Noreciau pasidalinti ir su kitais savo karcia patirtimi. Pervalka mano labai pamegta vietele. Gal todel, kad ten vaziuoju nuo vaikystes, tokiam poilsiui dazniausiai ir teikiu pirmenybe negaliu atsispirti ten tvyranciai ramybei, gamtos groziui. Rekomendavau Pervalka ir savo vyro giminaiciams is Vokietijos kurie taip pat labai norejo pabegti nuo minios ir rasti gamtos prieglobsti bei ramybe. Rezervavau vietas is anksto (pirma karta pas siuos seimininkus), ispildziau ju salygas pervesti avansa ir buvau rami, kad viskas sutarta. Tik atsitiktinumo deka (paskambinus isvakarese pasitikslinti del smulkmenu, kad nebutu problematiska susikalbeti su uzsienieciais) suzinojau is ponios Reginos, kad VIETOS UZIMTOS KITU ZMONIU, kurie neva avansa anksciau uz mus sumokeje. Na, situacija tokia zmones specialiai poilsiui Pervalkoje atskrido is Vokietijos, autobusu bilietai rezervuoti, sekancios dienos ryta turetu isvykti, bet
nera kur apsigyventi. Ponia Regina pasiule labai gera sios problemos sprendima ji grazins man daugiau nei pries menesi sumoketa avansa. Buvau apstulbus
Poniai Reginai buvau bankas, kuris dave daugiau nei menesiui beprocentine paskola (ir dar, kad ja atgauti, turejau vos ne visa savaite skambineti ir reikalauti). Taigi
Sveciai nesuprato, kodel as skambinejau visais imanomais numeriais, sakiau mazdaug vienoda teksta ir nusivylusi vel bandziau is naujo. Nenorejau ju informuoti, kas nutiko (nes tai tiesiog NESUVOKIAMA), vis tikejausi rasti iseiti. Ir man pavyko! Laimei, ne visi Pervalkoje yra verslininkai, begiojantys paskui litus. Zinoma, isvakarese rasti vietu buvo beveik be sansu, bet pavyko poilsio savaite isskaidyti per kelias poilsio vietas. Sveciams nepatogumu del to buvo, nes ir kaina buvo kita, nei rezervuota is anksto, bet LAIMEI atostogos nebuvo ATSAUKTOS! Aciu visiems padejusiems! O su ponia Regina (tel. +37065790002) Pervalkos g. 42, Pervalka -nerekomenduoju niekam tureti reikalu, nes supratau, kad siam zmogui svarbu - tik pinigai (tikriausiai kiti pasiule daugiau), o apie zmoniskuma ir atsakomybe net nenutuokia. Beja, pinigus i saskaita prieme Sigitas Gakas, tai kaip supratau jie abu kartu daro versla.
Tokiems zmonems tiesiog linkiu, kad viskas bumerangu sugriztu. Nors ka cia linkesi..gyvenimas pats taip sutvarko