Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Merginos gal kartais kas turit šio paveikslo schemą ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2008 06 28, 14:08)

Šito ir aš norėčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linnaa @ 2008 06 28, 14:08)

Tokio neturiu, turiu toki, man jis - nuostabus, kada nors prieisiu tikrai prie jo

user posted image
Atsakyti
merginos, gal turit linksmų karvyčių schemučių? 4u.gif
Atsakyti
Karvyciu schemu yra irgi toj svetainej, kur pries tai nurodziau del avyciu smile.gif Paieskokit ten
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 28, 14:31)
Tokio neturiu, turiu toki, man jis - nuostabus, kada nors prieisiu tikrai prie jo

user posted image

Va prasome sio grozio schemute pasidalinti..... blush2.gif ... skystimelis@yahoo.com labai noreciau tokio ant savo sienos....
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2008 06 27, 19:18)
čia paukščiukas kažkada buvo įdėjusi nuoroda smile.gif
metrikai

http://photofile.ru/...udmila/2746918/

Ačiuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 28, 14:57)
Karvyciu schemu yra irgi toj svetainej, kur pries tai nurodziau del avyciu  smile.gif  Paieskokit ten

Irmushka20, ačiū, išgelbėjot mane biggrin.gif Dalyvauju RR, tai skubiai prireikė schemutės ax.gif
Atsakyti
sveikutes, grazus darbeliai visu, net pavydas suima, nes kol kas laiko labai sunkiai atrandu siuvinejimui schmoll.gif
bet siandien nuisuabiau GA lotuliukas.gif prisipirkau visko reikia, nereikia... nors taip kompensuoju nesiuvinejima lotuliukas.gif nusipirkau labai grazios rozines medziagytes su blizguciu, nes zadu krikstynom maiseliu tokius siuti ir ant ju issiuvineti uzrasus blush2.gif
pradejau knaisiotis po savo lobynus, o alfabetu su angeliukais jokiu neradau schmoll.gif gal kuri kartais turite? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 28 birželio 2008 - 16:08
QUOTE(pienas @ 2008 06 28, 15:49)
Va prasome sio grozio schemute pasidalinti.....  blush2.gif  ... skystimelis@yahoo.com labai noreciau tokio ant savo sienos....

Labai prašom gaudyti e-mailą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2008 06 28, 17:08)
sveikutes, grazus darbeliai visu, net pavydas suima, nes kol kas laiko labai sunkiai atrandu siuvinejimui  schmoll.gif
bet siandien nuisuabiau GA  lotuliukas.gif prisipirkau visko reikia, nereikia... nors taip kompensuoju nesiuvinejima  lotuliukas.gif  nusipirkau labai grazios rozines medziagytes su blizguciu, nes zadu krikstynom maiseliu tokius siuti ir ant ju issiuvineti uzrasus  blush2.gif
pradejau knaisiotis po savo lobynus, o alfabetu su angeliukais jokiu neradau  schmoll.gif gal kuri kartais turite?  g.gif

Čia labai gražios su angeliukais, tik vienspalvės

raudoni angeliukai

O čia su angeliukai (puslapio apačioje) tik ne tokios gražios, man atrodo.

ne tokie gražūs angeliukai
Atsakyti
Gal kas zinot ar klaipedoje yra kur nors metalizuotu siulu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 28, 19:11)
Labai prašom gaudyti e-mailą smile.gif
Papildyta:
Čia labai gražios su angeliukais, tik vienspalvės

raudoni angeliukai

O čia su angeliukai (puslapio apačioje) tik ne tokios gražios, man atrodo.

ne tokie gražūs angeliukai

dekui labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti