Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(malram @ 2008 06 27, 18:06)
sveikos,ar priimsit ir mane į būrį?  4u.gif

4u.gif Grazus darbeliai malram! Zinoma malonu,kai pasipildo gretos dar viena siuvinetojele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 27, 20:19)
Man niekaip neiseina idet savo darbu nuotrauku, raso,kad neteisinga nuoroda ar kazka tokio  unsure.gif

aš tai per www.keep4u.ru keliu,man gerai taip,nežinau,kaip kitos smile.gif

ačiū už pagyras Juratere 4u.gif malonu drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai aciu, malram, uz schemutes. kai uzbaigsiu viena darbeli, turbut, imsiuosi sio smile.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmushka20: 27 birželio 2008 - 20:27
QUOTE(Viktoriukas @ 2008 06 27, 19:22)
Sveikos 4u.gif
Kur Kaune galima nusipirkti siuvinejimo kryziuku rinkiniu? blush2.gif Neisivaizduoju, kur ieskot blush2.gif

Jei teisingai suprantu ko tu ieškai ax.gif tai teko matyt Casa lanoj (savanoriuose prie hiperio), o ir pačioj maximoj kažkada mačiau....
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 06 27, 18:43)
Bet juk yra pavoju, kad siulai dažo ir gali susigadinti viskas g.gif

Jei geri siūliukai - niekada nenudažo mirksiukas.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 27, 18:57)
jei pigus siuliukai, tai be abejo nudazo, jei DMC arba Anchor, neteko susidurt su ta problema, ne kart nenudaze, o va kur pigus tai tik su saltu plaut, jokiu mirkymu, bet vistiek lyginant merliu nudazo(cia is savo patirties)

Aš dažniausiai siuvinėju vokiškais "Madeira". Jie šiek tiek pigesni nei DMC blush2.gif
Bet kokybė irgi labai gera thumbup.gif bent jau kol kas nusiskundimų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2008 06 27, 21:04)

ačiū už pagyras Juratere  4u.gif malonu drinks_cheers.gif

O kaip senai jau siuvineji? Kaip supratau -jau senokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 06 27, 21:24)
labai aciu, malram, uz schemutes. kai uzbaigsiu viena darbeli, turbut, imsiuosi sio  smile.gif
Papildyta:

Irmushka20, gal tu kai nukopijuoji savo paveiksliuko adresą, jis automatiškai prideda priekyje ir gale [IMG], o supermamoj kai nurodai, kad nori įdėti paveiksliuką, irgi automatiškai prideda šituos žodelius. Jeigu jie pas tave pasikartoja, tai ir neleidžia įdėti paveiksliuko. Man tai yra buvę, kol susigaudžiau. Žodžiu, žiūrėk, kad paveiksliuko adreso priekyje ir gale būtų po vieną kartą parašyta [IMG]
Tikiuosi, kad čia ta klaida.
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 06 27, 17:27)
Paukščiuk,  ir kiek toks vienas pagaliukas kainuoja?

nepamenu, sakė, bet neužfiksavau blush2.gif

malram sveika prisijungusi 4u.gif ir kitom merginom 4u.gif
Atsakyti
dekui uz nuorodas su dideliais paveikslais - jau kokie groziai thumbup.gif , net sunku isirinkti kuri siuvineti noreciau. g.gif

Seip esu pastebejusi jog DMC siulus galima skalbti net 90 temperatura, nes 100 procentiniai.

As Kaune esu uzmaciusi siuvinejimo kryzeliu rinkiniu senamiesty (berods pavadinimas "Geros akys") - pati esu is Raseiniu, cia nieko nei su ziburiu nerasi, doh.gif tai del savo hobio vaziuoju i Kauna as Saiulius.
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 06 27, 23:31)
dekui uz nuorodas su dideliais paveikslais - jau kokie groziai thumbup.gif , net sunku isirinkti kuri siuvineti noreciau.  g.gif

Seip esu pastebejusi jog DMC siulus galima skalbti net 90 temperatura, nes 100 procentiniai.

As Kaune esu uzmaciusi siuvinejimo kryzeliu rinkiniu senamiesty (berods pavadinimas "Geros akys") - pati esu is Raseiniu, cia nieko nei su ziburiu nerasi,  doh.gif tai del savo hobio vaziuoju i Kauna as Saiulius.

Bet taigi kuo puikiausių ir labai daug rinkinių siuvinėjimui yra kasiulai.lt O kiek teko matyti pardėse tai man nelabai tokie, gana paprasti arba kičiniai.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 27, 09:58)

Sapnu salis, aciu uz komplimentus mano katiniunui ...  ax.gif o tavo saulegrazu laukas NUOSTABUS!!!!  thumbup.gif  4u.gif man labai patinka tas paveikslas thumbup.gif

Aciu 4u.gif Daug kas jau turi toki paveiksla, bet man jis irgi labai grazus. Dziaugiuos, kad pabaigiau taip seniai pradeta smile.gif dabar prie nauju projektu galiu dirbti ax.gif
Atsakyti
Didelis aciu uz atsakymus 4u.gif Patiko labai siuvinejimas, nors is tikruju esu dar visai nauja, ir dabar baigineju savo pirma kaciuka blush2.gif Siaip tikiuosi su jumis draugauti 4u.gif
Atsakyti