dviems žmonėms kambariukas su patogumais kainavo 110 lt, tvarkinga, švaru, neįkyri šeimininkė, rami kaimynystė, yra kur laikyti dviračius smile.gif Jie nuomoja ir erdvesnius variantus, yra apartamentų su terasomis pirmame aukšte, kaina jų irgi atatinkamai didesnė. Galvoju, visai smagu būtų kada su vaikais ten nulėkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 01 rugpjūčio 2010 - 18:39

natam
o gal galetumete placiau papasakoti apie gyvenimo salygas, kie kainuoja m planoujame vaziuoti su mazais vaikais ar ji priima seimas su vaikais. gal kokia nuotraukle turite.

siaip tai radau poilsio namuose kur rekomendavo viena forumo mamyte tik ne banga o baltija vadinasi ir seimyninis numeris ten 130lt, gal brangoka, yra atskiras trivietis kamb. 75lt bet patogumai bendri, o su mazu vaiku noretusi kad butu atskirai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausram1: 03 rugpjūčio 2010 - 11:22
QUOTE(natam @ 2010 07 19, 14:56)

As nuomoju kambari Pervalkoj pas nuostabia mocute Veronika. tel. 865812590.

Labai dristu suabejoti del sios mociutes,nes net telefonu kalbant jaucias viskuo nepatenkinto zmogaus tonas doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas buvote apsistoję viloje Naglis?
http://www.priejuros...e-pervalkos29c/
Domina mus 1 arba 3 kambariai.
Būtų labai smagu išgirsti atsiliepimus.
Atsakyti
Sveiki,

Man irgi labai rupetu ispudziai ir atsiliepimai, poilsiavusiu Naglio Viloje Pervalkoje.
Atsiliepkite prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 03 14, 13:32)
gal kas rekomenduotu Pervalkoje butuka/kambarius su patogumais 4 asmenu seimai su suniuku? Pigiausiu nereikia smile.gif

Vila Mare, pasiziurekit nete, labai faina, su mini virtuve, tylu, ramu ir del sunu problemu nebudavo.
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 03 14, 13:32)
gal kas rekomenduotu Pervalkoje butuka/kambarius su patogumais 4 asmenu seimai su suniuku? Pigiausiu nereikia smile.gif

Sveika, galiu parekomenduoti už Pervalkos, Rage esantį atskirą nam:mirksiukas: Yra 3 miegamieji, svetainė, virtuvė su pina įranga. Namas su visias patogumais ir labai jaukus. Aplink nėra kaimynų, visiška ramybė. Žinau, kad pernai nuomavo, gal nuomoja ir šiemet. kaina pernai buvo 200 Lt. Šeimininkas thumbup.gif, jo kontaktai 8 698 40126 Saulius arba el. paštas sauliusparama@gmail.com
Atsakyti
Sveikos,gal kas buvot"Naglis"?
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2011 05 13, 12:55)
Sveikos,gal kas buvot"Naglis"?

Mane irgi domintu, esam atostogave BALDININKE (salia NAGLIO), bet kai siemet jie uz 4vieti kambari uzgiedojo 270 Lt/para doh.gif Identiska kambari Naglyje susitariau uz 150. Is nuotrauku atrodo panasiai.
Gal kas jau ten atostogavot? Noretusi atsiliepimu smile.gif
Atsakyti