Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryžiuku

Sveikutes mirksiukas.gif ,

gal kuri esate uzmacius itin sudetingu darbu siuvineti kryzeliu - na tokiu i kuriuos daugelis nusispajuna ir sako tikrai nesiuvinesiu - as tokio isukio noreciau irnesakyk.gif hihihi.gif , savo gele jau baigiu, ireminti vyras tik baigs ir fsio yahoo.gif
Atsakyti
Šis nėra sunkus, ruošiausi jį siuvinėt, bet persigalvojau. Gal užkibsi?
http://photo.163.com...630/3983419317/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 11 liepos 2008 - 13:13
QUOTE(Rne @ 2008 07 11, 13:06)
Sveikutes mirksiukas.gif ,

gal kuri esate uzmacius itin sudetingu darbu siuvineti kryzeliu - na tokiu i kuriuos daugelis nusispajuna ir sako tikrai nesiuvinesiu - as tokio isukio noreciau irnesakyk.gif  hihihi.gif , savo gele jau baigiu, ireminti vyras tik baigs ir fsio yahoo.gif

Tai kad man atrodo, čia daugiau nei pusė visų, kurie buvo sudėti nuorodose, yra tokie kaip tu prašai mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu siuvinet sita suniuka, bet nesuprantu, kokios siulu spalvos. Matau, kad firma "Gamma", bet neparasyta koks spalvos kodas. Cia reikia pagal zodini apibudinima susirast spalvas?
Suo
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 11, 15:03)
Noriu siuvinet sita suniuka, bet nesuprantu, kokios siulu spalvos. Matau, kad firma "Gamma", bet neparasyta koks spalvos kodas. Cia reikia pagal zodini apibudinima susirast spalvas?
Suo

Oi, koks gražutis šuniukas wub.gif O Gamma spalvos tokių numerių ir yra, tik ten prieš Nr dar būna 0 arba 00. Visakas ten gerai, manau. Gamma spalvų paletė
Atsakyti
Nu kad aprasymas neatitinka su spalva. Cia tiesiog numeriukai spalvu kiekio(32 spalvos siuvinio). Nesuprantu as cia..
Atsakyti
QUOTE(Irmushka20 @ 2008 07 11, 16:12)
Nu kad aprasymas neatitinka su spalva. Cia tiesiog numeriukai spalvu kiekio(32 spalvos siuvinio). Nesuprantu as cia..

Hm... keista. Bet ten apačioje, kur aprašomos "melanžinės" spalvos, tai ryškiai iamos tos pačios spalvos. Gal ir taip matysis, kokios spalvytės, arba imk pagal spalvos apibūdinimą, nelabai čia sudėtingas toks darbelis.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 10, 00:21)
Nu geras, nieko sau  thumbup.gif  Žurnalas buvo tai "Mano namai" (nebent "Tavo vaikas" nusiplagijavo),

Aha tikrai, gal ir "Mano namai"- pirkau autobusų stotyje nukainuotą tik dėl tos schemutės biggrin.gif Va kaip po tiekos metų galima pamatyti savo darbelį biggrin.gif O aš net buvau pasiryžus siųsti nuotrauką, kad padarytum schemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 07 11, 17:48)
Aha tikrai, gal ir "Mano namai"- pirkau autobusų stotyje nukainuotą tik dėl tos schemutės  biggrin.gif Va kaip po tiekos metų galima pamatyti savo darbelį  biggrin.gif  O aš net buvau pasiryžus siųsti nuotrauką, kad padarytum schemą  biggrin.gif

Faina biggrin.gif Tik jau schemos nebepadaryčiau, nebeturiu tos programos...
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 11, 09:30)
Rugseje, darbas bus superinis jei taip tikroviskai atrodo  4u.gif beje, o kaip tavo avatarinis paveiksliukas juda?  g.gif  smile.gif

juda vezlio zingsniu, i virsu du lapai uzkabintauser posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 11, 18:37)
juda vezlio zingsniu, i virsu du lapai uzkabintauser posted image

Jau dabar labai gražu, tik niekaip nesuprantu, kuri čia jo vieta? Avatare lyg ir nesimato tokių spalvų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 11, 14:10)
Šis nėra sunkus, ruošiausi jį siuvinėt, bet persigalvojau. Gal užkibsi?
http://photo.163.com...630/3983419317/

aciu aciuks.gif labai fainas
Atsakyti