Įkraunama...
Įkraunama...

Pervalka

QUOTE(jurate4 @ 2012 06 13, 18:24)
o sakykit kokios kainos yra kuršių nerijoje? na daugmaz nuo kiek?  domina Juodkrantė, preila.  ateinančiam pirmadieniui antradieniui.  su virtuve

Mes radom Pervalkoj 1 kamb butą už 100 lt 4 žmonėm. Čia bus liepą darbo dienom, ne savaitgalis. Savaitgalį gal būtų brangiau kažkiek.
Atsakyti
O kaip su mokesciais Pervalkoje? Pvz. ta vienkartini mokesti kuri tu sumoki galioja visa laika ir gali vazineti po Kursiu Nerija, ar vaziuojant is Pervalkos i Juru muzieju ir atgal vel reikes moketi ivaziavimo mokesti?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 07 13, 18:38)
O kaip su mokesciais Pervalkoje? Pvz. ta vienkartini mokesti kuri tu sumoki  galioja visa laika ir gali vazineti po Kursiu Nerija, ar vaziuojant is Pervalkos i Juru muzieju ir atgal vel reikes moketi ivaziavimo mokesti?

per zinias padare, kad nebereikia moketi antra karta, jei isvaziuoji i juru muzieju smile.gif tik dar prie ekologinio budeles gal reiktu atsiklausti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(milagra797 @ 2012 07 13, 19:41)
per zinias padare, kad nebereikia moketi antra karta, jei isvaziuoji i juru muzieju smile.gif tik dar prie ekologinio budeles gal reiktu atsiklausti wink.gif

Aciu uz greita atsakyma. Busime pirma karta ten, tai nieko nezinau.
Atsakyti
As ka tik is atostogu Pervalkoje. Nerealiai patiko!!! Pries du metus atostogavau poilsio namuose Kelininkas (ar kazkaip panasiai vadinasi), nutareme ir siais metais isbandyti, bet buvau maloniai nustebinta - namai restauruoti, baldai nauji, is kambariu padaryti kotedzai su atskiromis terasomis, net savotiski kiemai! Zodziu, viskas puiku, gal tik tiek, kad norintiems pataupyti ne pati geriausia vieta. Bet kai paskaiciavom, kad dvi poros turi atskrirus miegamuosius, svetaineje islankstoma dvigule sofa vaikams ar treciai porai, tai gaunasi visai padori suma smile.gif Ne savaitgali galima gauti uz 300 lt/parai. dar girdejau kalbant, kad viso namo kaina ne savaitgali 400 Lt.
dar kas labai svarbu, kaimyniniu sodybu beveik nera, is dvieju sonu miskas, is kitos marios, kaip sake vietiniai gyventojai, pati geriausia vieta viosoje Pervalkoje ir gerokai mazesnes kainos nei Nidoje iki kurios cia eina autobusai.
tai tiek smile.gif Jei kas susigundytu, parasau ir numeriuka, gaila, kad nera svetaines kur butu nuotraukos smile.gif tel nr. 8682 52584
Papildyta:
Dar nuomuotojas minejo, kad turi kambarius Gintaro poilsio namuose Juodkranteje, manau, kad tas pats numeris butu smile.gif Zinau tik tiek, kad vaikams yra antrasole ir mazyte virtuve, taciau matyti neteko..
Papildyta:
QUOTE(simbail @ 2012 06 04, 12:14)
O aš Pervalkoje niekaip nerandu išsinuomoti butuko  doh.gif  Ten toks mažas pasirinkimas, vos keli pasiūlymai. Aš ieškau internetu, nes šeip nieko nepažįstu. Tikiuosi ten rasti laisvesnį pajūrį, laukinę gamtą...  wub.gif

As jau rasiau, bet pasikartosiu, jog buvome viena karta pries du metus ir siais metais ieskojome ten pat, tad radome nesunkiai mirksiukas.gif

Kiek teko kalbeti su vietiniais, tai musu issinuomoti poilsio namai, dabar kotedzai geriausi Pervalkoje ir del vietos ir del renovacijos, ale dar nenutrinti turistu biggrin.gif
Atsakyti
as galiu pasakyti kad mes atostogavome uz 35 lt zmogui. Uz patalyne atskirai moketi jeigu neturite savo. Uzsakinejome is anksto. Poilsiavete Pamarys. Atokiau nuo vadinamo centro, vaziuojant dviracio taku i gala. Salygos nera tobulos, bet jeigu pasiseks su orais, tai visai nesvarbu.
Atsakyti
O ar yra Pervalkoje kokia kavinukė kur būtų galima kokybiškai pavalgyti? Jei yra tai gal žinote ir kaip ten kainos, maisto kokybė?
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2012 07 19, 19:26)
as galiu pasakyti kad mes atostogavome uz 35 lt zmogui. Uz patalyne atskirai moketi jeigu neturite savo. Uzsakinejome is anksto. Poilsiavete Pamarys. Atokiau nuo vadinamo centro, vaziuojant dviracio taku i gala. Salygos nera tobulos, bet jeigu pasiseks su orais, tai visai nesvarbu.

Gal galite kontaktus parašyti? 4u.gif
Atsakyti
O man idomu, ar prie ivaziavimu i miestelius stovi issirikiavusiu bobuciu su pasiulymais apsigyventi, pvz.kaip palangoje ar sventojoje?? mes galvojame vaziuoti ekspromtu ir bandyti ieskoti kur apsistote ten vietoje, tad ar yra tikimybe kad rasime?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2012 07 29, 21:26)
O man idomu, ar prie ivaziavimu i miestelius  stovi issirikiavusiu bobuciu su pasiulymais apsigyventi, pvz.kaip palangoje ar sventojoje?? mes galvojame vaziuoti ekspromtu ir bandyti ieskoti kur apsistote ten vietoje, tad ar yra tikimybe kad rasime?

Bobuciu tikrai nebuna lotuliukas.gif Bet man teko bendrauti su dviraciu nuoma uzsiimancia moteriske, tai ji daug ka zino ir galima klausti ax.gif
Radau svetaine bigsmile.gif
http://kelininkas.lt/

Papildyta:
QUOTE(Gustyte @ 2012 07 27, 10:12)
Gal galite kontaktus parašyti?  4u.gif

ir as noreciau, jei galima, man ten labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustyte @ 2012 07 27, 09:12)
Gal galite kontaktus parašyti?  4u.gif

http://poilsiavietes...uoma_pervalkoje
Atsakyti
Laba diena.

Pervalka tikrai puikus miestelis poilsiui, tik su vietom sunkoka g.gif
Gal kas galit rekomenduot rugsejo pirmai savaitei su visais patogumais, virtuve ir kiemeliu saslykams pasikepti bei vaikui palakstyti. 2 suauge ir 1 m. vaikas uz protinga kaina blush2.gif
Atsakyti