Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(juratere @ 2008 06 28, 10:04)
Kazkaip pripratau sedeti foteli. Fotelis didelis,patogus,nekliuna rankos. Nugara,aisku,kad nukencia po kurio laiko siuvinejant. Geriausia tokiu atveju-atsikelti ir eiti pavaikscioti. As kartais tais prasedziu 4-5 val.,-tada jau buna ne kas-skauda nugara,vargsta akys... verysad.gif

4-5 val. dar turbut nesu issedejusi, man ir po pusvalandzio gero norisi manksta padaryt. Matyt, nieko as cia neprigudrausiu, teks daryt pertraukas ir pasivaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 27, 22:26)
O kaip senai jau siuvineji? Kaip supratau -jau senokai  smile.gif

nelabai senai,gal pota metų,anksčiau laiko nebuvo ir schemų nelabai,o dabar internete visko yra pilna,toookius archyvus turiu,kad penkiems gyvenimams užtektų,kaupimo liga sergu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2008 06 28, 11:11)
nelabai senai,gal pota metų,anksčiau laiko nebuvo ir schemų nelabai,o dabar internete visko yra pilna,toookius archyvus turiu,kad penkiems gyvenimams užtektų,kaupimo liga sergu  lotuliukas.gif

Vat vat,-as kai pradejau siuvineti- visai vargas buvo schemu surasti. O kaupimo liga turbut daugelis is musu serga lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Brno @ 2008 06 28, 11:08)
4-5 val. dar turbut nesu issedejusi, man ir po pusvalandzio gero norisi manksta padaryt. Matyt, nieko as cia neprigudrausiu, teks daryt pertraukas ir pasivaikscioti.

Turbut esu labai istverminga... Buvo dienu,kai siuvinejau 8 val per diena. Tik jau paskui jausmas-lyg musmiriu apsiedus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 06 28, 11:07)
O man kaip tik atrodo-jog visas efektas juose g.gif . Beje-ju galima ir nesiuvineti.
Man ir sis labai patika-gal kada susigundysiu uzsisakyti ax.gif

Dėl skonio nesiginčijama mirksiukas.gif 4u.gif

Pagal aprašymą, tai nelabai išeina jų nesiuvinėti unsure.gif Juk kryžiukai turėtų būti nupaišyti unsure.gif Ir dar pašešėliuota po jais g.gif Todėl ir klausiu, ar kas nors gyvai matė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 06 28, 10:41)
bugyte, o tu gyvai tuos rinkinukus matei? blush2.gif

Ne-a, gyvai nemačiau, bet kitam forume viena siuvinėtoja įdėjo nuotraukytę. Galiu įmesti jos darbelio nuorodą, labai tikiuosi kad nesupyks 4u.gif
aguona
O čia iš arčiau: lapelis
Kaip jau sakiau, šie rinkinukai geriausi pradedančioms, nes išsiuvinėti reikia laaabai nedaug smile.gif tame ir yra 3D efektas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2008 06 28, 11:07)
O man kaip tik atrodo-jog visas efektas juose g.gif . Beje-ju galima ir nesiuvineti.

Tie hieroglifai jau bus išpaišyti ir jų siuvinėti nereiks. Šitam rinkinėlyje kaip suprantu siuvinėsis tik lelijos lapeliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 06 28, 11:40)

Tie hieroglifai jau bus išpaišyti ir jų siuvinėti nereiks. Šitam rinkinėlyje kaip suprantu siuvinėsis tik lelijos lapeliai  mirksiukas.gif

Aaaaaaaaa-mat kaip... Tada jau jo... g.gif
Atsakyti
Malmar, o ta moteris,kur man atsiuntei, kokiu ten siulu numeriukai?
Atsakyti
laba diena 4u.gif ,
gal galėtumėte man padėti?
noriu išsiuvinėti avytę blush2.gif bet nerandu schemos, gal kuri jau siuvinėjote ir man schemutę perleistumėte? tiktų visai paprasta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2008 06 27, 19:22)
Sveikos 4u.gif
Kur Kaune galima nusipirkti siuvinejimo kryziuku rinkiniu? blush2.gif Neisivaizduoju, kur ieskot blush2.gif

Esu maciusi praktiskai visose parduotuvese, kurios prekiauja siuvinejimo siulais: Gerose akyse ( Senamiestis), Casa lana (Savanoriu pr. ) Siuvimo reikmenys (Hiper maxsima, Savanoriu pr. ) ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Cia gali rasti keleta http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-0ua

As apie avytes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmushka20: 28 birželio 2008 - 12:12
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 28, 13:02)
Cia gali rasti keleta  http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-0ua

As apie avytes  biggrin.gif

ačiū, kokių fainų ten yra wub.gif
Atsakyti
Nera uz ka, svarbu,kad patiko ax.gif
Atsakyti