QUOTE(natam @ 2010 07 19, 14:56)
Sveiki,
as esu "isimylejusi" Pervalka - atostogauju ten daug metu ir su vaikais niekur atostogauti nera geriau!
Pas Jule su Kazimieru man labai nepatiko - jiems svarbiausia sugrusti kuo daugiau pas save zmoniu. Daznai tenka stebeti, (jau dabar is sono) kaip kas nors kudiki ten supa, o salia truksmas- pvz rungtynes ant viso garso stebimos issinesus TV! Koks ten poilsis? Arba blogiausia, kaip pas juos atvazuoja autobusas (koks klubas, choras, klase, grupe ar pan) ir geria visa savaitgali nuo ryto iki vakaro, o salia ir kiti niekuo det zmones sedi, klauso girtuokliu, nes nera kur detis...
As nuomoju kambari Pervalkoj pas nuostabia mocute Veronika. tel. 865812590.
Na, pabuvojom mes pas Julę. Natam iš dalies teisi - ten gana nedidelėj teritorijoj turi sutilpti nemažai žmonių, aš kiemo tai tikrai didesnio tikėjausi, o dabar, kai buvo geri orai ir visi kambariai užimti, tai didžioji kiemo dalis mašinomis buvo užstatyta. Su kambariu mums irgi nelabai pasisekė - kai skambinau užsakyti, kalbėjom apie nemažą trivietį (kur planavom pastatyti papildomą lovelę keturmečiam berniukui, nes realiai važiavom keturiese), kai atvykom, kažkodėl buvo belikęs tik mažas trivietis (šeimininkė aiškino, kad kita tą pačią dieną atvykusi šeima dar didesnė ir niekaip nebūtų tilpusi į tą mažąjį kambarį
). Tame kambaryje, anot šeimininkės, irgi buvo galima pastatyti tą lovelę, bet tada visas kambarėlis būtų buvęs tik lovomis ir užstatytas
. Tai MB miegojo su vaikais toj didesnėj lovoj, o aš atskirai
- mažesnėj. Tik tiek, kad tas kambarys pigesnis, bet šįkart norėjom daugiau komforto, bet gavosi, kaip gavosi. A, tiesa, dar tualeto nebuvo tam kambary, tik dušas ir kriauklė, į tualetą reikėjo eit į apačią. Kiek suprantu, normalūs kambariai yra su tualetais. Tai va, užsakinėjant reikėtų prašyti didesnio kambario, nes tas mažas tai ir apšiuręs gerokai, ir šiaip kišenė
Dėl trukdymo iš kaimynų pusės tai nei vieno blogo žodžio pasakyt negaliu - gal tokie žmonės buvo susirinkę, nežinau, visi malonūs, dauguma su vaikais, niekas niekam netrukdė. Gal per futbolo čempionata ir kitaip buvo :-)
Šiaip pati šeimininkė labai maloni, draugiška ir atsipalaidavusi - vaikams nieko nedraudė, maniškis vis šezlongus lankstė, tai aš jį drausminau,o šeimininkė nekreipė dėmesio
Kieme faina, kad vaikams smėlio dėžė yra, didelė pavėsinė su patogiomis kėdėmis ir keli šezlongai. Dabar jau ir bevielis internetas yra.
Beje, prieš tai porą kartų esam atostogavę pas tokią ponią Ainą - ten kiti privalumai ir trūkumai. Kambariai senam kuršiškam name, jaukiai kaimiškai įrengti, medinės lovos, šeimininkė visada ir gėlyčių pamerkia, žvakučių padeda. Kiemas didžiulis, žalias, vaikams niekas nedraudžiama, gali lakstyt kiek nori. Sodyba ant marių kranto, gali pietauti ir žiopsoti į marias. Kambarių nedaug - gal 5 ar 6. Vienas keturvietis išvis nemažas, kiti mažesni. Viskas gražiai skamba, a ne? Tačiau yra ir trūkumų - mažutė kaip kišenė bendra virtuvė ir dušas su tualetu, tai tenka labai taikytis, kai daugiau poilsiautojų. Tiesa, virtuvėj labai daug indų ir visų virtuvės rykų, tikrai nieko netrūksta. Šeimininkė irgi labai maloni. Tai jei kam tinka tokios sąlygos, galiu pasidalinti kontaktais