Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 27, 23:37)
Bet taigi kuo puikiausių ir labai daug rinkinių siuvinėjimui yra kasiulai.lt O kiek teko matyti pardėse tai man nelabai tokie, gana paprasti arba kičiniai.

man taip pat rinkinukai Lietuvoj nieko gero, bet Uk, ten tai super thumbup.gif , o seip kazkas klause is merginu rinkinuku Kaune.

O dabar merginos man nuorodu prisiunte dideliu paveikslu tai turbut darbo turesiu 10 metu i prieki biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,
Kazkaip atrodo, kad visai nesenai buvau cia, forume, o stai isijungus, radau naujai pradeta tema ir dar tokia gerokai i prieki pazengusia.

Marlam- tavo darbai nuostabus! thumbup.gif thumbup.gif Labai tvarkingai ireminti. Jie labai pagyvino sios temutes puslapelius. Grazu.

Del siuliuku tvarkymo. Man labai graziai atrodo, kai siuliukai pervynioti ant popieriuku. Pagaliukus pirma karta pamaciau. O pati, geda man cia taip atvirai prisipazinti blush2.gif , laikau siulus senoviskai, supintus i kasa. Kaip jau atiteko man jie is mamos, taip ir toliau visa laika nusipirkus siuliukus pindavau. Tiesa naujuju kasu galuose gumeles laiko ju numeriukus. Nepatogu taip. Todel manau kada nors, kai laiko kiek daugiau bus persivynioti viska. Visgi gal galetumet koki patarima is patirties, kaip yra patogiau??? g.gif

Papildyta:

Aciu, tau, pauksciuk, uz auksarankes adresiuka. smile.gif
Atsakyti
labas rytas,ačiū už pagyrimus Viktem 4u.gif
aš taip pat siūliukų laikyma ant popierinių laikikliukų,suvynioji,užrašai numeriuka,šonais pagal atspalvius į dėželę susiguldai...labai patogu smile.gif
pas Auksarankę irgi yra buvę net spec. tam tikslui dėžučių .Šioj parduotuvėlėj aš daug ka perku,nes labai patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Sitas skorpionas pilnai pabaigtas ir jau kaba pas mama virtuvej ant sienos.
Pavyko thumbup.gif , tai parodysiu visus,ka turiu padarius.

user posted image

Cia mano pirmas blynas kryzeliu,bet labai prasta medziaga.

user posted image

Cia ir ta pati medziaga,nes kitos dar neturejau.

user posted image

Cia jau geresnis variantas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmushka20: 28 birželio 2008 - 08:24
QUOTE(paukščiukas @ 2008 06 27, 23:17)
nepamenu, sakė, bet neužfiksavau blush2.gif

malram sveika prisijungusi 4u.gif  ir kitom merginom 4u.gif

plasmasiniai pagaliukai-laikikliai parduodami pakuotemis, ne vienetais, tikrai nera super brangus, bet kai reik didelio kiekio, tai isties kainuoja
Bet taigi kuo puikiausių ir labai daug rinkinių siuvinėjimui yra kasiulai.lt O kiek teko matyti pardėse tai man nelabai tokie, gana paprasti arba kičiniai.

kasiulai ne is pigiausiu rinkiniu kainu,bet nemazas pasirinkimas
nedideliu rinkinuku siuvinejimui buna didziuosiuose prekybos centruose,Gerose akyse taip pat maciau neblogu rinkinuku(viena nupirkau mamai pries pora sav. tai ir pradejo siuvinet)
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 06 27, 09:26)
o kuo čia taip gražiai baltai susitaškuoji? mastau.gif

su baltu kreidiniu pieštuku, skirtu siuvėjom pasižimėt medziagom, tik 3lt tekainuoja ax.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 06 27, 09:46)
Džeine, o ką ten taip gražiai jau susitaškavai? Ką jau siuvinėsi? Ir medžiagos spalva tokia graži, davai rodai greitai, kas turės būti.

