Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Winia,

O tau tas ziedas netrukdo atidaryti maiselio ir siulus pasiimti ar tu kiekviena karta turi nukabinti maiseli nuo jo?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 13, 10:05)
Winia,

O tau tas ziedas netrukdo atidaryti maiselio ir siulus pasiimti ar tu kiekviena karta turi nukabinti maiseli nuo jo?
g.gif

Teoriškai galima ir nenuimti, bet aš nuimu.

Šiaip kai siuvinėju, tai tuos naudojamus siūlus aš nuimu nuo žiedo ir tik kai nebesiuvinėju, vėl atgal juos suveriu:) o kartais, jei spalvų nelabai daug, išvis susidedu mašiukus į dėžutę ir ten laikau, kl siuvinėju kokį darbą smile.gif aj visaip darau, kaip šauna į galvą, nemėgstu taisyklių smile.gif

gal skamba labai komplikuotai, bet iš tiesų viskas labai paprasta, viską darai, kaip patogiau, neprisigalvodamas jokių taisykliųsmile.gif
Atsakyti
Winia, gal gali pasidalinti paslaptimi kur pirkai tuos uzspaudziamus maiselius, nes as puse Vilniaus parduotuviu isieskojau, vienur sako seniai nebera, kitur - net nesupranta apie kalbu ir pan. doh.gif Jau net vyras pradejo juoktis, kad man uzejo maiseliu manija blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 13 liepos 2008 - 09:54
QUOTE(editamm @ 2008 07 12, 21:47)
na kiaušiniais nemėtysim, bet tik noriu pasakyti, kad visko gyvenime būna - aš pavyzdžiui esu daugiametė siuvinėtoja ir seku nuolatos temą, nors žinutes labai retai rašau, pati buvau sukaupusi didelį internetinių nuorodų lobyną per ne vienus metus, bet va mano dukraitė ėmė ir ištrynė viską vieną dieną - o jei schemos skubiai reiktų... Gerai, kad čia visos geranoriškos  thumbup.gif  ir tik kartais mėnusli būna kaltas dėl blogos nuotaikos  lotuliukas.gif
LABAI AČIŪ VISOM - ESATE TIKRAI DRAUGIŠKOS, o šitas forumas visko yra matęs  mirksiukas.gif

mergikes cia jumoras, jumoras lotuliukas.gif doh.gif kita kart nesierzinsiu, vis tas mano doh.gif charakteris rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 07 13, 10:52)
Winia, gal gali pasidalinti paslaptimi kur pirkai tuos uzspaudziamus maiselius, nes as puse Vilniaus parduotuviu isieskojau, vienur sako seniai nebera, kitur - net nesupranta apie kalbu ir pan.  doh.gif Jau net vyras pradejo juoktis, kad man uzejo maiseliu manija  blush2.gif

Man ta pati bėda doh.gif doh.gif pirkadavau Senukuose, o dabar nebėra.

Jau SM klausinėjau, bet niekas nieko nepasiūlė, kur ieškoti.

Va, gugle radau kažkokį prekiautoją: http://www.pakavimas..._maiseliai.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 13 liepos 2008 - 10:12
QUOTE(SuperWoman @ 2008 07 10, 08:45)
Tiesiog fantastiskas angeliukas    thumbup.gif

labai mielas ir simpatiskas darbelis,gal ir man galetum atsiusti schemute,buciau labai dekinga. noteera@gmail.com
Atsakyti
maiseliu klauskit kancelerinese prekese, dazniausiai turi ar kokiose prekybos vietose kur prekiauja vienkartiniais indeliais, maiseliais ir kt plastiko gaminiais
Atsakyti
jei esi kauniete gali rasti urmo bazese, bet manau kad ir kitame mieste panasioje vietoja turetum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi maišeliuose tokiuose siūlus laikau, tik sumetusi bet kaip į dėžę doh.gif Tai paskui kol atknisu kokio reikia ax.gif Pasinaudosiu winia patirtim, reikės ir man ant tokių žiedų suverti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 12, 21:30)
Klausykit, klausykit... dabar kaupiu pinigus ir neužilgo užsisakysiu visas DMC spalvas, visas 450... Šitame saite kokios kainos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Visas rinkinys kainuos apie 200 USA dolcų. Dar plius 11,50 siuntimas ir gal koks 20 procentų muitas Lietuvoj (tiksliai dar dėl jo nežinau), ir vistiek gaunasi pr pusę pigiau nei pirkti net ir iš kasiulai.lt

Jaučiat jėgą?

ebay tikrai pigiau galima surasti. blush2.gif o is UK siunciantis muito nebus.
Atsakyti
as siandien pabandziau nudazyt lina, kas bus siuvinejama ant jo kol kas neaisku ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 13, 15:49)
as siandien pabandziau nudazyt lina, kas bus siuvinejama ant jo kol kas neaisku ax.gif user posted image

Kuo dažei?
Atsakyti