As ka tik is atostogu Pervalkoje. Nerealiai patiko!!! Pries du metus atostogavau poilsio namuose Kelininkas (ar kazkaip panasiai vadinasi), nutareme ir siais metais isbandyti, bet buvau maloniai nustebinta - namai restauruoti, baldai nauji, is kambariu padaryti kotedzai su atskiromis terasomis, net savotiski kiemai! Zodziu, viskas puiku, gal tik tiek, kad norintiems pataupyti ne pati geriausia vieta. Bet kai paskaiciavom, kad dvi poros turi atskrirus miegamuosius, svetaineje islankstoma dvigule sofa vaikams ar treciai porai, tai gaunasi visai padori suma
Ne savaitgali galima gauti uz 300 lt/parai. dar girdejau kalbant, kad viso namo kaina ne savaitgali 400 Lt.
dar kas labai svarbu, kaimyniniu sodybu beveik nera, is dvieju sonu miskas, is kitos marios, kaip sake vietiniai gyventojai, pati geriausia vieta viosoje Pervalkoje ir gerokai mazesnes kainos nei Nidoje iki kurios cia eina autobusai.
tai tiek
Jei kas susigundytu, parasau ir numeriuka, gaila, kad nera svetaines kur butu nuotraukos
tel nr. 8682 52584
Papildyta:
Dar nuomuotojas minejo, kad turi kambarius Gintaro poilsio namuose Juodkranteje, manau, kad tas pats numeris butu
Zinau tik tiek, kad vaikams yra antrasole ir mazyte virtuve, taciau matyti neteko..
Papildyta:
QUOTE(simbail @ 2012 06 04, 12:14)
O aš Pervalkoje niekaip nerandu išsinuomoti butuko
Ten toks mažas pasirinkimas, vos keli pasiūlymai. Aš ieškau internetu, nes šeip nieko nepažįstu. Tikiuosi ten rasti laisvesnį pajūrį, laukinę gamtą...
As jau rasiau, bet pasikartosiu, jog buvome viena karta pries du metus ir siais metais ieskojome ten pat, tad radome nesunkiai
Kiek teko kalbeti su vietiniais, tai musu issinuomoti poilsio namai, dabar kotedzai geriausi Pervalkoje ir del vietos ir del renovacijos, ale dar nenutrinti turistu