Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Aš irgi manau, kad toks "urminis" užpirkimas nelabai apsimoka ax.gif Nebent kokį didžiulį darbą ruošiesi siuvinėt, tai prie to paties ir likusias spalvas pirkt. Nes perkant po truputį naujiems darbams aš pati jau nemažą krūvą surinkus esu.
Atsakyti
Nu matai, kaip visi skirtingai galvoja g.gif Šiaip tai ten matkelis gaunasi nepilnas litas, jeigu visą tą krūva su visais muitais jau apmokėt.
Atsakyti
tada aš tikrai skaičiuoti nemoku hihihi.gif

nes man gavosi apie 1,70 smile.gif bet turbūt nugrybavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 07 12, 22:45)
tada aš tikrai skaičiuoti nemoku  hihihi.gif

nes man gavosi apie 1,70 smile.gif bet turbūt nugrybavau smile.gif

Nu ne, matkelis gaunas (bet čia jau uždėjau su kaupu) 1,22 Lt. Taigi doleris dabar vos 2,19 kursas, todėl mum Amerikoje viskas taip pigu gaunasi. Tik muitus mokėti reikia. O šiip tai galvoju, juk 450 spalvų tai baisi krūva doh.gif Kur reiktų juos ir saugot g.gif Gal mane ir paprotinot, gal ir toliau kasiuluose uzsisakinesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 12, 23:00)
O šiip tai galvoju, juk 450 spalvų tai baisi krūva  doh.gif  Kur reiktų juos ir saugot  g.gif 

Sandėliuoti tektų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 12, 23:00)
Nu ne, matkelis gaunas (bet čia jau uždėjau su kaupu) 1,22 Lt. Taigi doleris dabar vos 2,19 kursas, todėl mum Amerikoje viskas taip pigu gaunasi. Tik muitus mokėti reikia. O šiip tai galvoju, juk 450 spalvų tai baisi krūva  doh.gif  Kur reiktų juos ir saugot  g.gif  Gal mane ir paprotinot, gal ir toliau kasiuluose uzsisakinesiu  biggrin.gif

aj aš dolerį po 2,5 paskaičiavau:)

aj nežinau, jei esi labai praktiška, tai gal ir pirk. bet jei tik šiaip pusiau praktiška, tai nežinau:))
žiek, kur aš laikau savo beveik visą paletęsmile.gif antra dėžė nuo apačios, bet ten tik vienspalviai siūlai sudėti:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 12 liepos 2008 - 22:12
QUOTE(winia @ 2008 07 12, 23:11)
aj aš dolerį po 2,5 paskaičiavau:)

aj nežinau, jei esi labai praktiška, tai gal ir pirk. bet jei tik šiaip pusiau praktiška, tai nežinau:))
žiek, kur aš laikau savo beveik visą paletęsmile.gif antra dėžė nuo apačios, bet ten tik vienspalviai siūlai sudėti:

Ojė, beveik visa paletė? Ir visai neatrodo daug, sakytau. Aš tai galvoju ant tų bobinų kartoninių vyniot, bet tik tuos siūlus, kuriais reiktų siuvinėt. Nu, visai rasterialasia, šiaip planuoju tris nelabai mažus darbus dar šiemet išsiuvinėt, ten spalvų apie 100 susidarytų, tai užsakinėti iš Amerikės gautųsi pigiau, ale ka as zinau dabar... Gal kasiulam.lt duoti uzsidirbti geriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 12 liepos 2008 - 23:03
Žinok ties siūlai tikrai daug vietos neužima;) o ta dėžė tai plati, šiaip nemai ten litrų į ją telpa:))
jei tiek siūlų tau dabar reikės siuvinėjimui, gal tikrai protinga būtų užsisakyti iš US g.gif

Aš tai kiekvieną spalvą laikau atsirame maišelyje. Maišeliai pagal numerius suverti ant žiedų. kai ką su daugiau siūlų siuvinėju, susirenku reikiamus maišelius ir išeilės ant vieno žiedo susikabinu smile.gif

patogu ir siūlai nedulka, nesičiupinėja ir t.t.smile.gif

va, iš arčiau ant žiedo:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 07 13, 00:45)
Žinok ties siūlai tikrai daug vietos neužima;) o ta dėžė tai plati, šiaip nemai ten litrų į ją telpa:))
jei tiek siūlų tau dabar reikės siuvinėjimui, gal tikrai protinga būtų užsisakyti iš US  g.gif

Aš tai kiekvieną spalvą laikau atsirame maišelyje. Maišeliai pagal numerius suverti ant žiedų. kai ką su daugiau siūlų siuvinėju, susirenku reikiamus maišelius ir išeilės ant vieno žiedo susikabinu smile.gif

patogu ir siūlai nedulka, nesičiupinėja ir t.t.smile.gif

va, iš arčiau ant žiedo:)
user posted image

tikrai labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kai cituojate, ištrinkite nuotraukos kodą, kad nesikartotų smile.gif

va taip būna:

[IMG].................[IMG] - tai va tą dalį reikia ištrinti ir tada nesicituos nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 12 liepos 2008 - 22:52
QUOTE(winia @ 2008 07 12, 23:51)
Merginos, kai cituojate, ištrinkite nuotraukos kodą, kad nesikartotų smile.gif

va taip būna:

[IMG].................[IMG] - tai va tą dalį reikia ištrinti ir tada nesicituos nuotrauka.

Žinau žinau, tik užmirštu amžiais doh.gif O tikrai, kad siūlai nedulka maišeliuose ir nesičiupimėja tai net nepagalvojau... Aš tai ant popierinių bobinų, bet gal reiktų maišelius naudoti g.gif O ant kokių ten žiedų viską mauni?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 13, 00:05)
O ant kokių ten žiedų viską mauni?

Ant tokių, perku GA smile.gif
Atsakyti