Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

QUOTE(pumpulpulka @ 2008 07 12, 01:27)
Labas vakaras ax.gif , gal kuri siuvinėtoja žino, kur gauti šio drakono schemutę?  4u.gif

taigi as siuvinejau tai vadinas ir turiu, cool.gif bet labai jau daug cia atsiranda tokiu gudruciu, prisiregistruoja ir siusk jom, g.gif pacios paieskokit, nepergerai cia jum? lotuliukas.gif lotuliukas.gif tyngeti negrazu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo www.menoazuolai.lt: 12 liepos 2008 - 14:49
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 12, 12:27)
ar būtina vėl cituoti visas nuotraukas? doh.gif

atsiprasau,nemokejau kitaip,kita syki necituosiu
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 12, 14:44)
taigi as siuvinejau tai vadinas ir turiu, cool.gif  bet labai jau daug cia atsiranda tokiu gudruciu, prisiregistruoja ir siusk jom,  g.gif  pacios paieskokit, nepergerai cia jum?  lotuliukas.gif lotuliukas.gif  tyngeti negrazu tongue.gif

O ar gaila,jei turi? Gal kada ir tu jieškosi kokios schemos,bet nerasi,o ji saugiai gulės kurios nors forumietės kompiuteryj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 07 12, 18:12)
O ar gaila,jei turi? Gal kada ir tu jieškosi kokios schemos,bet nerasi,o ji saugiai gulės kurios nors forumietės kompiuteryj  mirksiukas.gif

eiktu negaila nei biski, pamaniau reik biskiuka pasierzinti blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
va uz ta pasierzinima gali but ir kiausiniais apmetyta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 12, 18:50)
va uz ta pasierzinima gali but ir kiausiniais apmetyta hihihi.gif

gerai tada kepsim kiausiniene mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na kiaušiniais nemėtysim, bet tik noriu pasakyti, kad visko gyvenime būna - aš pavyzdžiui esu daugiametė siuvinėtoja ir seku nuolatos temą, nors žinutes labai retai rašau, pati buvau sukaupusi didelį internetinių nuorodų lobyną per ne vienus metus, bet va mano dukraitė ėmė ir ištrynė viską vieną dieną - o jei schemos skubiai reiktų... Gerai, kad čia visos geranoriškos thumbup.gif ir tik kartais mėnusli būna kaltas dėl blogos nuotaikos lotuliukas.gif
LABAI AČIŪ VISOM - ESATE TIKRAI DRAUGIŠKOS, o šitas forumas visko yra matęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editamm: 12 liepos 2008 - 19:48
QUOTE(sizike @ 2008 07 10, 21:00)
kažkas klausė, kam man reik mažų levandų schemų... ogi maišeliams levandom susidėti. kol kas pasigaminau maišelį apelsinų žiedams  ax.gif bet maišelį levandoms teks daryti truputį kitaip, nes levandų žiedai kur kas smulkesni - išbyrėt gali  rolleyes.gif

Koks dailus maišelis wub.gif O tie žiedai ir sudžiūvę kvepia? ax.gif
Atsakyti
Klausykit, klausykit... dabar kaupiu pinigus ir neužilgo užsisakysiu visas DMC spalvas, visas 450... Šitame saite kokios kainos doh.gif doh.gif doh.gif Visas rinkinys kainuos apie 200 USA dolcų. Dar plius 11,50 siuntimas ir gal koks 20 procentų muitas Lietuvoj (tiksliai dar dėl jo nežinau), ir vistiek gaunasi pr pusę pigiau nei pirkti net ir iš kasiulai.lt

Jaučiat jėgą?
Atsakyti
Tai ar verta iš ten pirkti, po kiek vienas gaunasi viską sudėjus?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 12, 21:30)
Klausykit, klausykit... dabar kaupiu pinigus ir neužilgo užsisakysiu visas DMC spalvas, visas 450... Šitame saite kokios kainos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Visas rinkinys kainuos apie 200 USA dolcų. Dar plius 11,50 siuntimas ir gal koks 20 procentų muitas Lietuvoj (tiksliai dar dėl jo nežinau), ir vistiek gaunasi pr pusę pigiau nei pirkti net ir iš kasiulai.lt

Jaučiat jėgą?

arba aš nemoku skaičiuoti, arba susitaupo labai nedaug, sumokėjus viską smile.gif

ir šiaip, nemažai spalvų nedaug naudojamos arba beveik nenaudojamos, kitos greitai susinaudoja:) nežinau, gal čia toks vienkartinis pataupymas, bet iš esmės, paskui papildymui vis tiek reikės pirkti. o spalvos pirktų amerikoje ne visai atitinka smile.gif

aš turiu beveik visą paletę, o gal net ir visą, bet pastebėjau, kad kai kurių siūlų visai beveik nenaudoju, o kai kurie vis baigiasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 12 liepos 2008 - 20:45
Aš ir tos nuomonės, kam pirk jei nereikia, tik pinigai susisūdo
Atsakyti