Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(Adera777 @ 2008 07 13, 10:52)
Winia, gal gali pasidalinti paslaptimi kur pirkai tuos uzspaudziamus maiselius, nes as puse Vilniaus parduotuviu isieskojau, vienur sako seniai nebera, kitur - net nesupranta apie kalbu ir pan.  doh.gif Jau net vyras pradejo juoktis, kad man uzejo maiseliu manija  blush2.gif

Radau!! lotuliukas.gif
Kanceliarinėse sakė, kad labai retai tokių dalykų turi, bet nukreipė reikiama linkme:)

Ar žinai tą vietą, kur keturi komunarai stovėjo? Kitoj pusėj gatvės yra reformatų bažnyčia, o šalia toks namas, tai va ant to namo šono parašyta "pakavimo medžiagos, blankai". tai va, eini ten į kiemą, leidiesi į rūsį ir randi visokiausių dydžių tų maišelių, aš jau užsipirkau hihihi.gif
Atsakyti
pasikeiciau nica panos, buvau www.menoazuolai.lt o dabar AGORIA, wink.gif cia seip info kad susigaudytumem blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGORIA: 14 liepos 2008 - 13:25
Rugseje , kazkurioj ankstesnej temoj maciau, kad tu moteri - angela siuvinejai wub.gif gal galeciau gaut jos schema? blush2.gif buciau iki gyvenimo galo dekinga bigsmile.gif

dar norejau paklaust, gal kas turit schemu su kalijom? ax.gif
Atsakyti
kaip susinervinau, juk prisisiunciau toookiu graziu paveiksleliu, o nepasiziurejau, kad ju schemos tikras s... user posted image
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 07 14, 14:18)
Radau!!  lotuliukas.gif
Kanceliarinėse sakė, kad labai retai tokių dalykų turi, bet nukreipė reikiama linkme:)

Ačiū tau, Winia, aš taip pat jau užsipirkau. Internete susiradau, kad Skroblų g-je 31, prekiauja užspaudžiamais maišeliais. Nors ten didmena, bet aš buvau susiskambinusi, tai pardavė clap.gif
Atsakyti
Sveikos,
man toks klausimas iškilo - Anchor Nordin flower thread (Anchor 212) - kokie čia siūliukai? Net Sewandso neturi tokių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 07 14, 16:29)
Rugseje , kazkurioj ankstesnej temoj maciau, kad tu moteri - angela siuvinejai  wub.gif  gal galeciau gaut jos schema?  blush2.gif  buciau iki gyvenimo galo dekinga  bigsmile.gif

parasyk savo el.pasto adresa
beje pasigirosiu biski blush2.gif as angelui rema pagaliau isrinkau nezinau is kelinto karto gal dar spesiu vasara suremint
Atsakyti
gal kas nors turit sito schemute, pas mane laaabai prastos kokybes, nieko neiskaitau doh.gif

user posted image
Atsakyti
astulia
http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-mZz
Atsakyti
Laba visoms, gal kuri galite pagelbeti su sio paveikslelio schemute:
user posted image
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Tas pats adresiukas
http://cafe-noir.gal...watch?a=eI3-nGf
Atsakyti
Sveikutes,
seku sia tema jau seniai, bet retai pasisakau, o ir paskutinis darbelis, tik ipusetas, tai neturiu kuo ir pasigirti. doh.gif
Mano drauge paprase pagalbos, pazadejau jai padeti, o gal jus padetumet man ax.gif
Ji isteka ir paprase, gal galeciau, jai padaryti kvietimus, na kaip siuvineta atvirute g.gif
Man si jos ideja pasirode visai nebloga, bet viska ka randu vestuviu tematika yra labai dideli paveiksliai, daugelis ju labai grazus, bet net detaliu negaliu panaudoti is ju, nes balandziai dazniausiai su ziedais ar kazkas panasiai vistiek i atvirute netilptu doh.gif
O ir siuvinejant tokio dydzio darbelius, ne vienerius metus uztrukciau verysad.gif

Gal netycia zinot, kur galeciau mazu paveiksliuku tokia tematika gauti blush2.gif 4u.gif

Buciau be galo dekinga mirksiukas.gif

Atsakyti