čia juoda medžiaga, bet vakare fotkinta, ir lempos ir blico apšviesta gavos su atspalviu blush2.gif
o siuvinėjau nuogalius (antra karta), bet kaip lėtai ėjos darbas, nes nebėr idomumo siuvinėt ta pati doh.gif
bet vyro sesuo užsimanė gimtadieniui gaut tokia dovana, tai teko "aukotis" biggrin.gif
Atsakyti
As asmeniskai siulus laikau uzspaudziamuose maiseliuose, o ant maiselio virsaus priklijuoju koduka spalvos, viska susidedu i dezute ir po to jei reikia kokio tai tik rankom berbrauki virsu ir isitraukiu, ir seip patogu kai atskiri gijas tai dar keturios lieka tai paprasciausiai imeti i maiseli ar tarkim nedidelis galiukas blush2.gif ,be to mano maze laksto aplink, karta pasiciupo maisiu ir tiesiai i burnyte, doh.gif ir siulai sveiki ir sausi lotuliukas.gif
gal kam patiks ta ideja ax.gif
Atsakyti
Na pasirodysiu ir aš savo gėlytę seniai baigiau ,bet vis neprisiruošiau nuotraukas sukelti į kompą smile.gif

user posted image

Ir dar norėjau paprasyti gal kas galėtų į až parašyti kaip įdėti didesnę nuotrauką .Ačiū notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linnaa: 28 birželio 2008 - 09:24

drinks_cheers.gif aš irgi kaip tik norėjau sakyti, kad www.kasiulai.lt turi gražių rinkinukų thumbup.gif o pradedančioms tai siūlyčiau imti 3D - ten siuvinėjimo nedaug, o efektas wub.gif o be to ir rėmint jų nereikia, nes mežiaga jau užtraukta ant rėmo rolleyes.gif
Galiu mestelt nuorodėlę:
My Webpage
Papildyta:
Linnaa tavo gėlytė wub.gif darbelio nemažai įdėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 06 28, 10:28)
drinks_cheers.gif aš irgi kaip tik norėjau sakyti, kad www.kasiulai.lt turi gražių rinkinukų  thumbup.gif  o pradedančioms tai siūlyčiau imti 3D - ten siuvinėjimo nedaug, o efektas  wub.gif o be to ir rėmint jų nereikia, nes mežiaga jau užtraukta ant rėmo  rolleyes.gif

bugyte, o tu gyvai tuos rinkinukus matei? blush2.gif

Aš šituo vis gundausi, tik tie hieroglifai man labai nepatinka ax.gif

user posted image
Atsakyti
Po ilgu svarstymu ir daugybes patarimu apsisprendziau ir nusipirkau savo siuliukams DMC popieriukus uzvyniojimui bei dezute. Dabar tvarkingai viskas suvyniota ir sudeliota, o ir rasti taip paprasta ir greita thumbup.gif

Merginu norejau paklausti - kur ir kaip isitaisiusios siuvinejat? A prie stalo, ar fotely, ar ant lovos? Nes as jeigu ilgiau pasedziu, tai ima nugara ar spranda skaudeti, vis atrodo kad nepatogu. Jau visaip isbanziau, bet vis tiek viska paskausta ir tada einu prasyti MB masaziuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 06 28, 10:51)

Merginu norejau paklausti - kur ir kaip isitaisiusios siuvinejat? A prie stalo, ar fotely, ar ant lovos? Nes as jeigu ilgiau pasedziu, tai ima nugara ar spranda skaudeti, vis atrodo kad nepatogu. Jau visaip isbanziau, bet vis tiek viska paskausta ir tada einu prasyti MB masaziuko  ax.gif

Kazkaip pripratau sedeti foteli. Fotelis didelis,patogus,nekliuna rankos. Nugara,aisku,kad nukencia po kurio laiko siuvinejant. Geriausia tokiu atveju-atsikelti ir eiti pavaikscioti. As kartais tais prasedziu 4-5 val.,-tada jau buna ne kas-skauda nugara,vargsta akys... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Insomnia @ 2008 06 28, 10:41)

Aš šituo vis gundausi, tik tie hieroglifai man labai nepatinka ax.gif

O man kaip tik atrodo-jog visas efektas juose g.gif . Beje-ju galima ir nesiuvineti.
Man ir sis labai patika-gal kada susigundysiu uzsisakyti ax.gif
Atsakyti