Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 14, 20:26)

Sirdingai dekavoju wub.gif ir dar kiek kitu schemuciu, kuriu taip pat norejau thumbup.gif
Atsakyti
Rufi šioje nuorodoje yra mažiukų, vestuvine tema, gal patiks
http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-wLY
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 14, 18:26)
parasyk savo el.pasto adresa

gavau clap.gif yahoo.gif diiiidelis acius aciuks.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 14, 19:23)

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 14, 11:23)
O, kaip smagu girdet, kad nors kokioj šalį mažesnis pasirinkimas nei Lietuvoje. Man atrodė, kad net ir toj pačioj Lenkijoj didesnis rankdrarbių priemonių pasirinkimas, nei pas mus... Nors jau situacija keičiasi, keičiasi  thumbup.gif

Mano "kaime" yra viena vienintele parduotuve per visa sali, kurioje gali rasti visa DMC siulu palete bei bent jau butiniausiu siuvinejimo reikmenu. Kanvos metrais apskritai niekas nepardavineja, o jeigu nori lino ar pan., turi uzsakineti ir laukti apie 10 men. doh.gif Taip kad LT tikrai neblogas pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 07 14, 23:10)
Mano "kaime" yra viena vienintele parduotuve per visa sali, kurioje gali rasti visa DMC siulu palete bei bent jau butiniausiu siuvinejimo reikmenu. Kanvos metrais apskritai niekas nepardavineja, o jeigu nori lino ar pan., turi uzsakineti ir laukti apie 10 men.  doh.gif Taip kad LT tikrai neblogas pasirinkimas  thumbup.gif

Tada tai jau taip... g.gif
Atsakyti
Laba ryta mirksiukas.gif
Gal kas pirkote atvirutes is www.kasiulai.lt?
Koks ten popierius? Tiesiog spalvotas ar gal truputi pakietintas?
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 07 15, 07:29)
Laba ryta mirksiukas.gif

Aš kaip tik laukiu užsakymo ateinant, tada parašysiu.
Atsakyti
Na stai, ir as pabaigiau savo siuvini - dovana draugei (buvo sulankstytas, tai per sulenkimus siek tiek susiglamze) smile.gif

http://public.fotki....i/p7121764.html

Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 07 15, 07:29)
Laba ryta mirksiukas.gif

Pakietintas, labai liuks thumbup.gif Man labai patiko
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2008 07 14, 20:15)
gal kas nors turit sito schemute, pas mane laaabai prastos kokybes, nieko neiskaitau  doh.gif

user posted image

Jeigu reikia turiu ir didelio schemas.
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 07 14, 22:10)
Mano "kaime" yra viena vienintele parduotuve per visa sali, kurioje gali rasti visa DMC siulu palete bei bent jau butiniausiu siuvinejimo reikmenu. Kanvos metrais apskritai niekas nepardavineja, o jeigu nori lino ar pan., turi uzsakineti ir laukti apie 10 men.  doh.gif Taip kad LT tikrai neblogas pasirinkimas  thumbup.gif

O per sewandso.co.uk internetu nebandei pirkti? Ten jie visko turi ir nereikia laukti 10 mėnesių. Labai greit viską atsiunčia. rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip gaminti atvirutes jau susiradau blush2.gif bet kazkodel labai neramu del galutinio rezultato blush2.gif
Zurnaluose jos graziai atrodo, o realybej?
Suprantu, kad sis darbas reikalauja kruopstumo, bet visgi?
Esu pasimetusi, nes labai graziu vestuviniu kvietimu galima po 5lt nusipirkti, net nesitikejau, kad tokiu graziu yra doh.gif
Bet ranku darbas visada spinduliuoja siluma ir nera iprasta, nei stampuote g.gif
Patarkit, imtis tokio darbo ar visgi ne?
O gal cia labai vaikiskai gausis?
Atsakyti
Kai baigsis šita tema, nauja tema yra čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 15 liepos 2008 - 09:47