Įkraunama...
Įkraunama...

Pervalka

QUOTE(Poema @ 2010 07 18, 12:21)
VIVULIA ar si poilsiaviete yra salia dviraciu tako i Nida? 4u.gif

taip, visai netoli jo. grynai prie pat tako yra sodyba kur zuvi pardavineja, beje labai skania, o nuo ju i mariu puse dar takeliu reik pavaziuot/paeit.
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 07 17, 17:25)
oi mamytes mes irgi is Pervalkos  thumbup.gif  tiesa gyvenom ne paciame miestelyje o mazdaug 1km i Nidos puse nuo jos. busvusiame Pamario poilsio namuose, db  Grybas vadinasi  biggrin.gif  taip gaila isvaziuot buvo  huh.gif ten salia sodyboje labai skania zuvim p.s. vaikams baisiausiai patiko sernas  bigsmile.gif pamatem prie Karvaiciu kopos. gaila foto nespejom net ijunkt  doh.gif

Gal kokia nuoroda yra internete kur nors? Kaip jus radot? Labai butu idomu foto pamatyti...
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2010 07 18, 14:49)
taip, visai netoli jo. grynai prie pat tako yra sodyba kur zuvi pardavineja, beje labai skania, o nuo ju i mariu puse dar takeliu reik pavaziuot/paeit.

Sodyba,kurioje zuvi pardavineja zinau,tik nelabai isivaizduoju kur ta poilsiaviete galetu but doh.gif

o masina dviraciu taku reikia vaziuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 07 18, 13:58)
Sodyba,kurioje zuvi pardavineja zinau,tik nelabai isivaizduoju kur ta poilsiaviete galetu but doh.gif

o masina dviraciu taku reikia vaziuoti? 4u.gif

reikia. bet galima ir plentu. uz pervalkos pirmas zvirkelis i kaire.
vaziuojant dviracio taku nuo Pervalkos uz tos sodybos yra kaip ir kryzkele - reikia sukti i kaire.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 18 liepos 2010 - 15:04
QUOTE(svieske @ 2010 07 18, 12:54)
Gal kokia nuoroda yra internete kur nors? Kaip jus radot? Labai butu idomu foto pamatyti...

sori tik db uzmaciau blush2.gif
mes par pazystamus suzinojom.
kai cia nuotraukas imest reikia? nesinaudojau seniai ta funkcija blush2.gif , bet i el pasta ar AZ atsiusciau kelias kad daug maza aiskiau butu. ir telefona. jei pabrangos ieskot- tai ne tas variantas. cia labiau pas mociute kaima primena. WC irengti lauke (rakinami ir tvarkingi) dusas/virtuve/valgomasis bendri. nzn ar pamenat kaip sovietmeciu poilsines mazas statydavo? ten bene 9 kambariai (bent jau mes 9 gyvenome). mes asmeniskai ramybes norejom ir kad vaikai saugiai lakstytu ir kad suni veztis butu galima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 18 liepos 2010 - 15:41
Norejau paklausti ar su sunimis galima,pasirodo taip biggrin.gif Sudomino mane si vieta telefona gal i az brukstelkit 4u.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 07 18, 16:56)
Norejau paklausti ar su sunimis galima,pasirodo taip biggrin.gif Sudomino mane si vieta telefona gal i az brukstelkit 4u.gif Aciu mirksiukas.gif

parasiau
p.s. as kaip tikra miestiete uodu nemacius ir pamirsusi kad as jiems labai skani (kaip nekeista maziausiajai ne vienas neikando unsure.gif ) - tai nieko pries juos neisidejau. o reikejo biggrin.gif manyciau geriausiai elektrini ultragarsini nusipirkti, kad neskristu, nes miske nekando doh.gif . kazkokie idomus siuolaikinia uodai - tikrai ne tokie kaip vaikystej buvo blink.gif erkiu sake kad nera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 18 liepos 2010 - 19:58
Na, mes šiandien išvažiuojam pas Julę su Kazimieru - grįžę papasakosim, ar patiko :-)
Atsakyti
QUOTE(Vivica @ 2010 07 19, 09:00)
Na, mes šiandien išvažiuojam pas Julę su Kazimieru - grįžę papasakosim, ar patiko :-)

Sveiki,
as esu "isimylejusi" Pervalka - atostogauju ten daug metu ir su vaikais niekur atostogauti nera geriau!

Pas Jule su Kazimieru man labai nepatiko - jiems svarbiausia sugrusti kuo daugiau pas save zmoniu. Daznai tenka stebeti, (jau dabar is sono) kaip kas nors kudiki ten supa, o salia truksmas- pvz rungtynes ant viso garso stebimos issinesus TV! Koks ten poilsis? Arba blogiausia, kaip pas juos atvazuoja autobusas (koks klubas, choras, klase, grupe ar pan) ir geria visa savaitgali nuo ryto iki vakaro, o salia ir kiti niekuo det zmones sedi, klauso girtuokliu, nes nera kur detis...

As nuomoju kambari Pervalkoj pas nuostabia mocute Veronika. tel. 865812590.
Atsakyti
Pervalkoj man labai fainas variantas - seimyninis numeris poilsio namuose 'Banga' - du atskiri kambariukai, saldytuvas, atskiras sanmazgas, ir tik uz 80 lt thumbup.gif , aisku, viskas sena (baldai, santechnika), bet siaip - super. Atsivezus savo el.virduli ir el.plytele, isvis nereikia net bendros virtuves. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natam @ 2010 07 19, 14:56)
Sveiki,
as esu "isimylejusi" Pervalka - atostogauju ten daug metu ir su vaikais niekur atostogauti nera geriau!

Pas Jule su Kazimieru man labai nepatiko - jiems svarbiausia sugrusti kuo daugiau pas save zmoniu. Daznai tenka stebeti, (jau dabar is sono)  kaip kas nors kudiki ten supa, o salia truksmas- pvz rungtynes ant viso garso stebimos issinesus TV! Koks ten poilsis? Arba blogiausia, kaip pas juos atvazuoja autobusas (koks klubas, choras, klase, grupe ar pan) ir geria visa savaitgali nuo ryto iki vakaro, o salia ir kiti niekuo det zmones sedi, klauso girtuokliu, nes nera kur detis...

As nuomoju kambari Pervalkoj pas nuostabia mocute Veronika. tel. 865812590.

O kokios salygos pas ta mociute?Kokie kambariai,WC,dušas,virtuvėlė?Ar daug žmonių aplinkui?Norisi ramybės,nes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 07 18, 13:21)
Ilsejomes Kelininke,nepatiko schmoll.gif

Kas nepatiko Kelininke? Rezervavomes ten buta g.gif
Atsakyti