Įkraunama...
Įkraunama...

Pervalka

Mes esame buvę čia, patiko :

http://www.pervalka.lt/
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 15, 16:06)
Okey, prisiskaiciau kruvas postu, issirinkau Pervalka arba Preila, nes ieskau ramaus poilsio, elementariai gryno jurinio oro, noriu atsivezti gera knyga, uzsimti joga papludimyje ir pn. Bet sakykite, ar realu be automobilio? Ar is Vilniaus nusigauciau autobusu ir parsigauciau atgal? Ar yra vietoje kur nusipirkti kazka valgomo be kavines?  g.gif

iš vilniaus važiuoja autobusas į Nidą, tik nežinau ar jis užsuka į Pervalką ir Preilą, bet čia maža problema, galite išlipti Juodkrantėj ir persėsti į mikriuką.
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 15, 15:06)
Okey, prisiskaiciau kruvas postu, issirinkau Pervalka arba Preila, nes ieskau ramaus poilsio, elementariai gryno jurinio oro, noriu atsivezti gera knyga, uzsimti joga papludimyje ir pn. Bet sakykite, ar realu be automobilio? Ar is Vilniaus nusigauciau autobusu ir parsigauciau atgal? Ar yra vietoje kur nusipirkti kazka valgomo be kavines?  g.gif

Pervalka tikrai puiki vieta poilsiui. O puikiausia transporto priemone - dviratis. Mes su automobiliu tik i vieta atvaziuojam ir pastatom ji 10 dienu. Tada visur dviraciais, ir i Nida apsipirkti ir pramogauti thumbup.gif manau, tikrai rasite issinuomoti dvirati.
Autobusas vaziuoja is Vilniaus ir, man rodos, uzsuka i i Pervalka.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 05 16, 09:13)
Pervalka tikrai puiki vieta poilsiui. O puikiausia transporto priemone - dviratis. Mes su automobiliu tik i vieta atvaziuojam ir pastatom ji 10 dienu. Tada visur dviraciais, ir i Nida apsipirkti ir pramogauti  thumbup.gif manau, tikrai rasite issinuomoti dvirati.
Autobusas vaziuoja is Vilniaus ir, man rodos, uzsuka i i Pervalka.

Oi, aciuka uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2012 05 15, 23:43)
iš vilniaus važiuoja autobusas į Nidą, tik nežinau ar jis užsuka į Pervalką ir Preilą, bet čia maža problema, galite išlipti Juodkrantėj ir persėsti į mikriuką.

Sveikos,
autobusai uzsuka, mes ten ilsimes, tai kartais autobusu vaziuojam i Palanga:)
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 15, 17:06)

Laba, mes viena vasara atostogavome Preiloje, kita Pervalkoje-gyvenome pas labai faina seimininke, dvieju kambariu bute, poilsio namelyje,duodavo dviracius, be jokios nuomos, marios uz 15 m, balkonas i marias,tai vakare, ar ryte, fantastika..Man labiau patiko Pervalka,mazesne, ramesne, man graziau,Preila jau toks miestelis ale..
Be automobilio aisku galima,visur vaziuoja autobusai, mikriukai..Yra parduotuveles, o be to, galima i Nida su autiku, ten motina maxima yra..
Siemet susiplanave i Disneilenda, tai prie juros nevaziuosim, bet jau kaip norisi vel i Pervalka grizti..tai ne tas zodis:)
Atsakyti
Nu jei vaziuoti su autiku atsotogauti tai imanoma-bet reiktu pasidometi ar veza autikai dviracius daba g.gif va Kaune ir miesto autikai tipo uz dyka prikabina dvirati.Tai tada be problemu-viskas ranka pasiekiama-juodkrante-nida-jura-mirusios kopos ir t.t.
Mes jau turim dviracius oi laukiu atostogu,tik siemet galvoju apie Nida,ten viena pazystama butuka nuomoja-mum su lelium patogiau butu g.gif nu bet vis svarstom
o siaip man visa kursiu nerija kaip pasaka wub.gif
Atsakyti
O aš Pervalkoje niekaip nerandu išsinuomoti butuko doh.gif Ten toks mažas pasirinkimas, vos keli pasiūlymai. Aš ieškau internetu, nes šeip nieko nepažįstu. Tikiuosi ten rasti laisvesnį pajūrį, laukinę gamtą... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 06 04, 10:14)
O aš Pervalkoje niekaip nerandu išsinuomoti butuko  doh.gif  Ten toks mažas pasirinkimas, vos keli pasiūlymai. Aš ieškau internetu, nes šeip nieko nepažįstu. Tikiuosi ten rasti laisvesnį pajūrį, laukinę gamtą...  wub.gif

Taip taip, ten labai mazai pasirinkimo, todel mes uzsirezervuojam megiama vieta kovo menesi
Atsakyti
Sveikos mamytes!O kur jus valgote?Kaip maitinates?Kokios Pervalkoje kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tulpe5 @ 2012 06 07, 13:27)
Sveikos mamytes!O kur jus valgote?Kaip maitinates?Kokios Pervalkoje kainos? ax.gif

As nepasitikiu viesuoju maitinimu, todel mes gaminame maista patys.
Zinoma, neisvengiaimai tenka koki karta kita ir kavinese pavalgyti.
Pervalkoj skanu Karalienej Luizej, Preiloj Lyra nebloga. Kainos ne ismazuju.
Atsakyti
o sakykit kokios kainos yra kuršių nerijoje? na daugmaz nuo kiek? domina Juodkrantė, preila. ateinančiam pirmadieniui antradieniui. su virtuve
Atsakyti